Pluspunten
Na een dag met een zware bergwandeling hadden we en luie dag ingepland bij het appartement. 's Middags gingen we nog even in de buurt wandelen en werden we na 45 minuten op weg terug naar het appartement overvallen door een forse regenbui. De eigenaresse kwam toen met haar auto aangereden en wenkte dat we moesten instappen en bracht ons terug naar het appartement. Wat een service, waar vindt je zoiets nog!!!
Pluspunten
Prima ervaring, met name de persoonlijke enthousiaste betrokkenheid spreekt mij aan. Men denkt mee!
VerbeterpuntenVestig je ook in andere landen....
Pluspunten
Goed contact via mail en telefoon. Vragen werden beantwoord. Alles was duidelijk. Duidelijke website. Situatie ter plaatse klopte.
Pluspunten
Vivere e Gustare is een uitstekend adres wanneer je in 'Le Marche' wilt verblijven, ze hebben daar veel kennis van zaken en kennen alle locaties persoonlijk. Ze hebben er duidelijk plezier in om je te helpen met het vinden van het huis/appartement wat het beste bij je past.
Pluspunten
prettig contact, afspraken zijn helder, informatie is goed
Pluspunten
Snelle reactie op vragen, kennis van zaken
Pluspunten
Goede duidelijke website met veel informatie. Snelle reactie bij boeken
Kosten voor meedenken iets beter communiceren. Verder top! Graag ook onze complimenten overbrengen voor de fantastische locatie, de vriendelijke eigenaar en de geweldig aardige beheerders!
Pluspunten
geweldige servicebereidheid en klantgerichtheid, "value for money"-huizen, heel goed in meedenken met wensen klant, heel flexibel
Verbeterpuntendoor huiseigenaar toegezegde aanvullende voorzieningen in het huis waren toch niet aanwezig. Daar kan het bedrijf niets aan doen, maar het had voor onze komst wel even gecheckt kunnen worden.
Pluspunten
Alleen maar positief!
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
Fijne site, goed advies en persoonlijk contact. Super, een aanrader !
Pluspunten
buiten de schuld van Vivere e Gustare was er een misverstand over de huurprijs met de verhuurder. Vivere heeft dit netjes en naar onze genoegdoening opgelost.
Pluspunten
Op emails en verzoeken werd heel snel gereageerd, met een vriendelijke, positieve houding.
VerbeterpuntenDe toegezegde voucher voor de accommodatie liet even op zich wachten, maar na een herinnering werd die alsnog snel toegestuurd.
Pluspunten
Tuin ruim opgezet. Schoon zwembad
Verbeterpunten- waterkoker plaatsen - goede magnetron plaatsen - douchescherm verbeteren ( groter ) - garnituur badkamer vastzetten - horren ramen plaatsen i.v.m muggen en spinnen -goede fietsen plaatsen die veilig en betrouwbaarzijn
Pluspunten
persoonlijke communicatie. gemakkelijk te bereiken. direct. spontaan. geïnteresseerd in onze keuze. helpt zelfs knoop doorhakken. goed geïnformeerd omtrent het huis, de ligging, de bereikbaarheid, de troeven, de route...
Verbeterpunten?
Pluspunten
Ketting van mijn zus was achter gebleven. Telefonisch contact gehad om deze terug te laten sturen naar Nederland. Als deze terug is, is nazorg en garantie 5 sterren
Bogerdweg 33
4315 CB Dreischor