Super slechte bezorging

Voor het eerst iets besteld op deze webshop, ik kan niet anders zeggen dan super slechte levering of beter gezegd nog geen levering ontvangen. Jammer wat ik had echt zin in het nieuwe kledingstuk.

Super mooie jumpsuit!

Ik ben zeer tevreden over de levering en de kwaliteit van de jumpsuit en de klompjes! De pasvorm is perfect en de stof voelt heerlijk aan.

Top winkel!

Ik ben blij dat ik deze webshop heb gevonden! Veel keuze en hele mooie kleding. Ook goede deals in de Sale. daarnaast was het ook erg snel verzonden en de volgende dag al in huis! Ik ga hier zeker opnieuw bestellen.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Werk, Dagelijks gebruik, Anders

Mooie kwaliteit en snelle levering

Voor het eerst twee jurken besteld, geen idee wat ik voor een kwaliteit ik kon verwachten. Ik was nog niet bekend met deze winkel maar zag een reclame op Instagram. Aangenaam verrast, mooie jurken met zware stof waardoor ze mooi vallen. En binnen een dag geleverd. Grote kans dat ik in de toekomst meer zal bestellen via de webshop.

Direct goed!

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan… Nog nooit eerder een jurk gedragen. TopVintage trok mij over de streep. De maattabel erbij en het ging in 1 keer goed!! Direct de goede maat en tot nu toe alleen maar complimenten en vraag “waar heb je dat leuke jurkje gekocht?”.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Altijd perfect passend bij jullie!

Te veel leuke spullen, die altijd perfect passen, mits je jezelf goed op meet.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Anders

Twee jurken besteld en helemaal blij mee. Ze staan super en zitten heel erg lekker

Snelle levering. De maattabellen kloppen helemaal. Prachtige jurken van een goede kwaliteit Ze staan prachtig. Helemaal blij mee

Leuk en positief

Al een aantal keer iets voorbij zien komen maar dacht dat het niks voor mij zou zijn. Maar in eens zag ik een jurkje langs komen op Facebook waar ik op slag verliefd op was. Maar helaas was deze er niet meer in mijn maat. Maar toen toch even verder gekeken op de site en ik kwam het prachtige jurkje met papagaaien er op tegen. Ik hou er van om kleding te dragen waar je niet iedereen in ziet en met deze jurk lukt dat zeker

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Goede service, mooie kwaliteit!

De jurk die ik wilde was niet op voorraad, maar op verzoek kreeg ik al snel bericht dat 'ie weer voorradig was. Besteld en binnen een paar dagen ontvangen. Nu krijg ik heel veel positieve opmerkingen!

Geweldig!!

Wat een leuke site heb ik gevonden !! Mijn eerste bestelling na 1 dag ontvangen. 2 super leuke jurkjes met accesoires gescoord . Ben er erg blij mee ,alles zat perfect!! En ik kon het niet laten ......vandaag mijn 2e bestelling geplaatst . Denk dat er in de toekomst met regelmaat nog nieuwe items aan mijn garderobe zullen worden toegevoegd!! Groetjes Francisca.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Dagelijks gebruik

Mooie jurk, goede kwaliteit!

Echt een hele leuke jurk gekocht, voor een mooie prijs in de sale. De jurk was snel geleverd en van een mooie kwaliteit.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Toch tevreden, ondanks niet alles naar wens.

Deze keer een jurkje teruggestuurd omdat ik het niet zo leuk vond staan bij mij. Het model heeft voor mij een te hoge rechte halslijn, dat zat ook niet zo lekker. Verder niks op aan te merken. Het is een mooi katoenen zomerjurkje, daar hou ik van. Dus jammer! Het rode korte ajourvestje staat leuk bij veel van wat ik al heb van topvintage. En vestjes heb ik nooit genoeg..

Kopen was top bij TopVintage

Prachtige paarse jumpsuit gekocht van King Louie, heerlijk retro en zeer elegant.

Topshop aan huis!

Goedemiddag, Mijn 1e bestelling betrof een lange broek. Heb hem in 2 maten besteld, daar ik niet goed wist hoe hij zou vallen. Tot mijn spijt waren ze beiden te groot en te lang, maar....... Heb hem nu een maat kleiner besteld, daar verder alles ghoed beviel. Kwaliteit, snelheid van bezorgen en het gemakkelijk kunnen terugsturen. Kortom, ik ben een nieuwe, maar tevreden klant!!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Zeer mooie schoenen en snel bezorgd

Blij met mijn aanwinst, something blue for the big day en something cool voor erna verder te dragen

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Dagelijks gebruik

Altijd weer een heerlijk gevoel als er een pakket binnenkomt, en dan aanpassen en bewonderen! Alleen jammer dat er geen verrassing meer in de doos aangetroffen wordt! Ook dat was een leuk en spannend momentje!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Dagelijks gebruik

Voldeed volledig aan de verwachting ben er heel blij mee.

Prima service en producten

Duidelijk bestelproces, snelle levering en goede producten. Aanrader.

Geweldige eerste shopping spree

Samen met een vriendin vele mooie jurken gepast. Het personeel is allemaal super vriendelijk en behulpzaam. Ze geven je goed en eerlijk advies. Ook wanneer iets niet helemaal bij je lijf past. Ze willen dat je met een lach naar buiten gaat. Super fijn dat ze ook jurken voor je halen uit het magazijn wanneer je iets online gezien hebt en het niet in de winkel hangt. Ondertussen de jurken met veel plezier gedragen en alweer een online bestelling geplaatst. Oeps… beetje verslavend. Ik ga zeker nog eens terugkomen!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Werk, Dagelijks gebruik

Prachtig badpak met een hele goede pasvorm

Het badpak heeft een mooi vintage dessin en heeft een pasvorm waardoor mijn figuur heel goed uitkomt.

Top top toppie

Al jaren bestel ik mijn kleding bij Topvintage. Mooie kwaliteit kleding en schoenen. Zoveel leuker dan wat je in de “gewone” kleding winkels kunt kopen. Als er iets aan de hand is kun je altijd terecht om zowel via telefoon of via mail of wat dan ook. Snelle reacties terug waar je wat mee kan. Absoluut een aanrader. Eigenlijk zou ik dat niet moeten vertellen allemaal, want dan loopt straks de halve wereld erin. Alle gekheid op een stokkie, een dikke tien hebben ze verdiend!

Mooie kwaliteit

Snelle levering, goede pasvorm,

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? N.v.t.

geweldig

goede levering mooi op tijd geleverd.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Helemaal wat ik gehoopt had.

Ik had een rode jurk besteld voor mijn verjaardagsfeestje. Deze werd perfect op tijd geleverd en zit als gegoten. De kwaliteit was ook erg goed. Heel blij mee.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Snelle levering, een prachtig product en prettige website!

Ervaring koop: Ik ben helemaal blij met mijn aankoop! Het product is zoals beschreven en het is een super fijne stof. Het pakketje werd snel geleverd en er werd niet meer verpakkingsmateriaal gebruikt dan nodig. Ervaring website: De website is makkelijk in gebruik en je kunt makkelijk zoeken. Goede filters en de pagina springt niet terug als je een pagina terug gaat (dat is namelijk zo irritant!). Het is een webshop met veel aanbod van mooie producten. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.