• Afspraken nakomen

Pluspunten

Direct feedback op mijn vraag over nalevering via de chat. En dat om 2200 uur s avonds!

Uitgebreider aanbod?

• Afspraken nakomen

Pluspunten

snelle service hele snelle terug koppeling op een vraag prima afspraken nagekomen aanrader voor geleiders prima bedrijf om zaken mee te doen

geen

• Afspraken nakomen

Pluspunten

snelle levering, niet duur

productinfo meeleveren

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Erg goed geholpen door enthousiast deskundig personeel. Materiaal is van super kwaliteit. Zonder boren kon ik de bedlampjes gewoon op m\'n bed vastschroeven. Nu kan ik m\'n boeken gewoon vanuit bed lezen met gericht licht. Licht is tevens sfeerverlichting. Echt zeer tevreden over eindresultaat.

Eigenlijk geen. Gewoon lekker doorgaan zou ik zeggen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Snelheid leverantie

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Kreeg netjes, en snel, antwoord op mijn e-mail. De bestelling was optijd geleverd, en goed verpakt. Ga hier zeker nog een keer bestellen, en is zeker een aanrader!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Erg goed geholpen via de mail. Daarna meteen besteld en had het na 2 dagen al in huis! Netjes verpakt ook trouwens. Prima.

Nvt

Bleijendaal 9

3813XD Amersfoort

033-258-7176

Over ProBeslag

ProBeslag.nl: meubelbeslag, scharnieren, ophangsystemen en verlichting online kopen In onze online shop vind je een ruime assortiment aan meubelbeslag van professionele kwaliteit voor kleine en grote klussen. ProBeslag levert snel en betrouwbaar in Nederland en België en biedt uitstekende service. ProBeslag voor het beste meubelbeslag In ons assortiment meubelbeslag vind je onder meer bedbeslag, klepbeslag, geleiders, knoppen en grepen. Al ons meubelbeslag is van de beste kwaliteit wat maakt dat het beslag sterk is en lang mee gaat. Ook als meubels gedemonteerd worden kan ons meubelbeslag nog een twee ronde mee!