Super mooi

De hakjes zijn zo elegant en zitten perfect in de voet ,lopen ook makkelijk

Hier wordt je blij van

Zoals altijd: snelle levering. Prachtige tas, en ook nog in de sale!

Top vintage is de essentie van vrouwelijke mode die mooi en sexie is.

Mijn eerste aankoop bij Top Vintage was via mijn zus. De kleding voelde direct heel vrouwelijk en gaf mij het gevoel dat ik als vrouw mooi ben ongeacht welke maat je hebt. Dit heb ik zelden met de kleding die je overal in de winkels kan kopen. Bij Top Vintage beleef je de glamour van vroeger en voel je je op en top vrouw. De kleding zit makkelijk en er is voor elke maat en elke vorm van vrouw wel iets te vinden. Is de maat er niet meer kan je je inschrijven zodat wanneer ze terug binnen komt je het kledingstuk toch nog kan aankopen. Ik ben bij de eerste aankoop fan geworden en kom graag winkelen in de shop in Kerkrade en online.

Snel, goede kwaliteit items en erg vriendelijke site!

Na het bestellen van een item kreeg ik gelijk een bevestigingsmail, mijn item is de volgende dag verzonden en kwam binnen een paar dagen aan! Ik werd op de hoogte gehouden van wat er met mijn pakket gebeurde en de mails waren erg vriendelijk! Het item zelf was van hoge kwaliteit en de site is ook erg overzichtelijk en goed in elkaar gezet! Zeer goede winkel en zal zeker snel weer wat bestellen!

Elke keer weer, goed verzorgd, mooie kleding , goede pasvorm. En bovendien prima berichtgeving over levering.

Positieve ervaring

Fijne webshop. Mooi, gevarieerd aanbod. Een beetje teveel mail, na inschrijving. Opletten dat het niet te opdringerig wordt:-) Snelle levering is een pluspunt!

Prachtig!

Altijd verbluffend, adembenemend, super vrouwelijk, past nagenoeg altijd, origineel, I love it!

Ik heb nu al twee keer een jurk bij jullie gekocht. En ik ben zeer tevreden over mijn aankopen. De levering gebeurt heel vlot en de jurken zijn mooi, comfortabel en jawel, hebben allebei zakken. Ik ben fan.

Ik heb een super leuk rokje besteld. Deze werd snel geleverd. Communicatie was prima. Rokje was precies zoals op internet vermeld.

Heel mooi kleedje s en mantel gekocht echt prachtig Als het solden is dan kan ik iets leuks kopen

Topvintage, kan het nog leuker ?

De beschrijvingen van de modellen is altijd enthousiasmerend en bijna altijd kloppend ( maatvoering, materiaal, stijl ). De kleding is vrouwelijk, stijlvol en bijzonder. De pakjes worden snel geleverd, soms met een kleine attentie. Wat wil een winkelende vrouw nog meer ?

Super kwaliteit en snelle levering

Voor de eerste keer schoenen gekocht online zonder te kunnen passen. Maar ze zitten super goed.

Dikke duim voor TopVintage

Ik kocht cadeaubonnen voor de verjaardag van mijn dochter, dat verliep zeer vlot. Mijn dochter is grote fan van TopVintage, het is een kledingstijl die wonderwel past bij haar en het soort kleding die praktisch nergens anders te vinden is. Ook mijn nichtje is er fan van.

Super toffe kleding!

Het is een zeer mooie winkel met een fijne website. Shopping word je gemakkelijk gemaakt. De verzending gebeurt ook spoedig, en alle items waren netjes ingepakt. De artikelen waren van goede kwaliteit.

Mooie spullen en goede service!

Heb al vaak iets gekocht bij topvintage. Ze hebben altijd mooie kleding van goede kwaliteit!

fantastisch

Mooie producten, snelle levering

Veel informatie, goede foto's van artikel

Overzichtelijke webshop met mooie collectie. De maten waren goed vermeld.

De maataanduiding klopt helemaal. Snelle levering en prima kwaliteit!

Zeer geslaagd

Wat een leuke mode. Ook veel vintage stoffen en modellen. Een mooie jurk uitgezocht die de volgende dag al werd geleverd en perfect stond. Super blij mee!

TopVintage is echt geweldig

TopVintage heeft originele en prachtige spullen. Ik heb een jurk besteld voor een bruiloft en ben er heel blij mee. Snel verstuurd en goed ontvangen. Mocht je hrt willen retourneren, dan zit alles erbij en duidelijk instructies.

Mooie jurk

De jurk is precies zoals de foto en de maat klopt ook.

RETROTOPPER

Wauw, wat was ik blij toen mijn nieuwe jurk snel werd geleverd. Pasvorm perfect. Al is de maxi jurk goed te combineren met een vestje, van mij mag de zon wel komen. Een elegant mouwtje met dito knoopstrik aan de top om, net genoeg, laat zien van een elegant decolleté. Echt een aanwinst in mijn TOPVINTAGE collectie

Altijd prettig shoppen hier

Nog nooit problemen gehad hier, en zo goed als altijd de juiste maat.

Gewoon TOP

Deze week heb ik mijn eerste bestelling ontvangen en ik kan er eigenlijk kort over zijn: top! Het artikel is precies zoals het ook op de site omschreven was. De website is lekker overzichtelijk en alles is prima beschreven. Bovendien was de bestelling, netjes verpakt, op tijd in mijn bezit (wat wel belangrijk was ivm carnaval..). Wat mij betreft tot nu toe zeker voor herhaling vatbaar!

Broeken qua mt goed alleen te lang Maar verder zitten ze perfect

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.