Fijne online shopping

Prettige stijl en redelijkmakkelijkom te zoeken. Bij de schoenen zou nog de breedte kunnen worden aangegeven, zodat de maat beter past

Prachtige zaak!

Aparte kleren in retro stijl in een mooi aangeklede zaak met persoonlijke service. Goed bereikbaar, genoeg gratis parkeergelegenheid en ruime, nette paskamers. Website is duidelijk en maat-advies klopt goed. Ik heb nu mijn tweede jurk gekocht, maar deze gaat helaas retour omdat er vlekken op de mouwen zitten. Ik verwacht dat dat naar volle tevredenheid opgelost wordt en dan zoek ik een andere uit!

Goede correcte en snelle service

Ik bestelde een artikel dat niet voorradig was en kon mijn mailadres achterlaten om een bericht te ontvangen als het weer op voorraad was. Dat bericht ontving ik enkele dagen later. Ik bestelde gelijk deze artikelen; een mooie pantalon een blouse. Deze werden binnen 2 dagen bij mij thuis afgeleverd.

Ik ben fan!

Top bedrijf met hele mooie kleding en meer, goede service

Zin in de lente!

Mijn dochter van 13 kon afgelopen vrijdagavond niet stil blijven zitten. Iedere keer stond ze op om rondjes te draaien met haar nieuwe swing dress! Wat is ze mooi en helemaal in de wolken met haar prachtige jurk van Topvintage!

Supersnelle levering en hele mooie kleding

Kleding was precies als op de foto. Mooie stoffen en pasvormen. Daarnaast extreem snelle levering. Had de boel de dag na de bestelling al in huis.

Superleuk, uniek en goed op maat

nieuwe "oude" look, prachtig verpakt!

Een super leuke vintage look broekpak gekocht, een soort van peaky blinders style, zandkleurig. Leuk met een mooie witte blouse en strik, plus zo'n schoffie pet. Nieuwe "oude"look! Veel keuze op de overzichtelijke site, mooie kleding, leuke modellen en de prijzen zijn prima. De maten tabel klopte goed, ik ben altijd huiverig voor kleding bestellen, dit klopte echter exact. Kreeg het prachtig verpakt op het afgesproken tijdstip bezorgd en ik ben er heel blij mee. No way dat ik het terug stuur want het staat me goed! Ik kom zeker vaker kijken voor een topvintage stuk!

Top jurk, schoenen en service van TopVintage!

Hier een jurk besteld voor de bruiloft van mijn broer. Bestelling werd snel geleverd en was leuk en netjes ingepakt. Net dat stapje extra dat het een bijzondere ervaring maakt, een echt verwen momentje voor jezelf. Daarnaast staat de jurk mooi en is deze van erg prettig materiaal. Ook erg tevreden over de bijpassende mee bestelde schoenen. Blij dat ik hier besteld heb!

Top ervaring

De kleding op de site is in het echt net zo leuk. Snelle levering. Mijn jas zit heerlijk en is van goede kwaliteit en past perfect. Voel me helemaal fijn in de jas. Super.

Mooie trui en snelle levering!

Eerste keer besteld en bevalt super. Trui komt goed overeen met de foto en omschrijving. Ook de maat klopt. Verder snelle levering en leuke verpakking :) Daar word je vrolijk van en maakt de aankoopbeleving net iets specialer. Zal hier zeker vaker shoppen!

Wil nooit meer anders

Ik heb jaren geleden deze mantel al gekocht, met veel liefde helemaal "stuk" gedragen, en het was tijd voor een nieuwe maar waarom iets nieuws uitzoeken als dit gewoon helemaal top is! Mijn lievelings lange mantel is zacht, lang en elegant. Echt een aanrader

Ik kreeg het pakketje heel snel en wat een gave kleding ik ga zeker nog meer bestellen bij jullie Echt super

Super goed!

Alles gaat erg vlot en de site is duidelijk en werkt goed! Maar bovenal natuurlijk de leukste kleren :) :)

Goede site, hele goede maattabel en prima klantenservice.

Altijd prima service en goede fit

Altijd prima service en goede fit

Fantastische spullen en heel klantvriendelijk!

Snelle levering goed afhandeling bij retour. Mooie spullen met beschrijvingen en maten Top! Wil heel graag nog een keer naar de echte winkel.

Mooie stof, alleen geen voering.

Jurk is gemaakt van mooie dikke blauwe stof . De beschrijving klopte niet . Er stond in : gevoerd . De mouwtjes zijn erg kort, dus moet ik nog op zoek naar een bijpassend zwart vestje of jasje.

Ik kan altijd wel wat moois vinden bij Top Vintage.

Ik was op zoek naar een vestje en ik heb weer een mooie gevonden hoor en ook nog een paar sokken gescoord,blijven heel goed want ik heb al heel veel paren sokken gekocht en ik heb er door de jaren heen nog steeds heel veel plezier van want ze zijn van een zeer goede kwaliteit. Ik kan alleen maar scoren bij Top Vintage voor kleding en schoenen en accessoires. En ik ben ,ondanks mijn handicap er altijd heel blij mee .

Snelle levering super dat een panty vergoedt werdt Alleen jammer dat de jurk wat tegenvalt.

Fantastische ontdekking

Mijne eerste ervaring met topvintage was TOP! Gemakkelijk de maat kunnen vinden via de tabel. Zeer vlotte levering. En leuke aanschrijving in de mails. Het kleed is van topkwaliteit, valt super goed. Zit als gegoten. Ik bestel meteen nig een bijpassend truitje.

Mislukt

Ik keek er zo naar uit: een blauwe stippenjurk. Vol verwachting paste ik hem na slechts 1 dag wachten. Maar ach, wat een teleurstelling, ik kon de knoopjes niet dicht krijgen.

Top @

Over het algemeen mooie kleding

Deze keer was de kwaliteit niet mooi. Glom en op de naden zag ik al wat wits van de achterkant van de stof.

Zo mooi en vrouwelijk

Altijd prachtige vrouwelijke kleding, ik voel me top in de jurken van jullie

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.