Pluspunten
Oog voor de klant. Denkt mee. En zoals uit de rest van de cijfers blijkt: ontzettend goede communicatie, doet wat beloofd is, reageert direct. Perfect!
VerbeterpuntenHet was lastig om een beoordeling voor de prijs te geven. Prijs/kwaliteit zou kunnen, maar dan pas achteraf.
Pluspunten
Goede service !!
Pluspunten
Door de eigenaar van Vivere werden alternatieve locaties bedacht waar we met het gezin 2 weken achtereen konden verblijven ipv op 2 verschillende locaties ieder 1 week (meedenken: groot pluspunt!) Ook werd er actief contact gezocht (e-mail & telefonische communicatie) wat wij als zeer positief hebben ervaren. Daardoor konden we snel beslissen.
VerbeterpuntenEr was onduidlijkheid over korting. Standaard bij 2 weken of meer achtereen boeken vanaf 2de week 10% korting. Nu was er een extra actie: bij boeken voor een bepaalde datum 10% korting. Waarover stond niet op de site. Wij dachten over het gehele bedrag. Dit bleek over alleen de 1ste week te zijn. Desgevraagd naar tevredenheid uitgelegd door Vivere.
Pluspunten
Uitgebreid meegezocht naar de gepaste accomodatie voor onze groep, heel hulpvaardig.
Pluspunten
Persoonlijk contact is echt top!! We gaan met een goed gevoel op vakantie!
Pluspunten
In zeer korte tijd een schitterend huis gevonden. Althans zo ziet het eruit op de foto's. Nu maar hopen dat het ook werkelijk zo mooi is.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
algemeen:erg snelle reakties en meedenken met klant
Verbeterpuntent.a.v. beoordelingsformulier: 1. het is nu meoilijk te zeggen of de prijs okay is want dat is sterk afhankelijk van de kwaliteit van het huisje die we nog moeten ervafren 2. idem
Pluspunten
Zeer plezierig contact met vlotte interactie!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Wij vonden jullie snelheid verbazingwekkend en positief. We kunnen helaas nog niet alles beoordelen omdat we nu voor de eerste keer boeken. Als dit de ervaring evenaart van mijn broer/schoonzus dan helemaal super.
VerbeterpuntenIk vond het op de site wat verwarrend, in eerste instantie, dat de verschillende soorten accomodaties toch bij elkaar terechtkomen; als ik op bijv. appartementen klik dan kom uiteindelijk ook vakantiehuizen en agriturismo tegen. Verder mooie site met duidelijke uitleg en foto\\\'s.
Pluspunten
Erg vriendelijk Snelle reactie, ongeacht weekend of feestdagen Lilian kan zich heel goed verplaatsen in de voorkeuren van een klant zoals wij
VerbeterpuntenSamenwerking met mensen vergelijkbare bestemmingen in andere gebieden in Italië (in de omgeving) Meer adressen voor unieke stopover voor heen en terugreis
Pluspunten
Zie oordeel.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed benaderbaar. Snel telefonisch contact. Heel plezierig en kundig advies. Ook daarna is het contact goed, vriendelijk en zakelijk.
Pluspunten
goede informatie gekregen bij de boeking een oordeel kan ik pas geven na m\\\\\\\\\\\\\\\'n vakantie
Bogerdweg 33
4315 CB Dreischor