Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een positief beeld: levering is betrouwbaar, mooie spullen en snelle communicatie. De verzending verliep vlot en alles werd netjes bezorgd. De site is gebruiksvriendelijk en de orderupdates zijn nuttig. Al met al is de winkelervaring positief.
Snelle levering en product zoals omschreven.
30 May 2026
Brad
Zwolle
s'ochtends een kralentafel besteld via de website en rond het begin van de middag zag ik in onze hal een pallet staan. Bleek dit al de speeltafel te zijn die ik in de ochtend besteld had. Toen ik ze belde om de factuur, bleek hun magazijn op ons bedrijven terrein gevestigd te zijn en hadden ze het zelf meteen komen brengen. Zeer betrouwbare firma.
17 March 2026
Jesper
Weert
5 December 2025
Gerard
Raalte
Mooie spullen, netjes bezorgd .
25 November 2025
Marian
Heemsjerk
Mooie website met prachtig speelgoed, zeker de moeite waard om in de toekomst nog eens wat te bestellen.
3 October 2025
Katja
Culemborg
Goed advies gekregen over de mail en snelle levering. Na het bestellen op de website wordt je goed op de hoogte gehouden.
22 September 2025
Jan B.
Hoogeveen
Vlotte bestelling en betaling. Vlugge levering dewelke ik goed heb kunnen opvolgen. Het cadeau voor de verjaardag van een kindje van 3 zal top zijn!! Leuk en fantastisch pedagogisch verantwoord speelgoed!! Daar gaat ze jaren plezier aan beleven!!
25 May 2025
Kathleen
Waregem
Goed advies gekregen over de producten die we wilden aanschaffen. Levering snel.
28 April 2025
Maxime
Oudenbosch
Correcte opvolging. Misschien had ik het pakje snelker thuis verwacht . De aangegeven prijs is niet de leverprijs. Er kwanen nog veel kosten bij en dat was niet erg transparant .
28 December 2024
Pilar
SCHOTEN
Hartelijk dank voor uw review! Vanwege de piekdrukte net voor de Kerstdagen hebben de meeste vervoerders vaak een dag achterstand opgelopen bij de bezorging. Helaas was dat ook bij uw pakket het geval. We blijven onze vervoerder er echter op attenderen onze zendingen met de hoogst mogelijke prioriteit te behandelen.
Daarnaast is het zo dat al onze prijzen vermeld staan exclusief BTW aangezien veel van onze afnemers zakelijke klanten zijn zoals scholen, kinderdagverblijven en dergelijke. Op het moment dat u naar de winkelwagen gaat, ziet u echter onmiddellijk ook het bedrag inclusief BTW.
Goede communicatie via telefoon en mail waardoor ik een positieve ervaring had met deze webshop!
11 November 2024
Gastouderopvang 100bunderbos
Balk
Overzichtelijke website en hele snelle levering. Alles goed geregeld.
7 November 2024
Ingrid
Werkendam
Mooi produkt en snel geleverd
26 July 2024
Ann
Beringen
Fijn speelgoed en uitstekend verpakt De stapstenen zijn een geweldige aanvulling voor het bewegen, het jezelf in balans houden. En met plezier! Ook leuk voor de kinderen is om te stapelen om er bovenop te staan :)
29 June 2024
Bernadette
Gouda
De bestelling werd snel en correct geleverd. Het materiaal is visueel aantrekkelijk en ook degelijk.
8 June 2024
Kato Goossens
Antwerpen
kwaliteit 3 wieler. Voelt degelijk en zwaar aan. Denk dat dit niet snel kapot kan. Hier gaan onze kinderen veel plezier aan beleven
23 April 2024
Hans Wolfert
Dirksland
Snelle en correcte levering. Onze peuters zijn erg blij met het speeltoestel.
8 March 2024
Gymvereniging
Ooltgensplaat
De foamblokken zijn zacht en mooi van kleur. De levering was supersnel en vriendelijke medewerker, die van te voren informatie gaf over het product. Het is een super-product. Ze kunnen tegen een stootje en doordat ze zacht zijn, bezeren de kinderen zich er niet aan
11 December 2023
Irene
kerkrade
Besteld en de volgende dag geleverd.
17 November 2023
IMJM
Venray
S'avonds besteld volgende dag al in huis. En keurig verpakt. Ik beveel de Speeltafelwinkel zeer zeker aan betrouwbaar en goede service
25 September 2023
Gerda
Amsterdam
22 September 2023
Davy Wans
MOL
Heel blij met de service van Speeltafelwinkel.nl, mijn bestelling werd heel snel verwerkt, en ook toen ik toch moest annuleren werd dit super snel, netjes en sympathiek opgelost.
7 August 2023
Wendy
Baarn
Ruime selectie van kwaliteits producten voor een mooie prijs. Snel verzonden en je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden. Kortom, Top!
10 July 2023
linda
Emmen
Tevreden over nakomen van afspraak. Binnen 24 uur product in huis, goed verpakt.
4 July 2023
Tom
Venlo
alles volgens afspraak verlopen goede prijs kwaliteit verhouding
22 June 2023
john kroon
Meerkerk
Overzichtelijke website en het bestelproces is ook heel Overzichtelijk. Vlotte afhandeling van de bestelling.
20 June 2023
Dirk
Ede
Speeltafelwinkel is al meer dan 25 jaar dé specialist in kinderspeeltafels en educatief speelgoed. Als onderdeel van Kinderspel® bieden wij een zorgvuldig geselecteerd assortiment van hoogwaardige speelmeubels en speelgoed dat veiligheid, duurzaamheid en speelwaarde combineert. Denk aan kwaliteits producten zoals treintafels, legotafels, sensorisch en motorisch speelgoed van topmerken zoals Brio®, Kapla®, Kidkraft®, "Winther®, Gonge®, etc. Alle producten voldoen aan strenge Europese veiligheids- en kwaliteitsnormen (o.a. TÜV, EN71, FSC) en zijn vanzelfsprekend CE-gecertificeerd. Speeltafelwinkel levert aan particulieren, kinderopvang, scholen en bedrijven, met snelle levering uit eigen voorraad. Klanten waarderen vooral onze persoonlijke service, betrouwbaarheid en deskundig advies.
Laan van Brabant 22
4701BK Roosendaal