Pluspunten
Gastvrijheid Zwembad Te veel om op te noemen, regelen fantastische locaties in Italië.
Pluspunten
Correcte afhandeling van het dossier. Snelle en goede communicatie.
VerbeterpuntenIn italie hebben we de ervaring dat sanitair en keukeninrichting vaak te wensen overlaat. Ik verwacht toch wel dat hierop meer aandacht aan besteed mag worden door de verhuurder hierop attent te maken.
Pluspunten
Goede en duidelijke communicatie, alles bleek ( ondanks onze twijfel vanwege het feit dat er geen garantiefonds was) goed geregeld.
VerbeterpuntenMogelijk aansluiting bij een ANVR of soortgelijke instantie. Omdat er geen dergelijke garantieregeling bestaat, leverde dit voor ons toch wat twijfel op en hadden we tot op het moment dat we ingecheckt waren nog enige reserve of alles goed was geregeld.
Pluspunten
Vriendelijke service en fijn dat Vivere e Gusture ook in het weekend beschikbaar is voor contact/vragen. Er werd een telefonische afspraak gemaakt en we werden op een zeer prettige manier te woord gestaan en van informatie voorzien.
VerbeterpuntenVan te voren had ik aangegeven dat ik graag op een agriturosmo wilde verblijven waar ook andere kinderen waren (voor mijn zoontje van 5 jaar). Bij de eerste accommodatie waren alleen kinderen van 11 jaar en ouder en bij de tweede accommodatie waren er helemaal geen kinderen. Hier verbleven zelfs en alleen ''oudere' echtparen die de accommodatie juist hadden uitgekozen op het feit dat er geen kinderen verbleven. Hierin ben ik dus niet goed geinformeerd. Neemt niet weg dat we een hele fijne vakantie hebben gehad en genoten hebben van de gastvrijheid op beide locaties!
Pluspunten
Prettige aardige mailwisseling.
VerbeterpuntenIets sneller de routebeschrijving sturen en de lijst die je moet invullen voor het appartement. Nu waren we al met vakantie en dan is het niet meer handig om dingen uit te moeten printen. We gingen drie weken en alleen de laatste week hadden we via jullie organisatie een appartement gehuurd.
Pluspunten
Goede communicatie en snelle hulp bij het zoeken van een geschikte locatie. Locatie zelf was conform beschrijving en een mooie plek om te verblijven. Alles voldeed aan de verwachting.
VerbeterpuntenGraag hadden we wat meer tips gehad over goede locaties om te eten in de omgeving van het huisje. Informatie over Le Marche was nu wat algemeen.
Pluspunten
goede info over accommodatie, contact houden en beschikbaar voor vragen, hebben onze wensen zeer goed vertaald in een passende accommodatie en toonden zich betrokken toen dat op locatie nodig was
Verbeterpuntener was een misverstand bij aankomst: de eigenaren rekenden op verhuur van 3 kamers ipv 4. dat is overigens direct opgelost. De benaming van het huis is anders in realiteit dan bij boeking via vivare e gustare, bij zoeken voor aankomst kan dan lastig zijn.
Pluspunten
gastvrijheid. als men een beetje Italiaans spreekt is dit een plus. Renate is een goede gastvrouw en begaan met haar klanten.
VerbeterpuntenRoutebeschrijving. Niet evident om er te geraken, gezien de kleine straatjes niet in GPS opgenomen zijn.
Dank je wel voor de tip. Inmiddels de GPS coördinaten toegevoegd. .
Pluspunten
Pro actief, meedenken
Pluspunten
Tuin, zwembad, rust, bedden, bbq's, personeel, oppervlak dubbel appartement, broedende beijeneters, plukken uit tuin
VerbeterpuntenUitrusting keuken (geen oven/afwasmachine, geen goed scherp vlees/vismes, heel klein werkblad), onpratische indeling woonkeuken (deur draait naar keuken toe, klein) plastic terrastafel (niet stabiel), wifi bereikbaarheid.
Pluspunten
Snelle dienstverlening. Attent, even checken bij aankomst of alles naar wens is Betrokken Kennis van het verhuurobject en omgeving.
VerbeterpuntenNiet kunnen ontdekken
Pluspunten
Accommodatie voldeed aan verwachting. Eigenaresse zeer hartelijk, geïnteresseerd en behulpzaam.
VerbeterpuntenRoutebeschrijving kan beter.
Pluspunten
Duidelijke communicatie, vriendelijke hulp bij het uitzoeken van de accommodatie , fijn welkoms-sms'je .
VerbeterpuntenWe hebben niets vervelends meegemaakt, pas als er iets niet in orde is kom je er achter wat de tussenpersoon voor je kan doen. Dus wij hebben geen verbeterpunten of tips....
Pluspunten
Erg behulpzaam met boeken,bellen goed na en proberen oplossingen te zoeken wanneer er iets is.
VerbeterpuntenHet enige is dat de aanvoerwegen naar de woning vermeld mogen worden.(was voor sommige auto's lastig te doen) accommodaties elk jaar op opnieuw gecheckt zouden mogen worden. En gps coordinaten zouden handig zijn.
Dank je wel voor de tip. Door zeer zwaar onweer onlangs (provincie Macerata) zijn vele grindwegen -strade bianca- lastiger berijdbaar geworden. Dat wordt wel opgelost, maar duurt even. De GPS coördinaten gaan we toevoegen.
Pluspunten
Wij zijn enorm positief verrast. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Goed contact met ons contactpersoon, snel handelen, maar ook goed inspelen op de wensen van de gasten.
VerbeterpuntenEr zijn prachtige fotos te maken van onze accommodatie. Dat geeft een nog beter beeld, van de prachtige locatie.
Pluspunten
Goeie communicatie en betrouwbaarheid !
Bogerdweg 33
4315 CB Dreischor