Top! Mijn eerste “kleur” aankoop! Vanaf nu meer kleur ❤️

Ik ging op verzoek van een vriendin uit Noord-Holland een middagje mee naar jullie winkel! Wat een ervaring! Zwart, Zwart en Licht Zwart is mijn kleur, maar nu vol trots met een rode jurk de deur uit en I’ll be back!

Ik ben heel tevreden

IK heb verschillende kledingstukken bij Topvintage gekocht. Ik kan vertrouwen op het maatadvies en raadpleeg die altijd. Ik heb 2 keer een retour gedaan omdat ik me niet happy voelde met mijn aanschaf. Terugsturen gaat heel eenvoudig met de voorgedrukte sticker en binnen 2 weken was mijn geld teruggestort. Ik blijf zeker een vaste klant bij Topvintage. Het is ook precies de stijl die ik mooi en betaalbaar vind.

Mooie kleding maar

Ik heb op 2/10/23 een K-Disign-Nathalie Maxi Dress besteld met korting . De maatondicatie van die jurk klopt NIET . Ik zou mt S of M nodig hebben . Had mt M besteld . Mijn borsten zaten helemaal geplet . Mijn borstomtrek is 102 . Heb dan mt L besteld . Die past wel goed . De retourkosten hebben ze wel terug betaald maar de grotere jurk heb ik wel volle pot moeten betalen ( de kortingstermijn was nl verlopen ) terwijl ik er niks aan kon doen . Dat vind ik wel jammer . Voor de rest wel leuke kleding . Grtjs , Gèrry

Snelle levering, prima communicatie

Gemakkelijk bestelproces, snelle bestelbevestiging en product werd snel verzonden. Product was goed omschreven op de site

Voldoet aan de verwachting en omschrijving

Zoals meestal bij de kleding die je Topvintage besteld, is het artikel duidelijk omschreving. De maatvoering, de lengte, eigenschappen van de stof. Qua maat kleine kans op miskoop, hooguit dat je een artikel minder leuk vindt dan gedacht.

Mijn rijglaarsjes zitten heerlijk. Zacht leer, ik ben er zo blij mee

Best spannend voor mij om laarsjes te kopen online. Maar ik vond ze zo mooi, mijn schoonzus stimuleerde mij om ze te kopen. Zo blij dat ik dat gedaan heb. Ze zitten fantastisch.

Prachtige print

Wat een fantastische jurk! Valt goed op maat en heeft een zwierige rok, valt bij mij (1.76m) op de knie. Geeft me een op en top vrouwelijk gevoel. Ik draag er een hemdje onder, staat net even iets mooier qua halslijn en decolleté. Completeer het geheel met paarse enkellaarsjes en zwarte, dunne panty. Het regende complimenten!

Maattabel klopt niet

Prachtig jurkje. Goed naar de maattabel gekeken, maar het is toch echt veeeel te krap. En dan moet je wel zelf de retourkosten betalen

Fantastische winkel zowel online als in het echt!

Als je op zoekt bent naar fantastische kleding in jaren 20 t/m 80 stijl dan kan je dat hier vinden! Je wordt altijd netjes behandelt of dat nu in de fysieke winkel is of online! Pakketjes worden keurig netjes bezorgd en de maattabellen helpen enorm bij het zoeken naar de juiste maat. Retouren is gemakkelijk en eenvoudig! Wat een super team! Fantastische winkel!

Prachtig

Snelle levering. Maat is perfect!

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijke en fijne shop ervaring. Snelle service. 10/10!

Super fijn

Blij met de mooie schoentjes

Altijd goed!

Voor mijn verjaardag een paar cadeaubonnen gevraagd van TopVintage, ik slaag er altijd zo goed, dit keer een prachtige groene jurk gekocht die als gegoten zit en een hele mooie panty. Het pakje is ook altijd zo leuk ingepakt, met cadeautje erbij, ik ben blij!

Mooie kleding en gastvrij

Een hele mooie, sfeervolle winkel met mooie kwaliteit kleding. Heel gastvrij bijna alles is mogelijk en ze nemen de tijd voor je.

Mooie broeken met wijde pijpen en hoge taille

Leuke kleding ,verrassend , en net even een andere look

De jurk paste perfecte stond heel mooi.

Voor mijn 60ste verjaardags feestje op zoek naar speciale jurk, ik kwam bij Topvintage terecht en zei tegen mijn vriend toen ik hem die avond aantrok, het lijkt wel een soort trouwjurk, zo mooi! Laten we nou die avond ook als verrassing voor mij getrouwd zijn door niemand minder dan Imca Marina, het was een topavond en iedereen vond mijn jurk geweldig!

My new favourite shop

I'm so happy I found this shop. I was struggling with the clothes shopping for a while, but I made a huge order from this website and fell in love in every single piece. Will definitely order again and again!

Snelle levering, mooie producten

Ik ben al jaren fan van topvintage en vind er altijd weer wat leuks. Goede maataanduidingen, snelle levering. Top!

Ik shop altijd fijn bij Top Vintage

Super webshop met prachtige kleding. Wel wat prijzig maar dan heb je ook echt iets bijzonders. De klantenservice is goed bereikbaar en erg vriendelijk. Ook het retour sturen van kleding is makkelijk en goed geregeld. Ik kan iedere vrouw deze webshop aanbevelen :)

Ruime keus, ook voor grotere maten

Al tijden was ik op zoek naar een jas die een “fit and flare” model had, zodat de jas goed rond de heupen zit, en dan niet te groot van boven is. Hier vond ik hem, samen met een heerlijk willen herfst rok.

super

weer zo,n mooie jurk

Blij met m'n truitje!

Perfecte pasvorm, kleur en model zoals ik m wenste!

fantastisch

alles zoals altijd correct verlopen

Snelle levering, heel blij met mijn bestelling

Ik heb een prachtige wijde zwarte rok besteld en ben hier erg blij mee. De rok zit als gegoten en zit erg elegant. Het enige nadeel is dat de verzendkosten om te retourneren (à 5 euro) op jou als klant verhaald worden. Dat is jammer. Verder superblij met de rok en hele snelle service.

Snelle levering goede kwaliteit

Levering was snel. Ik had een broek en topje besteld. Kwaliteit van beiden helemaal top. Alles kwam ook overeen met omschrijving en foto van de website. Jammer dat de winkel in Kerkrade zit, anders zou ik hier regelmatig langsgaan. Ga in de toekomst zeker weer bij TopVintage bestellen!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.