22 November 2021
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 323 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
De reviews geven een positief beeld: levering is betrouwbaar, mooie spullen en snelle communicatie. De verzending verliep vlot en alles werd netjes bezorgd. De site is gebruiksvriendelijk en de orderupdates zijn nuttig. Al met al is de winkelervaring positief.
22 November 2021
Emma
Oegstgeest
Bestelling en bezorging verliepen prima. Leuk speelgoed, de kleindochters gingen er meteen mee aan de slag!
10 November 2021
Wikky
Buren
Nadat de bestelling gedaan was kregen we netjes een mail met wanneer ze de bestelling zouden versturen. Daardoor hebben ze volledig rekening gehouden met onze (psz) beperkte openingstijden.
4 November 2021
Maartje
Blaricum
Een keuze maken van de artikelen word je makkelijk gemaakt
2 November 2021
Marijke
Leek
Deze webwinkel kan ik aanraden.
26 October 2021
tandartspraktijk Elferland
Rotterdam
Goede ervaring, het product werd snel geleverd, mooi assortiment
5 October 2021
Max
Vught
Goedemiddag, kindermeubels vandaag gemonteerd en geplaatst in de speelhoek. Ziet er prima uit. Bedankt voor de servie. Met vriendelijke groet, Gemeente Gouda
10 August 2021
Gemeente
Gouda
Wij waren al langer op zoek naar iets van balans speelgoed met een rollende zandmolen voor in ons kindercentrum. Eindelijk gevonden bij deze webshop. Keurig volgende dag in huis.
18 May 2021
KDC De Speelmolen
Leeuwarden
Mooie website en goede service. ik had mijn bestelling gedaan op woensdagmiddag en donderdag had ik alles al in huis.
11 May 2021
Klant
Rijssen
Pakket stond klaar voor verzending maar de vervoerder had hem niet meegenomen maar geen nood hij werd afgeleverd door ja hoor de directeur van het bedrijf en zo werd het toch nog een groot feest voor mijn kleinzoon
15 March 2021
rene castien
Hoofddorp
Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd.
2 March 2021
m.
gouda
Heb een grote doos met Lego voor de kleinkids besteld zodat ze zelf iets leuks kunnen bouwen. Besteld en 2 dagen later in huis.
10 November 2020
Petra
Niemandsland
Na foutje onze zijde hebben we gebeld en het probleem kon gelijk worden verholpen
10 November 2020
Marja
Hoogvliet
Heel mooi kwailiteits speelgoed, ook voor thuis . kinderen kunnen naar hartelust spelen en zichzelf verder ontwikkelen. Goede stimulering van hun moteriek en fantasie. Lekker bewegen ook binnen goed te gebruiken. goed voor uren speel plezier. De rivierstenen en heuvel stenen zijn inmiddels ook al bij hun vriendjes een favoriet speelgoed geworden.
4 November 2020
C Nijs
Etten-Leur
Snelle levering, alles goed in orde
24 September 2020
G.
Hellevoetsluis
Goede ervaring met dit bedrijf. Alles verloopt vlot en zakelijk.
27 July 2020
Martine
Delfzijl
Fijn geholpen en goede levering en service.
25 May 2020
Bee
Culemborg
Het artikel duurde even voor dat het er was, maar voldoet aan de verwachting
22 May 2020
Betty Vos
Haastrecht
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en reactie. Normaal gesproken zou het door u bestelde artikel op zaterdag 16 mei moeten zijn geleverd. Echter vanwege de drukte bij onze vervoerder (DPD) heeft de levering de maandag er op plaats gevonden.
Wij blijven onze vervoerders aanspreken om altijd de eerstvolgende werkdag te leveren maar vanwege de grote volumes waarmee zij dagelijks nog geconfronteerd worden, kan dit wel eens één dag later zijn. Bedankt voor uw begrip in deze.
Uw Speeltafelwinkel Team
Erg blij met onze duplo xxl set. Ons zoontje 1,5 is er erg zoet mee en wij zelf stiekem ook. Levering en website ook als prettig ervaren.
22 May 2020
Inge
Heerhugowaard
Lego Masters .. en scholen gesloten. Lego geeft dan de ideale bezigheid als de ouders wat moeten werken. Bovendien is het leerrijk.
20 April 2020
Ilse
België
Heel goede communicatie met mail en sms. Een speeltafel werd zelfs ter plaatse geleverd door een medewerker, zodat de levertermijn zeker niet zou overschreden zijn. Een fabricagefout van één van de magneten, werd ook onmiddellijk afgehandeld en wordt zo snel mogelijk opgestuurd. Dus geen enkel negatief punt. Superservice en kwalitatieve producten.
12 April 2020
Peter
WEVELGEM
Alle producten waren gelijk de volgende dag geleverd, super! Ook fijn dat je zo goed geholpen wordt aan de telefoon.
20 March 2020
S.
Arents
Mooie tafel en stoeltjes. Netjes afgewerkt en zeer eenvoudig in elkaar te zetten.
24 February 2020
Gerrit Spilt
Almere
Telefonisch het juiste advies voor de aanschaf gekregen
3 February 2020
Jos
Den Haag
Mijn zoontje is ontzettend blij met zijn speelwand van speelgoedwinkel.nl. Snelle levering en hoge kwaliteit speelgoed! Wij zijn heel tevreden!
31 January 2020
Valentijn
Ter Apelkanaal
Speeltafelwinkel is al meer dan 25 jaar dé specialist in kinderspeeltafels en educatief speelgoed. Als onderdeel van Kinderspel® bieden wij een zorgvuldig geselecteerd assortiment van hoogwaardige speelmeubels en speelgoed dat veiligheid, duurzaamheid en speelwaarde combineert. Denk aan kwaliteits producten zoals treintafels, legotafels, sensorisch en motorisch speelgoed van topmerken zoals Brio®, Kapla®, Kidkraft®, "Winther®, Gonge®, etc. Alle producten voldoen aan strenge Europese veiligheids- en kwaliteitsnormen (o.a. TÜV, EN71, FSC) en zijn vanzelfsprekend CE-gecertificeerd. Speeltafelwinkel levert aan particulieren, kinderopvang, scholen en bedrijven, met snelle levering uit eigen voorraad. Klanten waarderen vooral onze persoonlijke service, betrouwbaarheid en deskundig advies.
Laan van Brabant 22
4701BK Roosendaal