Pluspunten
Tijdige mailing, tijdige herinnering, tijdig herstel evt miscommunicatie, aangename toonzetting in de mails, snelle antwoorden.
VerbeterpuntenSan Martino moyiveren voor grote koelkast in appartement Viola.
Pluspunten
Vooraf prettig om iemand te spreken die locaties kent en uitleg en advies kan geven. Mooie foto's
VerbeterpuntenOp jullie website staat opmerking over stekkers. Op basis daarvan heb ik jullie voor vertrek een mail gestuurd met een vraag hierover. Hier heb ik nooit antwoord op gekregen. Vlak na onze aankomst kregen we een sms van jullie, hierop heb ik nogmaals de vraag mbt de stekkers aan jullie terug gestuurd. Ook hierop hebben wij geen reactie ontvangen. Daarin voelen wij ons dus niet gehoord en dat is jammer. We hebben zelf een oplossing gezocht, en het is niet iets heel groots/belangrijks maar heeft ons wel verbaasd.
Dank je wel voor jullie reactie, de mail hebben we helaas niet ontvangen. Wel hebben we de eigenaar op de stekkers aangesproken en die zorgt voor verloopstekkers.
Pluspunten
- snelle reakties
Verbeterpuntende foto's die op de site vermeld staan zijn niet in overeenstemming met het gehuurde appartement. Graag aanpassen.
Pluspunten
meedenken in onze vraag
Pluspunten
Snelle reactie op aanvraag. Ruimschoots de tijd nemen om informatie te verstrekken.
Pluspunten
- Erg plezierig contact met zowel Vivere als de gastheren/gastvrouwen - Wifi op beide locaties - Zeer gastvrij - Vliegveld Ancona klein en overzichtelijk -
Verbeterpunten- Mijn Italiaans ;-) - Het zou handig zijn dat er (meeneem/wegwerp) parasols bij de appartementen zijn tbv meenemen naar strand - Ons tweede verblijf was te klein voor 5 personen. - Hoe kun je fietsen huren in Italie? Handige info...
Pluspunten
Persoonlijke effectieve service Fantastische accommodaties Zeeuwse roots
VerbeterpuntenHet kan echt niet beter!
Pluspunten
Alles perfect geregeld.
Pluspunten
Veel privacy, mooi appartement en omgeving. Zeer klantvriendelijk.
VerbeterpuntenWifi in en rondom appartementen
Pluspunten
Zeer tevreden van deze organisatie
Pluspunten
Snelheid/levertijd Afspraken nakomen
VerbeterpuntenMisschien meer inspelen op eventuele interesses zoals culinaire tips, etc.
Pluspunten
mooie site met complete en duidelijke omschrijvingen van de locaties en woningen.
Verbeterpunteneen button om terug naar het overzicht te gaan waar eerst de selectie is ingegeven. Nu moet er d.m.v. terugbladeren terug worden gegaan. Omdat het met namen van appartementen/huizen gewerkt wordt is het af en toe verwarrend dat namen twee keer voorkomen voor verschillende appartementen/huizen.
Dank voor de tip, die gaat mee op onze lijst verbeterpunten!
Pluspunten
Goede en persoonlijke ondersteuning bij het vinden van accommodatie in Italië
Bogerdweg 33
4315 CB Dreischor