Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste klanten melden duidelijke communicatie en hoge kwaliteit. Enkele reviews prijzen de goede service en snelle reacties. Eén reviewer heeft een kabel die niet goed past bij een iPhone 12 genoemd, en noemt het product teleurstellend. Over het algemeen blijft de tevredenheid hoog over zowel product als ondersteuning.
Heb beschermplaatje gekregen Plaatje plakt niet Doekjes die erbij zaten uitgedroogd Zeer slecht Mvrg Jan
2 October 2023
jan
Enschede
Beste klant,
Op de achterzijde van de bescherming vindt u een eenvoudige handleiding. Daarnaast sturen wij bij elke bestelling een flyer mee, waarmee u direct contact kunt opnemen met een van onze specialisten. Helaas hebben we geen bericht van u ontvangen.
DrPhone
Ik heb de doos nog niet open gemaakt. Want de drome is voor een verjaardag kado . Maar alles was super. Maar ik zal seffens de doos toch moeten openen. Voor te zien dat er geen schade aan is . Maar hij was heel snel. De koerier heeft de doos maar gewoon in de gang gezet . En hij was weg . Hij heeft zelf afgetekend. En mijne Gebuur. Zag t pakje staan. En die heeft t dan voor mijn deur gezet .
25 September 2023
Michael Van Dyck
Sint Niklaas
Site vinden, bestellen en ahw meteen op de fiets springen om het pakketje op te halen bij het dhl verdeelcentrum.! Top.
23 September 2023
Fons
Boxtel
Kleur komt goed overeen met space gray, nog het beste van andere aanbieders. Alles werkt zoals het hoort
18 September 2023
Mikel Neij
HOENSBROEK
Erg blij met mijn telefoon hoesje. Zeer goede kwaliteit Snelle verzenden Prima service en prijs Aanrader
17 September 2023
Nick
Ijmuiden
Drone gekocht zeer slecht niet de goed koop ste gekocht niet mee te vliegen
12 September 2023
hans
Rotterdam
Beste klant,
U heeft aangegeven dat u niet tevreden bent met de prestaties van de drone die u heeft aangeschaft. Heeft u de volledige handleiding al doorgenomen? Het is belangrijk om de handleiding grondig door te nemen om problemen tijdens het gebruik te voorkomen.
DrPhone
dacht een goede aankoop te hebben gedaan maar wat ik ook probeer , de bluetooth werkt niet terwijl de blauwe lampjes zowel op mn soundbar als deze vol aanstaan en zelf m'n smart tv vraagt om een verbinding , ook daar zonder t gewenste resultaat
6 September 2023
Roland Van den Berg
Gorinchem
Beste klant,
Helaas hebben we geen bericht van u ontvangen. Bij elke bestelling voegen we een flyer toe met informatie over 1-op-1 ondersteuning via WhatsApp, e-mail of SMS. Als u geen contact met ons opneemt, kunnen we u helaas niet assisteren.
DrPhone
Had eindelijk meer verwacht aangezien dit mijn tweede bestelling is , mp3 besteld eerste keer perfect apparaat werkt goed maar door mijn klunzigheid gevallen en functioneert niet meer maar mijn fout , bestelt precies het zelfde weer en deze batterij gaat na 3 uurtjes al leeg terwijl de eerste mijn hele werkdag nog vol was. Heb precies de instructies opgevolgd laden met bijgeleverde kabel en via een computer. Valt zeer tegen deze keer
5 September 2023
Manuel+
Rotterdam
Helaas niet het juiste ontvangen maar de oplossing was prima
2 September 2023
Ruud
Velsen
Mijn eerste keer besteld bij jullie,bij het ontvangst van het pakje,onmiddellijk terug iets anders besteld. Zeer tevreden.
1 September 2023
Jacky
Meerdonk
Ik kan geen goede recensie schrijven als ik (nog?) geen product ontvangen heb.
26 August 2023
Dominic
Ternat
Beste,
We vinden het jammer dat u geen contact met ons heeft opgenomen voordat u de review schreef. We kunnen immers niet weten of u iets per post heeft ontvangen zonder dat u ons daarvan op de hoogte stelt.
Vriendelijke groet
DrPhone
Uitstekende klantenservice, bedankt jongens!
19 August 2023
Denzel
Amsterdam
19 August 2023
Ellen+Grace
Maarssen
Levering vlot, had snoer aangeschaft voor in de auto helaas werkte het niet met Android auto
18 August 2023
Jeffrey
Spierdijk
Snel geregeldt en niet duur
18 August 2023
Doen wat ze zeggen binnen 2 dagen mijn product in huiso
12 August 2023
nico
Wateringen
Het product is goed en het was snel binnen.
7 August 2023
Jolanda
Standdaarbuiten
prima kabel , laad heel snel op
3 August 2023
Peter
Standdaarbuiten
1 August 2023
Sebastiaan
Zaandam
Fietscomputer voldoet volledig aan verwachtingen. Levering gebeurde snel maar in eerste instantie wel onvolledig (hartslag en cadansmeters niet meegestuurd). Na melding werd dit wel zeer snel rechtgezet.
31 July 2023
Marc
Oudsbergen
als verwacht
30 July 2023
Willem+H.
Deventer
Bluetooth carkit gekocht. Hij was snel geleverd en niet duur en werkt perfect.
30 July 2023
Jan
Assen
denk dat de aangekochte schermen zeker van goeie kwaliteit zijn. wat wel raar is. voor 2 schermen maar 1 vochtig doekje en 1 droog. maar da's het enige minpuntje.
25 July 2023
Kurt
Tielt
Zeer goede laders, en snel verzonden!
25 July 2023
Ivor
Aalsmeer
DrPhone.nl is specialist in telecommunicatie, elektronica en computers. We analyseren, ontwikkelen en leveren producten die jouw dagelijks gebruik eenvoudiger en efficiënter maken. Van krachtige opladers tot accessoires van hoogwaardige kwaliteit: bij DrPhone vind je betrouwbare oplossingen die lang meegaan.
Wij helpen je om de levensduur van je smartphone, activity tracker, computer, tablet of smartwatch te verlengen met zorgvuldig geselecteerde premium accessoires. Daarnaast bieden we moderne designproducten die niet alleen functioneel zijn, maar ook opvallen.
Ontdek ons assortiment en laat je verrassen door producten van DrPhone, LUXWALLET, Elementkey en ElectronicWorks.
Voordelen
Voor 17:00 besteld, de volgende dag in huis
Direct uit eigen voorraad geleverd
6 maanden garantie op alle accessoires
Breed en actueel assortiment
Openingstijden
Wij zijn 5 werkdagen per week bereikbaar
Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 16:30
Je kunt ons altijd een e-mail of WhatsApp-bericht sturen als we telefonisch niet bereikbaar zijn
Homerusplein 1
1363 SZ Almere