In 1 week tijd 2 bestellingen gedaan. Vlotte levering en alles mooi verpakt.

Super winkel!!!

Een leuke webshop met veel keus in vele verschillende stylen. Ook goede maatkeuze en veel beschikbaar. Ik shop hier zeker vaker!!

Heerlijk.....iets passends bij mij!!!

Geweldig. Ik heb een vrij lastig figuur en ben altijd op zoek naar jurken en rokken die mooi bij mij zouden staan. Beetje tubens figuur. Maar die geweldig mooie A-lijn jurken 50's style. Heerlijk voel me eindelijk vrouw ipv die spijkerbroeken die me eens zo dik maken. Ben er erg blij mee.

Mooi spullen snel gevonden en snel bezorgd

Overzichtelijk website, snelle actie. Producten precies zoals verwacht

Supermooie kleding!

Voor originele stijlvolle kleding kijk ik graag rond bij TopVintage en ben al regelmatig goed geslaagd! Als ik de kleding van TopVintage draag, krijg ik leuke reacties.

Altijd blij met Top Vintage!

Het kijken op de site of het lopen door de winkel maakt mij ‘n blij meisje in ‘n gezellige snoepwinkel. Mooie, kleurrijke en aparte kleding waar ik veel complimenten over krijg! Ik ben er erg blij mee en voel me Top met de kleding van Top Vintage!

Waanzinnig

Wow was mijn eerste reactie. Wat een waanzinnig mooie jurk en helemaal af met die petticoat. Super mooie kwaliteit, en hele fijne stof. Altijd veel keuze op de website en hele snelle bezorging. Hier wordt je toch blij van.

Snelle levering en prachtige kleding.

Levering is heel snel. Kleding is prachtig en zit zo lekker!

bij Top Vintage is het altijd feest als je de website ( webwinkel) bekijkt, mooie jurken, kleding, schoenen, je vindt het allemaal. ook krijg je te lezen wanneer je pakketje aankomt, je kunt het veranderen, naar een andere dag, andere tijd. Ook de winkel in Kerkrade is een aanrader, daar wordt je ook goed geholpen. goede service, ja een winkel en een webwinkel om aan te raden

Prachtige kleding van mooie kwaliteit en goede service!

Mooie website, duidelijke communicatie mbt de levering en prachtige vintage kleding style!

Super enthousiast om veel meer te bestellen!

Uitstekende kwaliteit, snelle aflevering. Helemaal verliefd op mijn nieuwe najaarsgarderobe!

Ik heb hier een jas gevonden waar ik al jaren naar op zoek was. En ik heb op de gok een jas gekocht en hij paste echt gelijk goed. En hij is echt super mooi. En ik ben zeker ook van plan om jurken te komen. Met een woord fantastisch.

perfecte jurk

Het komt niet vaak voor dat iets mij met mijn kinderlijk xs-figuur zo perfext past. gelukkig bleek dat wel met deze warme wollige folk song jurk. dank jullie wel voor het aanbod.

Mooie kwaliteit, niet goedkoop, nog wel kleine korting gehad

Mooie collectie en goede service

Mijn (eerste) bestelling is binnen, op de afgesproken tijd. De inhoud voldoet uitstekend aan mijn verwachting. Maat/stof/uitstraling van kledingstuk en accessoires zijn van mooie kwaliteit. Zeer tevreden.

kleding om verliefd op te worden...

Als je de website bekijkt kom je zo veel leuke kleding tegen, niet die van 10 in een dozijn, maar echte leuke stukken die je nergens anders tegen komt, je wordt er echt blij van en gaat ervan stralen zodra je ze kunt dragen, leuke, mooie aparte truitjes die je doen denken aan een ver verleden

Jurk past perfect en voldoet geheel aan de verwachtingen!

De jurk werd daags na de bestelling al bezorgd. Keurig verpakt. De jurk heeft voor mij de perfecte pasvorm en ook de lengte is goed. Het materiaal van de jurk voelt prettig aan.

Klasse!

Ik heb een trui met kanten mouwen besteld. Ontzettend lief en mooi truitje. Ben er superblij mee.

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering en prima kwaliteit!

fantastisch

Geweldige jas! Volgende dag al geleverd. Ik ben super blij!

Heel goed!

De truitjes die ik besteld heb, werden snel bezorgd. De communicatie hierover was duidelijk. Ik zou weer bestellen bij Topvintage!

Topvintage is top!

Ik heb niks dan goede ervaringen met deze webshop! Een hele uitgebreide, goede keuze, de maattabel klopt als een bus en de verzending is altijd heel snel. De kleding en schoenen die ik er heb besteld zijn altijd van een hoge kwaliteit, en zien er altijd uit zoals op de site. Als je op zoek bent naar mooie, kwaliteitsvolle retro-kleding moet je hier zijn!

Mooi snel geleverd product voldoet aan verwachting

Ben zeeeer tevreden

Cadeaubon dezelfde dag digitaal nog in huis

Had ik nodig om een vriendin blij te maken. Top geregeld!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.