Ik heb mijn zus die graag bij jullie koopt heel blij gemaakt met een cadeau waardebon. Top geregeld dat dit ook digitaal kan!

Leuke kleding

Ik had het bestelde de volgende dag al in huis. Hele goede service wat dat betreft.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? N.v.t.

Snel en mooi

Weer een geweldige mooie jurk

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Anders

Hele ruime keus in mooie merken en gave kleding

Ik ben helemaal blij met deze website. Veel leuke merken en heel veel keuze qua kleur en print. Je kan heel goed slagen als je opzoek bent naar unieke maar klassieke kleding met het vintage gevoel.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Duidelijke foto’s & info op website

Goede maattabel, snelle levering, goede ingo daaromtrent, positieve bewoordingen over mijn bestelling waardoor zin om te ontvangen en te passen

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Dagelijks gebruik

Een feestje om rond te neuzen op de site

Wat een mooie items. Snelle levering!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Snelle bezorging en fijne kloppende maattabel.

Ik koop niet graag kleding online omdat ik geen standaard maten heb. Na aankoop van een King Louis blouse in een winkel durfde ik deze online aankoop wel aan. De maattabel klopte ook precies! Door de snelle bezorging dit blousje dit weekend al bij een feestje kunnen dragen. Toppie!!

Top vindt ik jullie

Het was mijn allereerste bestelling bij jullie, wat een service, sneller kan bijna niet. Twee super leuke jurken erbij, daar ben ik blij mee. Al eerder ben ik 2x bij jullie in de winkel geweest, een winkel met een wowww effect, of je in een snoepwinkel staat, maar dan met allemaal supergave dameskleding. Ik had nu geen tijd, anders was ik zeker naar jullie toe gereden, even vanuit Capelle aan den IJssel, de winkel heeft verreweg mijn voorkeur. Zo leuk. Dus wellicht...., tot ziens in Kerkrade;-)

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Werk, Dagelijks gebruik

Goed contact gehad met de klantenservice en bestelling was snel en volgens aangegeven ontvangen. De panty zit heel mooi

Top winkelen bij TopVintage

Hartstikke leuke gevarieerde collectie en snel geleverd! Goede beschrijvingen en duidelijke maat tabellen.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Werk, Dagelijks gebruik

Prachtige jurk

Zoals alle kleding die ik bij Top vintage heb gekocht, is ook deze jurk fantastisch

Als naar verwachting

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Producten zijn naar tevredenheid.

Uniek ! Apart ! Snel !

Eerste x bij deze winkel geshopt! Ik vond er precies wat ik zocht ! DE spijkerjurk Wel errrg jammer dat ik er zo lang ‘om de hoek’ woonde ( Maastricht ) en nu veel verder weg zit Maar komende maand kom ik zéker ‘live’ shoppen

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Super Nice Dresses ik ben er heel erg gelukkig mee. En goede levering in een fancy box. Wordt je blij van.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Werk

Duidelijke communicatie, prachtige kwaliteit

De duidelijke informatie in zowel de omschrijving, als in de maattabel maken het zeer makkelijk om de jurk te bestellen die het beste bij mij past. Deze werd snel en keurig ingepakt geleverd. De kwaliteit van de stof, de pasvorm en de kleur zijn fantastisch, erg blij mee!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Altijd snelle levering en topkwaliteit

Ik haal altijd en bijna alleen maar mijn jurken bij topvintage omdat de kwaliteit ongeëvenaard is. Deze jurk zit ook weer fantastisch en de kleuren zijn prachtig.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Werk, Dagelijks gebruik

vlotte verzending maar ook kleding en schoenen van goed kwaliteit. Vooral door de speciale stijl zoals de jaren 50.

Uitstekende ervaring om bij Top Vintage te shoppen

Prachtig product, duidelijke communicatie over de levering en snel geleverd

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Werk

Kwalitatief perfect,mooie kledng

Bestellen gaat makkelijk en kleding is kwalitatief goed en mooi. Ik zou normaal 5 sterren geven en nu maar drie.Dit omdat als de maat niet goed is en je wil het retour sturen voor een ander maat(dus geen geld terug vragen) je toch voor het omruilen retour kosten moet betalen....jammer!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Ik ben erg blij met de aangeschafte spullen.

Fabulous en snel

De maatindicaties zijn gewoon top. Ik heb 1 item terug moeten sturen maar niet vanwege kwaliteit oid. Het terugsturen en verwerken verliep toppie. Eigenlijk slaag ik altijd bij topvintage!

Leuke webwinkel

Mooie kleding. Heb hier al vaker bestelt. De kleding is va goede kwaliteit en ziet er leuk uit. Retouren is ook nooit een probleem en terugbetaling wordt altijd snel gedaan.

Zalige jas, snelle levering

Ik was al een tijdje op zoek naar de ideale jas van lengte en kwaliteit. Een jas die ik nog vele jaren kan aandoen. Ik ben blij dat ik hem gevonden heb. De levering was snel in huis. Niets op aan te merken. Netjes afgeleverd. De maataanduiding was ook juist dus niet moeten terugsturen. Zeer tevreden.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Snelle levering, kleding zit goed!!

Snelle levering en de kleding zit super!! Mooie stoffen, valt mooi. Blij met m’n aanwinst!

Blij

Blij omdat jullie Een duidelijke site hebben Kleding maat komt overeen Heerlijk zittende stof Kleuren zoals op plaatje Snelle levering Producten netjes ingepakt Vrolijke verpakking

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.