Zeer goede service maar slecht bereikbaar

Bij mijn eerste bestelling werd ik goed geholpen via de mail. Voor mijn 2e bestelling had ik nog wat extra vragen. Het contact verliep rondom de feestdagen echter moeizaam. De telefoon werd niet opgenomen en geen mail beantwoord. Echter was nergens terug te vinden dat ze gesloten worden in deze tijd

Super snelle levering

Snelle levering. Prima prijzen

Bestelling snel en correct gerealiseerd !

Het bestelde product voldoet geheel aan gewekte verwachtingen

Prima service, vlotte levering

Overzichtelijke webshop en een snelle levering.

Perfect!

Mijn eerste contact met Probeslag.nl Alle fasen van de bestelling verliepen soepel en snel. De informatie was duidelijk en actueel. Fijne ervaring met Probeslag.nl!

soepele site, vlot geleverd.

Materiaal lijkt wel goed, kun je pas beoordelen bij gebruik

Snelle en correcte levering,top!

De artikelen op vrijdagavond vlak voor 22.00 uur besteld en reeds de volgende dag rond de middag ontvangen. Probeslag heeft een zeer uitgebreide productportfolio, een zeer duidelijke website met goede zoekfuncties.

uitstekend

goed advies en snelle levering

Snel en correct geleverd

Alleen jammer dat de bestelde scharnieren niet paste.

Woensdag besteld en donderdag het beslag aan de kast. Super service.

Goeie website, gemakkelijk bestelproces en betaling en snelle levering

De producten die ik zocht vond ik eenvoudig bij Probeslag. Levering was snel ondanks de feestdagen

Product oke, bestelling niet.

Plus: nog niet geïnstalleerd, maar voelt degelijk en sterk aan. Tip: gelijk de bijpassende schroeven als bijproduct erbij aanbieden. Min: ik heb 54 complete poten besteld, echter ontving ik 54 montage platen en maar 52 poten. Na 5x bellen en geen reactie, heb ik een mail gestuurd waar ik ook nog geen reactie op heb mogen ontvangen.

Snelle levering, goed materiaal!

Snelle levering, ondanks drukke bezorgtijd i.v.m. Kerst, jaarwisseling en Corona. Prima producten.

goed en snel

gewoon goed

Goede product omschrijving en snelle levering ondanks drukte

Duidelijke internet pagina waardoor mijn bestelling soepeltjes verliep.

Duidelijk, betaalbaar en snel

Zocht iets, vond wat ik bedoelde vrijwel meteen, in de avond bestelling geplaatst en de volgende dag al geleverd. Helemaal top!

Geen snelle levering!

We zijn anderhalve week verder en nog steeds niks binnen gekregen! Had het afgelopen weekend nog voor een klus, helaas moest ik ook mij klant ook teleurstellen! Telefonisch niet te bereiken.

Snelle levering!

Snelle levering en jeurig produkt etevig en netjes afgewerkt.

Snelle verzending toch nog VOOR de kerstdagen!

Snel en goed verpakt,bedankt hiervoor.

Betrouwbaar en ze doen wat ze beloven

Snel en top

Snelle levering en top product

Artikel voldoet en is snel geleverd.

Gezocht op internet naar een draaiplateau. Gevonden bij ProBeslag. Verwacht dat het,gezien de drukte bij pakketpost, het wel na twee weken in het nieuwe jaar bezorgd zal worden. Tot mijn verbazing lag het binnen twee dagen in de bus. Het draaiplateau voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Mis de gebruikers handleiding

Snel geleverd, mooie prijs

Snel geleverd, goede prijs

Bleijendaal 9

3813XD Amersfoort

033-258-7176

Over ProBeslag

ProBeslag.nl: meubelbeslag, scharnieren, ophangsystemen en verlichting online kopen In onze online shop vind je een ruime assortiment aan meubelbeslag van professionele kwaliteit voor kleine en grote klussen. ProBeslag levert snel en betrouwbaar in Nederland en België en biedt uitstekende service. ProBeslag voor het beste meubelbeslag In ons assortiment meubelbeslag vind je onder meer bedbeslag, klepbeslag, geleiders, knoppen en grepen. Al ons meubelbeslag is van de beste kwaliteit wat maakt dat het beslag sterk is en lang mee gaat. Ook als meubels gedemonteerd worden kan ons meubelbeslag nog een twee ronde mee!