Laden reviews...
45 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen regelmatig het vriendelijke personeel, deskundig advies en een betrouwbare levering. Het aanbod is ruim en van goede kwaliteit met waar voor je geld. De service wordt als professioneel en klantgericht beschreven, met duidelijke communicatie tijdens het hele proces.
Mooie meubels goed advies. Goede communicatie.
José Aarts
Tuin 45 Dongen
Wij hebben een kast gekocht, die is netjes afgeleverd bij ons. Goede service. De kast is héél mooi!
Ilse Proost
Turnhout
Heel vriendelijk ontvangen en weer prachtige spullen geleverd.
Linda
Schijf
Goede service en een persoonlijke benadering bij de advisering welke meubels te kopen. Wij kochten mooie ligstoelen voor in de tuin, die netjes op tijd geleverd werden.
Rob
Ulvenhout
Geweldig geholpen en heel tevreden met mijn aankopen
Jolanda
Zundert
Een hele mooie winkel met ruim assortiment. Eigenaren denken goed met je mee. Het feit dat een aanbetaling niet nodig was, laat zien dat ze uitgaan van vertrouwen. Dit zie je niet vaak meer. Ik zou Teak & Wood zeker aanraden!
Marieke
Breda
Zeer blij met de nieuwe bank! Goed en betrouwbare winkel met supervriendelijk personeel! Nemen de tijd voor je en geven goede uitleg en advies! Bank werd netjes en op tijd afgeleverd en zelfs de eigenaar ( clemens) was er zelf bij aanwezig.... De volgende keer weer bij teak en wood!!!!
Wim
Oudenbosch
Goede service,problemen worden gelijk opgelost. Goede communicatie. Ontzettend blij met de nieuwe meubels.
18 May 2026
Joke Elst
Achtmaal
Gewoon goed. Bedrijf als onze sidetable zijn perfect. Geen gezeik, geen vooruitbetalen. Gewoon goed geregeld zonder poes pas. Ga zo door.
13 May 2026
William
Breda
Goed geholpen met de bestelling van een bank. Toen die door omstandigheden pas later kon komen, werd er goed meegedacht en werd de bank op afroep snel geleverd
13 May 2026
Nicole
Roosendaal
We hebben een aantal meubels tegelijk gekocht bij teak and wood en we zijn heel tevreden. Zowel over het ruime aanbod, het advies en de kwaliteit / prijs verhouding. We kunnen de winkel van harte aanbevelen
23 March 2026
Scarlett Hamers
Breda
Zeer mooie winkel met ruime keuze! Ik ging voor de d Bohdi-lijn en werd vakkundig begeleid door heel vriendelijke mensen. Na de bestelling, ontving ik van Clemens regelmatig een update over de levering. Winkel en personeel, een echte aanrader! Ben ook heel blij met het resultaat, mooie meubelen!
18 March 2026
Inge
Kontich, België
Zeer goede service & top meubels van goede kwaliteit. Zeer blij met de aankopen. Bedankt!
13 March 2026
Thibaut
Antwerpen
Fijne zaak, prachtige spullen , vriendelijk en kundig personeel. Goed geslaagd
12 March 2026
José
Breda
Verkoper heeft een lekker praatje bij zeer gastvrij en klantvriendelijk. Service is uitstekend geregeld.
14 February 2026
Corne
Zundert
Een prachtige winkel met zeer vriendelijk, attent personeel en heerlijke koffie. Goed overleg over bezorging De bezorgers waren zeer professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Deze zaak is zeker een aanrader
12 February 2026
Mieke
Vriendelijk en correct.
11 February 2026
Ria
Rijsbergen
Zo op een dag toch eens teak en wood binnen gelopen en daar stond de tafel die ik zocht. Vriendelijk geholpen en er werd meegedacht over stoffen voor de stoelen. Verder een fijn contact.
11 February 2026
Fransien
Zundert
Het contact met Teak en Wood was prettig en effectief. De levering van de kast ging prima. De kast zelf is prachtig, ik heb er veel plezier van: veel ruimte.
5 January 2026
Hella
Balk
Heel erg fijne begeleiding tijdens bezoek showroom en super service tijdens aflevering.
4 January 2026
S.A.J.W.M. van Turenhout
Dorst
Vriendelijk personeel van showroom tot bezorging gewoon top! Meubels zijn prachtig!
3 January 2026
Andre
Zundert
Ns een prettige ontvangst op ons gemak rondgekeken en een keuze gemaakt. Daarna bleek vrijwel alles mogelijk om de keuze te personaliseren op onze wensen. De bezorging was uitstekend en geen moeite teveel om de producten op de gewenste plek te zetten. We komen zeker terug
Marc Pouw
Prinsenbeek
Het persoonlijke contact en de opvolging door de eigenaar.
Wim Postiaux
Schilde
Van begin tot eind een topervaring. Een prachtige meubelzaak met oog voor detail en kwaliteit. De service was vriendelijk, professioneel en niet opdringerig. Onze nieuwe kast is echt een blikvanger en we zijn er ontzettend blij mee. Een zaak die we van harte aanbevelen!
adrien
Gijzenzele
We hebben prima advies gekregen over onze wensen en de afhandeling van onze bestelling is perfect verlopen.
Ruud
Molenzicht 1