makkelijk

vlotte afhandeling

jammer dat de email in de spam terecht kwam zodat ik eerst dacht dat er geen reactie was de bestelling. Verder was het niet helemaal duidelijk dat een ontbrekend artikel nog nagezonden zou worden. Ben benieuwd of het omruilen van een artikel ook vlot verloopt. Wellicht overwegen om na bepaald bedrag gen verzendkosten te rekenen

Super snel geleverd, blij mee

Blij met wat ik besteld heb. Snelle levering Dank je wel

Vlotte afhandeling van bestelling, binnen 2 dagen in huis.

Zeer tevreden over de producten en een snelle service!

eerste contact

eerste keer dat er iets bestgeld en geleverd is door Probeslag. basis is dus te smal om een beoordeling te kunnen geven

redelijk snel

makkelijk bestellen, correcte communicatie, redelijk snelle bezorging door Post

Zeer snelle levering. ‘s-avonds laat besteld, de volgende dag al thuisbezorgd.

Snelle levering en goed materiaal

Prima bedrijf

Gekregen wat ik bestelde

Snelle leveringen

Super makkelijk en snelle levering

Bedbeslag met een onvoldoende.

Ik restaureen regelmatig oude meubels. Dergelijk bedbeslag is nog moeilijk te verkrijgen. Ik kocht het om een oud antieken bed te herstellen. Het beslag werd heel vlug geleverd, waarvoor van harte dank. Het beslag op zich geef ik een onvoldoende omdat het ijzeren beslag te dun is, zeker het deel met de tanden is amper 1,7mm dik. Voor mij alles behalve PRO. Een minimum dikte van 2,2mm zou al heel wat beter zijn geweest. Dit beslag, gemonteerd op een 2persoonsbed, met een latenbodem die door de zijsponden wordt gedragen, lijkt mij onvoldoende sterk. Spijtig dat op de site geen beter beslag te vinden is. Ik zie mij verplicht poten te monteren onder de lattenbodem.

Niet goed

Totaal geen mogelijkheid om contacte Te krijgen naar vier keer bellen Ook geen mogelijkheid om het treug te sturen jammer dat dit bij hun de gang van zaken is nu de de spullen kunnen we niet gebruiken

Snelleverend en correct bedrijf.

Producten zijn correct en snel geleverd voor een concurrerende prijs. Geleverd gekregen wat ik heb besteld, goed passend en sterke kwaliteit.

Super kwaliteit

De rvs plankendragers geven een extra tintje aan onze badkamer

Prijs, snelheid, verpakking: alles Top

Een simpel onderdeeltje als een klem voor een steipoot van een keukenkastje... voor je het weet betaal je "de hoofdprijs". Bij ProBeslag voor een redelijke prijs snel en goed verpakt geleverd: Topo!

geleverd zoals besteld en snelle levering

snel gevonden op de site, alles in orde

Product en levering als omschreven

Product zoals omschreven en ontvangen volgens de aangegeven levertijd. Prima!

Gekregen wat ik heb besteld.

Veel te dun en te kort.

De beschrijving klopt niet , geen 5mm, te kort en te dun

Precies goed

Op tijd geleverd. En precies zoals omschreven. Bestelde is nog niet verwerkt, maar daar is alle vertrouwen in.

Prima product en snelle levering

Fijne, overzichtelijke en duidelijke site. Heel snel geleverd. Erg blij mee.

Snel

Bezorging nog sneller dan de wind . Binnen 16 uur in huis super.

Probleemloos en zakelijk

De site van ProBeslag is makkelijk en overzichtelijk. De kennis van producten is zeer goed, een echte aanrader.

Snel en effctief

Häfele produkten gekocht, 's avonds besteld en betaald, volgende dag al geleverd !

Bleijendaal 9

3813XD Amersfoort

033-258-7176

Over ProBeslag

ProBeslag.nl: meubelbeslag, scharnieren, ophangsystemen en verlichting online kopen In onze online shop vind je een ruime assortiment aan meubelbeslag van professionele kwaliteit voor kleine en grote klussen. ProBeslag levert snel en betrouwbaar in Nederland en België en biedt uitstekende service. ProBeslag voor het beste meubelbeslag In ons assortiment meubelbeslag vind je onder meer bedbeslag, klepbeslag, geleiders, knoppen en grepen. Al ons meubelbeslag is van de beste kwaliteit wat maakt dat het beslag sterk is en lang mee gaat. Ook als meubels gedemonteerd worden kan ons meubelbeslag nog een twee ronde mee!