Pluspunten
Snelle reactie en communicatie
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goed geholpen bij zoektocht naar huis, werd meegedacht. Ook fijn dat je vooraf veel informatie krijgt over het huis en de omgeving.
Pluspunten
mooi aanbod, kennen de streek duidelijk, snelle persoonlijke respons, klant duidelijk centraal. paar weken voor vertrek een email met allerlei links naar handige info is erg fijn.
Verbeterpuntensite werkt niet lekker op tablets / smartphones.
De site is geoptimaliseerd (responsive) voor tablet.
Pluspunten
Heel netjes en correct.
VerbeterpuntenGéén
Pluspunten
Zeer vlotte communicatie en goede service!
Pluspunten
Goede en betaalbare accommodaties
VerbeterpuntenJuiste naam accommodatie vermelden in routebeschrijving; scheelt zoekwerk. (Fabio in de buurt van fano)
Dank jullie wel voor je reactie. Inmiddels staan er op het laatste gedeelte van de route bordjes die verwijzen naar de accommodatie. We zullen die in de routebeschrijving gaan vermelden. We hebben nog gekeken naar jullie Voucher, daar staat zowel naam, adres en GPS coördinaten van de accommodatie in vermeld.
Pluspunten
Zeer prettige manier van communiceren. Snel reactie op vragen etc.
Pluspunten
professioneel, goed bereikbaar accuraat, vriendelijk
VerbeterpuntenBij een huis met twee appartementen een goede match proberen te vinden tussen de huurders. In het ene appartement 4 volwassenen en drie kinderen en in het andere appartement twee volwassenen werkt niet.
Dank jullie wel voor je reactie. Indien je een appartement huurt op een locatie met twee of meer appartementen informeren wij desgevraagd (en dat gebeurt ook vaak) naar de samenstelling van de medehuurders. Wanneer dat op dat moment nog niet bekend is, omdat je als eerste boekt, dan lukt dat niet. In dat geval is het dus afwachten wat voor medehuurders je aan zult treffen. Dat gaat vrijwel altijd goed.
Pluspunten
Prettig contact, er werd snel gehandeld en teruggebeld. Zag er allemaal verzorgd uit.
VerbeterpuntenWij begrepen ter plekke van mensen die in een huisje zaten waar wij ook naar hadden geïnformeerd dat zij deze hadden kunnen krijgen omdat er geannuleerd was. In dit geval had ik het fijn gevonden als wij hierover waren geïnformeerd omdat dit huisje een extra slaapkamer had. Wij hadden dan de afweging kunnen maken om toch dit huisje te boeken. De routebeschrijving naar Ca Su lOre gaf aan dat je er bij de 2e afslag na de tunnel af moest, maar eigenlijk moest het de 2e afslag aqualanga zijn (dus de 3e naar de tunnel). Maar we hebben het toch gevonden hoor, meer ter info.
Pluspunten
Fantastisch hoe jullie meedenken en snel reageren.
VerbeterpuntenWeinig tot niets.
Pluspunten
Mooie huizen, voldoen aan verwachting, duidelijke communicatie, snel, luisteren goed naar wensen!
Pluspunten
-snelle reactie bij vragen. -kennis van de verschillende accomodaties. -goed aan kunnen voelen wat de vraag is c.q. waar het probleem ligt en wat de juiste oplossing daarvoor mogelijk is.
Pluspunten
- geleverde diensten voldeden ruimschoots aan en zelfs boven de verwachting. - alle afspraken klopten - alle gegeven informative bleek 100% te kloppen - gedane suggesties door V&C bleken helemaal goed te zijn
Verbeterpunten- ik zou er geen weten
Pluspunten
betrokkenheid en nazorg. Geen negatieve punten te noemen
Bogerdweg 33
4315 CB Dreischor