Stijlvolle kleding, goed werkende website

Ik vind deze website erg overzichtelijk en aantrekkelijk. Hij werkt goed, de zoekfuncties zijn prettig en de foto's zijn duidelijk. Fijn dat er maatadvies gedeeld wordt en dat de klantenservice altijd klaarstaat om te helpen. Bestelling wordt heel netjes ingepakt en snel bezorgd. Top!

Snel netjes correct

Ooit begon ik met een jurk voor kerst ,geweldige pasform super , toen een jurk voor de zomer perfect en laats besteld een zwarte jurk super . Ik ben een echte Amsterdamse vrouw houw van vintage heb ook een antiek uiterlijk jaren 50 60 dus jullie kleding valt echt in mijn straatje. Ga zo door heel veel succes . Groetjes Anita

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Anders

Topvintage bezorgt me keuze stress!!

Wat een geweldig aanbod aan mooie items zeg!! Ik ben helemaal fan en het liefst koop ik de hele site leeg!! Maar goed, dan moet ik eerst een loterijtje winnen..

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik, Anders

Zeer goede service. Snel bezorgd, goed verpakt, goede communicatie, kortom een aanrader!

Love tv

Supersnelle verzending... zo fijn Truitje is erg mooi alleen twijfel ik nog omdat de col erg smal is.. eenmaal aan zit hij perfect alleen gaat hij haast niet over je hoofd.. lijkt wel te smal gemaakt want zo'n bizar groot hoofd heb ok nou ook weer niet dacht ik haha.. ik kreeg hem haast niet meer uit. ;)

snel geleverd

overzichtelijk. snel geleverd Veel complimenten gekregen

Anders dan andere!

Ik heb voor het eerst een trui bij jullie gekocht. Zeer tevreden ben ik met mijn keuze, een trui die je niet op iedere hoek van de straat ziet!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Mooi product, goede kwaliteit, snel geleverd.

Ik bestelde een vest via de site. Deze werd snel en netjes geleverd. Het product is hetzelfde als op de site aangegeven. Kleur komt overeen en de maat klopt ook.

Altijd Top!

Hier bestel je echt nooit de verkeerde maat, zolang je het maar goed bij jezelf op meet. Met alle tips erbij, heb je altijd mooi zittende kleding van goede kwaliteit!

Gewoon super service

Vanuit België in de voormiddag bestelling gedaan en de dag erna in het afhaalpunt. Nog nooit meegemaakt dat een pakje zo snel afgeleverd werd. Bovendien een supermooie handtas zoal op de site. Mooi en degelijke verpakking. Voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden. Goede betrouwbare site. Dankjewel voor de goede service.

Date night jurk

Ik had een speciale jurk nodig voor een date night met mijn man. Die had ik gevonden en onmiddellijk besteld en ze was er nog mooi op tijd en mijn man vond het een prachtjurk. De juiste hoeveelheid sexy en feestelijk. Perfect!

Goed & snel

De maattabel is goed aangeven en klopt voor mij. Bestelling is volgens plan geleverd. Goed & snel.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Een heel duidelijke maattabel, snelle levering en vooral super kwaliteit.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Dagelijks gebruik

Slecht - item niet gekregen

Bpost liet weten dat mijn item in de brievenbus geleverd was, maar jammer genoeg was er geen pakketje te zien. Ik krijg geen nieuw item toegestuurd, maar moet een nieuwe bestelling plaatsen. Ik heb mijn item betaald, niet gekregen en moet het een tweede keer betalen als ik het nog wil. Waarschijnlijk wordt het verloren item wel teruggestort, als het onderzoek is afgerond. Ik had dit item voor een speciale gelegenheid gekocht, die nu al voorbij is. Een bericht met ‘wat vervelend voor je’ komt dan iets verkeerd over… Ik ben nochtans een grote fan van de winkel en ben al lang klant.

Erg mooie items

Erg mooie jurk gevonden met een fantastische print en precies de goede lengte. Blij mee!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Top Vintage kleding en ouderwets goede service

Prachtige vrouwelijke kleding en heel fijne individuele klantenservice. Waar maak je dat nog mee.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Werk, Dagelijks gebruik

Heel snel geleverd en uitstekende kwaliteit

Heb winterjassen besteld en was hier de tweede dag al geleverd. Ik koop regelmatig kledij en handtassen en ben super content van de service en kwaliteit Get petra

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Snelle services, makkelijk retourneren, eenvoudig bestellen en goede kwaliteit

Ik vind dat de webshop makkelijk is in het gebruik, de foto’s zijn mooi en geven een goed beeld. Een duidelijke stijl maar toch veel variatie daarin. Ik ben een tevreden klant :)

Topservice

Er werd zo lief met me mee gedacht dat de jurk op tijd binnen was voor de uitvaart. Hij werd meteen verstuurd met n lief berichtje! Zo blij mee prachtige jurk ! Bestel zeker weer!

Altijd blij :)

Mooie kleding, en andere spullen, snelle levering, mooi verpakt. Altijd feest

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Snel in huis, precies zoals verwacht

We hadden last minute nog een passend vestje nodig voor een bruiloft. Vóór half 5 besteld, volgende dag in huis. Precies zoals in de beschrijving / op de foto. We hadden twee maten besteld, retour sturen van de niet-passende maat was heel eenvoudig met de retoursticker die toegevoegd was.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Received my ordered awesome jacket

Very happy with my ordered very high quality jacket, which arrived within 2 days, nicely and neatly packed. Product fits so well and high quality and super stylish! In the past bought a wide range of summer dresses and each time remained very satisfied.

• N/A

Geweldig leuk pakje dat ook nog eens heerlijk zit

Ik heb maar een heel karige garderobe die doorgaans prima voldoet, maar bij de première van een film wilde ik niet in een verschoten spijkerbroek en een verwassen shirt komen. Bij TopVintage vond ik een supervrolijke en feestelijke jumpsuit, die razendsnel werd bezorgd en ook nog eens prachtig zit. Een fantastische ervaring voor iemand die de zenuwen krijgt bij het idee te 'moeten' shoppen! Ik ben heel blij met mijn nieuwe outfit, die keurig was verpakt en keurig is bezorgd. Echt een top-ervaring!

Helemaal top

Erg blij met mijn nieuwe schoenen, snel geleverd en precies hoe ik had gehoopt

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Eindelijk kleding die lekker vrouwelijk is en goed past

Ik draag alleen maar rokken en jurken, omdat ik er trots op ben om een vrouw te zijn! Het is niet eenvoudig om jurken te vinden die passen bij je veranderende lichaam in de overgang. De jurken van topvintage passen wel en laten je super vrouwelijk voelen. Dankjewel daarvoor! De service van Topvintage is eveneens uitstekend, snelle levering en grappig verpakt in een vrolijke doos.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.