Duidelijke communicatie, vlotte levering en mooi product.
Blij met de snelle verzending van mijn bestelling in een overigens mooie doos! Helaas zijn de laarsjes net even te wijd voor mijn voeten, maar mooie kwaliteit en echt leuk design. Gewoon net even anders!
Bestellen liep heel vlot … wil ook voor mezelf wel een keer bestellen
Ze verkopen geweldige kleding.maatvoering komt overeen met tabel. Het enige wat ik als kritiek puntje heb is dat materiaal soms wat tegen valt.
Snelle en correcte levering van topprodukten.
Voor een feest had ik snel een lange jurk nodig. Op topvintage vond ik er 2. Het was last minute maar gelukkig kwam hij snel. De ene paste als gegoten en was precies zoals hij op de site stond. De andere was helaas te kort voor mij. Maar het retourneren ging snel en was heel correct. Heel tevreden over deze site.
Mijn favoriete winkel met de mooiste vrouwelijke mode. Vooral in de zomer dan hebben ze leuke gekleurde jurkjes. Passen me precies heel vrouwelijk alleen wat te lang maar heb een naaister die zevoir me inkort. Bestelling volgende dag in huis met een retoursticker mocht de aankoop niet bevallen. Verschillende betaalopties. Ik eil zeker nog een keer naar de echte winkel maar is helaas niet in mijn buurt. Maar ik vind thuis passen ook heel fijn
ben niet tevreden over de stoffen en hoe de kleding is gemaakt. Ik had eerder een jurk besteld waarvan de rok schuin was. nu heb ik een jurk besteld waar de ene mouw smaller is dan de andere mouw. Ik vind de materiaal teleurstellend. de schoenen die ik had besteld daar ben ik erg tevreden over.
Beste Grace, bedankt voor je review. Het spijt me te horen dat de jurk die je recent hebt besteld geen gelijke mouwen heeft. Onze excuses voor het ongemak! Dit klinkt als een productiefout dus dan kijken we ook altijd graag mee voor een passende oplossing. Ik neem vandaag nog contact met je op per e-mail zodat we het samen kunnen bespreken! Groetjes, Nicole Klantenservice
Goed bedrijf betrouwbaar, fijn dat ik jullie gevonden hebt als site en nogmaals zeer tevreden m vr gr Christel Donker-Wolff. [email protected]
De kleding is snel geleverd en ja alleen de doos vind ik al gezellig om te zien. Dat draagt voor mij bij aan de shopervaring. Alles was netjes verpakt en de kleding helemaal naar smaak.
Het vestje is mooi van kleur, en is van fijne stof. De panty ziet er goed uit.
Leuke en elegante kleding! De service is steeds geweldig. Ook bij vragen over de kleding of de levering, krijg binnen enkele uren een antwoord!
Ik koop veel kleding bij topvintage. Goede kwaliteit en service. Erg tevreden.
Mijn huwelijk was top in de kleding van topvintage en muiltjes van menonic.
Mooie smaakvolle kleding, zeer snelle levering en afhandeling van retourzending dussss.... fijn bedrijf en dus een aanrader
Ik bestel bijna al mijn kleding bij TopVintage. Het wordt altijd snel en netjes geleverd.
De jurk die ik online zag was in het echt nog mooier en stond me geweldig. Ook dit keer weer een snelle levering. Heel fijn dat je thuis kan passen en pas achteraf hoeft te betalen wat je houdt. Terugsturen van wat niet past gaat snel en goed.
Lekker snel geleverd, mooie kwaliteit stof en perfecte pasvorm/maatvoering. Super blij
Was zo blij met deze vrolijke en vooral vrouwelijk passende kleedjes,nu ga ik weer mijn vrouwelijke kant omarmen dank zij de comfortabele stofjes en leuke snit!
De levering was enorm snel (de volgende dag). De kleding is van degelijk materiaal, valt goed en ziet er mooi uit. :)
De ene dag besteld, de volgende dag al binnen. Ze zitten als gegoten. En het materiaal is van hele goede kwaliteit! N.a.v. de reviews wel 1 maat kleiner aangeschaft. Met deze outfits steel ik de show!
Een prachtige jumpsuit besteld, snelle levering en ook netjes verpakt. Op advies van de maattabel maat 10 besteld en het zit als gegoten, heel erg blij mee !
Bestellen was makkelijk, jumpsuit valt kleiner dan verwacht.
Afgelopen najaar heb ik al een hele mooie winterjas besteld. De Topvintage exclusive ~ Mae swing jas met bont in marineblauw. En ik krijg daar alleen maar complimenten over! Er hebben mij nog nooit zoveel mensen aangesproken, zelfs op de kerstmarkt in Aken! Mijn antwoord is steevast: Topvintage in Kerkrade! Afgelopen week heb ik 4 swingjurken besteld, alvast voor de zomer, maar ik heb er al 2 gedragen met een vest erover. Ik kon niet wachten op de zomer. Het is maar goed dat ik niet in de buurt van Kerkrade woon, want anders had ik iedere keer aan het eind van mijn geld een stuk maand over, hahaha.
De petticoat heb ik gekocht om te kijken of hij onder mijn trouwjurk past. Het is geweldig, hij maakt debunkers echt af. Lekker stofje. Voelt zwaar als je hem vast hebt maar licht als je hem draagt. Het vestje is ook lekker zacht en heeft een hele leuke opdruk! Ben heel erg blij met de kleren. Levering was snel en mooi ingepakt.