Was snel geleverd, goede update waar mijn pakketje zat en prachtige kleren. Zo meteen nog bij bestellen.

Moest mijn jurk jammer genoeg terugsturen (te krap) Maar dat ging eenvoudig.

Enorm blij mee

Wat ik zelf heel goed vindt is het maatadvies. Ik zit tussen 2 maten in en voorheen was het te klein of te groot, maar als ik het advies aanhoud is het altijd goed

Gewoon top zoals altijd

Prima aankopen gedaan, mooie kwaliteit en de service is erg goed. Zou fijn zijn als er een ruilsysteem kwam zodat als je een andere maat nodig blijkt te hebben je gewoon kan ruilen

Fijne site, makkelijk te bestellen top producten

Als ik 1 top zou mogen geven, zou ik een zoekoptie in stellen zodat ik als koper kleding kan 'uitzetten' als mijn maat niet beschikbaar is. Met de sale zag ik veel leuke dingen, puntje bij paaltje was alles uitverkocht in mijn maat. Bestellen gaat heel makkelijk, en tot nu toe zijn al mijn bestellingen netjes verpakt en snel geleverd. Erg blij met deze site!

Mooi kwaliteit echt super voor mij

snelle verzending mooie kleding

een mooi en goed passend kledingstuk de verzending was weer heel snel eb=n de kwaliteit uitstekend . Ook bij ruiling is de vergoeding altijd snel op mijn rekening . Top leverancier

Betrouwbaar

De kleding maat is altijd goed, evenals kwaliteit. Het blauwe truitje is precies als de foto, heel origineel. Bonte topje ook heel fleurig, perfect voor de zomer.

Super fijne en mooie trui

Geweldige kleur, mooie pasvorm en de pofmouwtjes maken het geheel helemaal af. Ik ben verliefd, jarenlang niet zo'n mooie trui gehad. :)

Altijd heerlijk om daar te shoppen en zo'n mooie kwaliteit.

ontzettend leuke collectie

pakketje kwam supersnel. Jammer dat ik me niet happy voelde in de jurk maar daar kan de jurk niks aan doen

Prachtig truitje

Topvintage heeft fantastische kleding stukken en ee fijne site om rond te neuzen. Heb vorige week een truitje besteld en gelukkig werd het een dag later al bezorgd. Gelukkig past hij en ben er heel erg blij mee. Op naar de volgende bestelling!

Snel geleverd en maatvoering perfect

Heb mijn garderobe weer uitgebreid met een groene top en zwart met rode rozen print swingrok. Maatadvies was wederom perfect. Top Vintage blijft mijn favoriete winkel.

Helemaal over the moon met mijn aanwinsten!

Pasvorm, afwerking en maat top! Tja, dan voel je je gelijk weer helemaal vrolijk.

SUPER!

Een supermooie jurk, die in het echt nog mooier is dan op het scherm. De stof is heel mooi. Snel verstuurd. Heel blij mee :-)

Leuke kledij en snelle levering

Leuk aanbod en super snelle levering

Kon vlot uitzoeken

Tea for one kopje is schattig...maar ik hoop dat er weer leuke kortingen zijn. Zou graag wat meer kwalitatieve sieraden willen zien bij jullie.

Fijne webwinkel!

Veel moois te vinden hier!!

Geweldig.

Super snelle levering,goeie service.

Perfecte pasvorm

Enige jurk en een perfecte pasvorm voor een leuke prijs! Snel geleverd en keurig verpakt, duidelijke informatie over de eventuele retouren. Als ik weer een leuke jurk nodig heb, zal ik de website opnieuw bezoeken.

Prima ervaring, vlotte afhandeling van de bestelling

Goede omschrijving van het bestelde artikel. Bezorging keurig op tijd!

Prima, snelle levering en alles dik in orde!

Niets meer aan toe te voegen

Toppie!

Is altijd goed alles ziet er verzorgd uit.

prachtig

ben helemaal weg van de kleding van top vitage. bijna de hele kledingkast hangt en lig bijna vol met deze kleding.

Goed!

Mooie sieraden en vesten. Snel geleverd, ik ben zeer tevreden

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.