Bestelling vlot en goed ontvangen.

Snel en betrouwbaar

Snelle levering uitgebreide en goede website. Enige minpuntje is dat er geen beschrijving bij dit product zat.

top service

Mijn gevraagde product bleek niet op voorraad, niet tegenstaande werd ik snel bericht, over het probleem , en werd me de mogelijkheid gegeven, voor een snelle oplossing te bieden. Welke ik prima vond. Die zelfde dag werd mijn gewijzigde aankoop nog verzonden. Alles word ondertussen perfect gemonteerd. Een dikke 10 verdiend Gr Marcel

Goed en snel

Onderdelen voor bed makkelijk te vinden en op Bevrijdingsdag dag besteld en 2 dagen later in huis.

Het was de eerste keer dat ik een bestelling plaatste en dat is prima gegaan. Binnen de 24 uur was min bestelling thuis in Belgie.

bijna goed

Ik was naarstig op zoek naar dekselscharnieren. Bij probeslag vond ik de goede. Ik kon ze per set bestellen. Ik heb er dus twee besteld. Bij aankomst bleken er drie scharnieren in het doosje in plaats van vier. De website werkt vergissingen in de hand door van een set te spreken. Met een set worden kennelijk alle losse montage onderdelen bedoeld terwijl bij de foto een compleet samengesteld scharnier is te zien. Nu moet ik dus 1 extra set bestellen van iets meer dan acht euro tegen verzendkosten van bijna zes Euro! Hartelijk dank zeg ik dan.

Een redelijke prijs voor een goed product

Een goedkope oplossing voor mijn camperstoel.

Super snel

Binnen 24 uur geleverd in buitenland Kwaliteit ziet er goed uit

bestelling ging heel vlot en levering was zoals beloofd binnen termijn

Het vreemde is dat ik op 5 km van mijn woonplaats hetzelfde kan kopen maar niet als particulier.

Snel besteld en super snel geleverd perfect

Snel besteld en snel geleverd perfect

Gematigd

Ik mis een installatie beschrijving (handleiding bij het geleverd product

Snelle service, vriendelijk en topklasse !

Prima materiaal ! Aangename prijs en een TOPSERVICE !!! Zeer vriendelijke onderhandelingen en uitermate snelle verzendingsdienst. Bij een tekortkoming van een bepaald elementje was dit op nog geen 20 uren van Nederland naar Belgie onderweg, én dit in volle "coronacrisis".... Echt topklasse !!!

Snel en betrouwbaar

Goede foto's en beschrijving op de site. Levertijd en producten zoals beschreven.

Ondanks de drukte bij Post.nl snel geleverd en de onderdelen goed verpakt tegen breuk.

Prima levering en top kwaliteit tegen goede prijs

Komen beloftes niet na, en slecht bereikbaar!

Misleidend en service loos.

Doet wat je verwacht.

Zoekfunctie van de website vind ik niet altijd handig.

Meubelbeslag van goede kwaliteit en snel geleverd

Nette website en duidelijke beschrijvingen. Gemakkelijk bestelproces en zeer snel en netjes geleverd. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Goede en snelle service

Goede en snelle service en duidelijke communicatie

Snelle levering en prima product

Snelle levering van dakgoot luchtroosters. Prima op maat en kleur.

Snel safe en simple

Bestellen was makkelijk en de levering was erg snel binnen.

Prima materiaal en snel geleverd

Prettige manier van shoppen

Keurige levering

De bestelde artikelen zijn snel en keurig geleverd.

Mooie, sterke, simpele plankdragers

Sterke plankdragers(gebruikt voor een gevelbankje). Makkelijk in gebruik

Bleijendaal 9

3813XD Amersfoort

033-258-7176

Over ProBeslag

ProBeslag.nl: meubelbeslag, scharnieren, ophangsystemen en verlichting online kopen In onze online shop vind je een ruime assortiment aan meubelbeslag van professionele kwaliteit voor kleine en grote klussen. ProBeslag levert snel en betrouwbaar in Nederland en België en biedt uitstekende service. ProBeslag voor het beste meubelbeslag In ons assortiment meubelbeslag vind je onder meer bedbeslag, klepbeslag, geleiders, knoppen en grepen. Al ons meubelbeslag is van de beste kwaliteit wat maakt dat het beslag sterk is en lang mee gaat. Ook als meubels gedemonteerd worden kan ons meubelbeslag nog een twee ronde mee!