Pluspunten
Fijne, persoonlijke benadering. Ook toen ik het even niet meer wist ging Lilian hier heel goed mee om. Heel plezierig.
Pluspunten
Doen uiterste best om een leuke accommodatie te vinden naar idee en wensen van de klant . Geven een vertrouwd gevoel.
Pluspunten
Zeer snelle reacties en goede tips!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Erg leuke en mooie plek. Enorm behulpzame vriendelijke eigenaren. Prachtige omgeving. Heerlijk rustig, maar ook met kinderen goed toeven.
Pluspunten
Communicatie top. Betrouwbaar en komen afspraken na.
Pluspunten
Fabio is een fantastische gastheer. De appartementen zijn super mooi en goed verzorgt. Een echt aanrader deze locatie.
VerbeterpuntenAls je met Ryanair vliegt moet je je boarding pas uitprinten op de locatie. Fabio was enorm behulpzaam maar nog niet hierop voorbereid. Voor hemzelf zou dit fijner zijn als er ergens een oude laptop en printer staan zodat je hem niet hoeft te storen in zijn privehuis.
Pluspunten
Snelle nette service en goede communicatie
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk. Alle afspraken werden direct bevestigd.
VerbeterpuntenIk had het fijn gevonden als ik erop gewezen was dat er geen balkon en/of terras was bij onze accommodatie. Je gaat er automatisch vanuit dat dat bij een appartement het geval is. Of misschien heb ik iets over het hoofd gezien? Bij een volgende klant zou ik dat zeker benoemen om teleurstellingen te voorkomen.
Pluspunten
toplokatie, verwachtingen overtroffen, goeie tips
Pluspunten
We zijn heel goed door jullie geholpen! Binnen een week hebben we deze accommodatie geboekt. We hebben een hele goede vakantie gehad. Mede dankzij de fantastische plek. En het leuke was dat alle mensen die via jullie hebben geboekt (en dat in de 3 weken dat wij er zaten, iedereen op 1 Italiaans stel na) heel enthousiast zijn over jullie dienstverlening.
Pluspunten
Na aangeven van onze wensen, nog dezelfde dag een mail gekregen met beschikbare accomodaties.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als de plaats van de accomodatie vermeld wordt op de site, je kan dan iets gerichter zoeken. Het was ons onduidelijk waar wij de sleutel moesten ophalen, gelukkig kwam de eigenaar zelf naar de accomodatie toe.
Beste Fam Wilting, Dank jullie wel voor je reactie. De locatie van de accommodatie staat exact aangegeven op de kaart bij de accommodatie. Tevens staan daar de afstanden vermeld naar de -dichtstbijzijnde - grotere plaatsen ter oriëntatie. In principe is de eigenaar aanwezig tussen de aangegeven aankomsttijden ( 16.00 - 19.00). Indien het een vrijstaand huis betreft , zoals in jullie geval, informeert deze vaak bij ons naar de vermoedelijke aankomsttijd, wij proberen dan de klant te bereiken om te vragen wanneer zij denken aan te komen. De eigenaar is dan op dat tijdstip aanwezig.
Heeft niet zozeer met de mensen persoonlijk te maken, maar wel met de communicatie: Ik heb zelf naar de exacte ligging van het vakantie-appartement moeten vragen VOOR het boeken ervan. Dat werd niet gecommuniceerd via de website. Ik vind dit gek. Hoe kan je nu iets boeken als je niet weet waar het ligt? Zeker indien je, zoals wij, voor het eerst via een bepaalde website een vakantie wil vastleggen, dan wil je toch wel wat controleren, niet?
Beste fam Braeckman, Dank je wel voor jullie reactie. Bij elke accommodatie staat een kaart waar de Exacte lokatie staat aangegeven. Omdat veel accomodaties landelijk gelegen zijn is het noemen van de plaatsnaam waar de accommodatie gelegen is vaak verwarrend omdat gemeentegrenzen vaak vreemd verlopen. Daarom zijn ook de afstanden tot de dichtstbijzijnde -groter-plaatsen aangegeven zodat men zich op voorhand al wat makkelijker kan oriënteren.
de verhuurder deed aanspraak op de borg van € 200,-. Een beetje flauw, want er was een schroeiplek op een buitentafel ontstaan door een kaarsje wat zij had klaargezet voor ons. En terwijl er al een schroeiplek op de tafel zat, moesten we de reparatie toch betalen. In gebrekkig engels werd de afspraak gemaakt dat we de kosten zouden delen en het € 30,- zou kosten. Bij het afrekenen bleek dat toch € 50,- te zijn voor de arbeid. En nog € 10,- voor het tafelzeil. Met de koffers in je hand en klaar voor vertrek ontbreekt de lust om hier over te discussiëren, maar het voelde wel een beetje sneu. We boeken tenslotte geen caravan voor € 350,- per week...
Pluspunten
Zeer snelle en vriendelijke hulpverlening!! Kortom een aanrader!!
Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden, alles is perfect en foutloos verlopen. Wij hebben rondom ons verblijf in Le Marche geen contact meer met Vivere e Gustare gehad (maar dat was misschien ook niet noodzakelijk).
VerbeterpuntenEen iets gedetailleerdere routebeschrijving met concretere aanwijzingen was in ons geval handig geweest om de locatie die eerste keer te vinden (GPS coördinaten stonden er wel bij wat goed is!).
Pluspunten
Prachtig huis in Tolentino Zeer aardige eigenaar! Heerlijk zwembad, mooie omheinde tuin met fantastisch uitzicht HELAAS GEEN MOOI WEER GEHAD!!!!!!! Ik zou dit huis zeker aanbevelen met de opmerking dat er in het huis maar 1 badkamer aanwezig is op 4 slaapkamers met 8 bedden.
VerbeterpuntenIn jullie beschrijving vh huis staat "Badkamer3" Dit geeft verwarring. Er zijn inderdaad 3 toiletten maar er zijn geen 3 badkamers en dat had ik wel verwacht. Verkeerde voorstelling van gemaakt.
Dank jullie wel voor je reactie, Wellicht een spraakverwarring (Italianen noemen alles een 'bagno'). Bij de detailinformatie staat overigens wel dat 1 van de badkamers uit een toilet en wastafel bestaat, de andere badkamer ligt in het poolhouse en heeft toilet, douche en wastafel.
Pluspunten
Voelden ons erg welkom
VerbeterpuntenJa,,er dat de wifi het na dinsdagavond niet meer deed
Bogerdweg 33
4315 CB Dreischor