Kwalitatief mooie jurken!

Drie A lijn jurken besteld waarvan ik er twee hou! Mooie stoffen en prachtige belijning en details. Hiermee doe je een koop voor jaren!

snel en correct

Last minute nog een cadeaubon nodig, zij is gelukkig grote fan van jullie shop. De digitale bon meteen kunnen printen en een glimlach op haar gezicht kunnen toveren.

Altijd fijne service, helaas 2 tegenvallende producten

De groene jumpsuit is absoluut niet fijn qua maat. Ik ben 1.80m en hij was te stug en kort, waardoor hij ging trekken zodra ik mijn armen iets omhoog deed. Verder zit hij vrij wijd, ondanks het volgen van de maattabellen. De pasvorm lijkt nét niet te kloppen. De ketting had ik als lange ketting verwacht, waarschijnlijk zelf niet goed gelezen, maar het is echt een vrij teer kettinkje. Dat was niet waar ik naar zocht. Helaas beiden retour.

TOP!

Wat een prachtige jurk, zo mooi, hier mag ik mee voor de dag komen! Mooie pasvorm, mooie kwaliteit! Een mooie aanwinst, met veel plezier kijk ik uit naar het pakketje van Topvintage, met zoveel zorg en als een presentje voor jezelf ingepakt!

Net weer een prachtige broek binnen gekregen. Zo fijn dat de maar ook weer precies goed was!

Prachtige blouse met retroprint

Opnieuw een leuke vrolijke retroblouse gekocht bij Topvintage. Ik heb inmiddels alle een hele verzameling. Ze zijn zo leuk, goede kwaliteit, leuke print en blijven in de was ook mooi. Een groot voordeel is dat de blouses niet gestreken hoeven te worden: Heel fijn!

Zorgvuldig

Goede communicatie en zorgvuldig ingepakt.

WoW

No nonsense kleding maar net even anders, Top!!!!

zeer tevreden

levering was super snel bestelde kleedje juiste pasvorm mooi afgewerkt en aangename stof ,de schoentjes teruggestuurd pasvorm ging niet gaapte langs alle kanten en niet aangenaam om dragen

Zeer goede kwaliteit en goede service!

De jurk is prachtig en van zeer goede kwaliteit. Ik ben tevreden over de service en de snelle verzending!

In alle opzichten super

Fijne website, eenduidige maatvoering, leuke collectie, snelle bezorging!

Heel blij met fijne jurk.

Superleuke orginele spulletjes. Een snelle levering, en je krijgt het in een mooi doosje. Heldere en makkelijke retourservice als maat niet goed is. Ik heb een heel fijne jurk gekocht, van mooie kwaliteit stof, die goed valt. Met de oorbellen ben ik ook heel blij! Ik ga zeker nog meer bestellen!

Erg blij dat ik TopVintage gevonden heb, ben erg blij met mijn aankopen, mooie kwaliteit voor een eerlijke prijs, ik ben fan!

Heerlijke jurk

De jurk is van heerlijke kwaliteit dikke stretch stof. Zit als gegoten! Geen knoopjes of strikjes dus over je hoofd aantrekken en klaar. Echte aanrader!

Super, top Excellent

Eerste aankoop gedaan en moet zeggen alles is gewoon super; Kwaliteit, service, ervaring met de webschop , met de klantendienst gewoon Excellent. Geen enkele winkel kan aan jullie tippen , is mijn ervaring op dit moment. Bedankt en tot wederzien Annemie

Topshop voor mooie jurkjes

Leuke webshop vooral als je van mooie jurkjes houdt, bijpassende schoentjes erbij. Tweede keer besteld en wederom naar tevredenheid, niets hoefde terug, alles paste en was mooi zoals verwacht. Snel geleverd, zelfs in drukke decembermaand.

Altijd top!

Groot assortiment en snelle service. De maattabellen en adviezen zijn nagenoeg altijd correct! Snelle levering en bij bijzonderheden een goede service. Geen mailtjes, maar een telefoontje. Heel fijn!

Ik heb in 3 maten een jurk besteld, waarvan 2 retour. Ik heb even telefonisch contact gehad en ze zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam

Altijd een feestje

Het is altijd een feestje om bij jullie te shoppen. Alles is gaaf en het is vaak best moeilijk om een keuze te maken . En als je nieuwe kleding binnen is dan kan ik weer stralen in mijn nieuwe outfit.

Prachtige kleding

Snel en correct geleverd

Snelle bezorging

Mijn eerste bestelling was spannend, hoe past het model en is de kleur goed voor mij? Het gekozen model flatteert mij niet, jurk zit precies strak boven de taille waardoor de rok vreemd uitwaaiert. De kleur is erg mooi. Met een shawl los ik het op. Ik kijk uit naar een volgende jurk!

Snel en mooi

Snel geleverd, goed verpakt en prachtige kleding. Ik koop vaak via TopVintage en ben nog nooit teleurgesteld :)

Weer helemaal happy

Was weer perfect…opnieuw moeten kiezen voor een nu passende maat voor een ander lichaamsgewicht. Maar met de tabel is dit prima gelukt

Heel blij met mijn nieuwe outfit van King Louie

Mooie overzichtelijke webshop. Mooie foto’s. Makkelijk te bestellen en snel bezorgd. Het totaal assortiment past goed binnen het vintage genre!

Prachtig

Wat een beauty van een jurk. Stijlvol en sjiek

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.