Snelle levering van kwaliteit

Bestelde jumpsuit kwam binnen 2 dagen binnen. Prachtig kledingstuk van goede kwaliteit en kleur!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Keurig op tijd ontvangen .En netjes ingepakt .Goede kwaliteit .Zeer tevreden .En ga zeker een volgende keer weer hier bestellen !Zeer tevreden klant !

Top site en bedrijf.

Top site met mooie en leuke kleding. Makkelijk bestel en betaalsysteem. Snelle leveringen.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Mooie kleding, goede maatomschrijving, top!

De enige goede webwinkel met bijzondere kleding. Omschrijving bij producten zijn heel helder en helpen hoed bij het maken van een keuze. Verzending en betaling verloopt soepel.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Al heel veel gekocht een top winkel en website

Helemaal top snelle levering en alles was weer top

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Goed geholpen in de winkel

Online 2 jassen besteld, helaas stonden deze niet goed. Jassen in de winkel terug gebracht. In de winkel nog verschillende andere jassen gepast. De verkoopster was zeer vriendelijk en behulpzaam. Zal hier zeker vaker gaan winkelen.

Was weer top!

Was weer een snelle levering. Ook de maat was goed van het jurkje. Ben echt een vaste klant geworden van jullie en kijk nog maar weinig op sites van andere winkels waar grotere maten zijn. Nouja, kijken wel, maar kopen niet.☺️☺️. Alleen jammer dat er erg weinig truitjes en vestjes zijn in de grote maten. Ik val in maat 20/22 en dan zijn de leukere vestjes/truitjes met prints er niet. Maar al met al weer een top ervaring.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Bij de artikelen staat extra informatie over de maatvoering en de stof van het product. Dit helpt enorm om voor de juiste maat te kiezen. Ik had bij mijn bestelling geen enkele foute keuze voor de maat gemaakt, dat overkomt me nooit! Ook de stofjes waren stuk voor stuk heel fijn, kwalitatief en lekker stretch.

Goede en mooie kwaliteit

Eerste keer besteld, snelle levering en hoogwaardige kwaliteit jurk. Heel mooi en zoals op de afbeelding getoond stond. Super blij mee!

Mooie kwalitatieve kleding

Mijn favoriete kledingwinkel, prijs/kwaliteit is super

Super! Mooie panty’s snelle levering

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Eindelijk echt leuke kleding gekocht die bij de vorm van mijn figuur passen !Heel blij mee, en heel vlug in huis , ik ga zeker meer bestellen bij Topvintage !

Happy woman

Mooi kleding, snelle verzending altijd netjes verpakt. Na zoveel jaren altijd nog te vrede

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Werk, Dagelijks gebruik, Anders

Prachtige kleding aan betaalbare prijzen

Ik was op zoek naar een jurk voor een trouwfeest en vond er eentje in de outlet. Dankzij de maathulp wist ik de juiste maat te kiezen en de jurk paste dan ook perfect. Ik heb verschillende complimenten gekregen, dus de jurk was een geslaagde keuze.

Goed verpakt kwaliteit

Mooi producten, heerlijk kleurrijk. Had gehoopt dat ik iets terug wauw sturen maar vind alles te mooi en van goede kwaliteit voelen. Zeker een aanrader. Vooral smashed Lemon kleding

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Mooie producten van goed kwaliteit en snel geleverd

Ik been zeer tevreden met mijn aankoop, snel geleverd en echt een mooie kwaliteit.

Wat een fijne webshop.

Super leuke kleding en een vlotte levering.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Werk, Dagelijks gebruik

Leuke jurk

Mooie kleuren

Super staar heel mooi.

Heb de rode leren rok besteld en snel binnen gekregen, pasvorm is goed en staat super mooi. Ben er heel blij mee.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? N.v.t.

Goede prijs/kwaliteit

Ruim assortiment en goede prijs/ kwaliteit. Producten worden snel geleverd.

Super mooie jurk

Mooie elegante jurk en soepel vallende stof veel complimenten gekregen. Ook de maat klopt precies en bij de taille een mooie strakke fijn zittende band.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Super, snelle levering en fantastische kleding. Zo fijn dat je een maten tabel hebt. Bestelde een jas en kon aan de hand van mijn oude jas en de tabel de juiste maat bestellen. Gewoon meten met een meetlint. Zo slim.. En blij met mijn jas. Een 2e winkel in de randstad zou ik super vinden

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Eerste keer jurk een vest en petticoat besteld ..supersnel geleverd zit uitstekend nog beter als op de foto ...Mooi verpakt ....in fantastische staat verderkerend .....fantastisch ..u krijgt van mij een 10 ...Zeer tevreden ..topbedrijf

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Ik ben een tevreden klant

Altijd snelle levering en goede communicatie

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Snelle levering, goede communicatie.

Helaas jurk terug moeten sturen omdat hij te groot was. Maar ik ga zeker weer wat bestellen. Mooie jurken en jumpsuits!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.