Pluspunten
Prima geholpen. Telefonisch overleg was erg goed en professioneel
Verbeterpuntengeen verbeter punten maar de locatie Nicole in Gualdo vonden wij wat minder. Weinig privé. Voor ons was het wat vervelend want toen wij kwamen waren er al drie gezinnen die er al 1 week zaten dus wij waren vierde wiel aan de wagen. Misschien voor de toekomst een planningspunt. Verder had ons huis veel ongedierte: sluipwespen, torretjes en schorpioenen. En we hadden veel lawaai van de buren. Wel ziet het er mooi uit en de sauna en zwembad waren prima. Ik denk een geode locatie voor vier gezinnen die elkaar kennen. Of tegelijk beginnen aan de vakantie. De eigenaar is prima. Heeft meteen actie ondernomen. Maar wij zullen hier niet meer naar toe gaan. De omgeving was voor ons te toeristisch. Wij vonden het gebied Montefortino toch leuker. Minder toeristen. Het huis Francesco in Montefortino was daarin tegen geweldig. De accommodatie was goed. Alleen hadden we met de regenachtige dagen koud water..... (zone energie probleem denk ik) Verder was er geen dienblad en wat kleine keuken dingen. Maar dat viel allemaal weg omdat de eigenaren zo vriendelijke en gastvrij waren. Wij kregen het gevoel dat we in een warm bad kwamen. De famille wil er echt iets van maken. Volgens ons moet het wel lukken.
Pluspunten
Vriendelijk en duidelijke communicatie
VerbeterpuntenDe informatie op de site strookt niet met de werkelijkheid. De afmetingen van het zwembad waren veel kleiner dan vermeld. Dat voelt aan als bedrog. Bij aankomst werden er slechts vier personen verwacht en dus ook bedden gemaakt voor vier. Blijkbaar slechte communicatie tussen eigenaar en verhuurkantoor.
Dank jullie wel voor je reactie. Het zwembad is inderdaad niet zo groot, In de omschrijving stonden inderdaad verkeerde afmetingen (8 x 6), maar de goede afmetingen staan wel op de site vermeld (7 x 4 x 1.20), twee cirkels van 4 m doorsnede die met elkaar verbonden zijn. We hebben dat recent nog na laten meten, bij de zwembad details aangepast, maar helaas verzuimd dat in de omschrijving ook aan te passen. Excuses voor het misverstand. Het verwachte aantal personen was inderdaad een vergissing van de eigenaar (wel goed doorgegeven maar voorbereid en dus een communicatie stoornis), het euvel is direct verholpen en bedden direct opgemaakt.
Pluspunten
Eigenlijk alles wel
VerbeterpuntenKan absoluut niets bedenken. Lekker zo doorgaan !
Pluspunten
Zeer service gericht en perfecte afhandeling van onze geboekte vakantie
Pluspunten
persoonlijk en regelmaat telefonisch contact gehad met Lilian. belde dan vanuit Italië direct op. Informatie is duidelijk op de website. Goed advies gehad. 2e accommodatie last minute geregeld en deze was pareltje ter afsluiting! Wij zijn tevreden en bevelen Vivere e Gustare aan.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer goede, vlotte service. Info op de website is correct. Waarheidsgetrouwe foto's. Geen moeite was te veel om een gepaste accomodatie te vinden (ook na de kantooruren!)
Pluspunten
persoonlijk
Pluspunten
prima snelle bezorging van alle informatie
Verbeterpuntenvermelding kosten Wifi
Dank jullie wel voor je reactie, Op de Voucher waren inderdaad de kosten voor Internet weggevallen (er stond overigens ook niet op dat het inclusief was), wellicht dat daardoor het misverstand is ontstaan. Op de site en huurbevestiging staat dat internet op verzoek en tegen kosten beschikbaar is.
Pluspunten
Goede website, snelle service en afspraken keurig nagekomen.
VerbeterpuntenGeen zaken ontdekt die voor verbetering vatbaar zijn.
Pluspunten
Zeer servicegericht, meedenken en snel.
VerbeterpuntenAgriturismo ver van alles, terwijl juist faciliteiten dichtbij waren verzocht.
Pluspunten
Wat een ontzettend goed concept: jullie hebben ons alle zorgen uit handen genomen voor de vakantie. We hebben precies de juiste vakantieplek gevonden hierdoor. Ook vonden we het een heel prettig idee om een Nederlandse achtervang te hebben in geval van problemen. We raden jullie website aan iedereen aan.
VerbeterpuntenGraag uitbreiden naar Umbrië en Toscane!
Bogerdweg 33
4315 CB Dreischor