de dienstverlening gaat zelfs verder dan overeengekomen

Prima service, alles is volgens afspraak verlopen. Het juiste adres als je zelf een auto wilt importeren

Deskundig en servicegericht

Ik ben deskundig en vriendelijk geholpen bij de import van een gebruikte Camper. Open, eerlijke en gunstige BPM calculatie. Zeer service gericht mrt snelle duidelijke antwoorden en zelfs halen en brengen van en naar het station. Ga hier zeker weer mee in zee bij een eventuele volgende import.

Zorgeloos importeren van een Camper

Goede ervaring met Importauto's voor het importeren van onze camper. Zeker als je nog nooit een voertuig hebt geïmporteert raad ik deze service aan, puur omdat je zo gevrijwaard bent van al het papier en regelwerk. Daarnaast ook nog eens de voordeligste BPM! De adviseurs zijn er behulpzaam en zijn gemakkelijk te contacteren. Zorg overigens wel dat je alle invulformulieren goed controlereert op compleetheid en mogelijke fouten(vooral de stukken die Importauto's vooraf invult).

• Toezeggingen nagekomen?

Meteen met mijn eerste vragen goed geholpen! Direct goed vertrouwen.

Vanaf de eerste keer bellen met vragen direct goed geholpen. Als je wil wordt er direct met de Duitse dealer voor je gebeld door importautos. Offerte direct duidelijk zodat je weet waar je aan toe bent. Altijd telefonisch bereikbaar of per mail snel reactie. Aanmelden RDW en Kenteken regelen wordt super snel voor je gedaan zodat je nieuwe kenteken snel binnen is.

• Toezeggingen nagekomen?

Deskundig en correct bedrijf.

Ik heb de persoonlijke benadering en de correcte afwikkeling als heel prettig ervaren. Het wachten op de RDW goedkeuring duurde wel langer dan beloofd.

Ik ben goed geholpen

Het team heeft mij goed geholpen en op de hoogte gehouden. Het enige was dat de auto 4 versleten banden had en een kapotte accu die ik meteen moest vervangen waardoor er behoorlijk wat kosten bij kwamen. Dit had wel van tevoren gemeld moeten worden of achteraf opgelost worden. Dit is niet gebeurd.

Top service top bediening

Goed bedrijf, goede en duidelijke communicatie. De BPM taxatie viel ook nog een keer mee. dus alleen maar lof.

zeer tevreden!

het team heeft kennis van zaken, importproces liep heel soepel, zeer tevreden!

• Toezeggingen nagekomen?

Wij hebben laatst ons auto geïmporteerd vanuit België. Hierbij hebben we hulp ingeschakeld van importautos.nl alles was heel duidelijk en netjes verlopen. Daarnaast vind ik ze ook heel vriendelijk ondanks 100vragen vanuit onze kant. Dank je wel voor de goede service! Mvg Ramasre

Goede ervaring!

Mijn eerste auto geïmporteerd! Alles is vlekkeloos en volgens afspraak verlopen. Fantastisch geholpen door Sven!

• Toezeggingen nagekomen?

Prima afhandeling van import camper

Goede afwikkeling en berekening bpm na extra controle aangepast.

• Toezeggingen nagekomen?

Goed contact en houden alles scherp in de gaten. Bij aankomst auto netjes fotos gemaakt en bij bijzonderheden of twijfel sturen ze die door om te beoordelen. Leuke club mensen en zou ze zeker aanraden.

Gewoon goed en snel

Giede hulp snel geregeld en aardig hij aflevering wat wil je nog meer ?

• Toezeggingen nagekomen?

Snelle levering en zeer klantvriendelijk!

Ik werd heel goed op de hoogte gehouden door Importauto's, levering van auto was sneller dan gedacht, en de medewerkers zijn heel klantvriendelijk.

• Toezeggingen nagekomen?

alles perfect geregeld van A tot Z.

Alle afspraken nakomen zoals het hoort. Hele goede communicatie met alle contacten snel antwoord en advies. Helaas wat langer geduurd maar dat lag bij de belastingdienst. Na belletje van Import auto's was ook dat snel geregeld. Ook kenteken en APK laten doen, goede communicatie hierover. Heerlijk om dit zo los te kunnen laten aan een bedrijf die weet hoe het moet.

• Toezeggingen nagekomen?

slechte service ,, kost alleen veel geld en komen geen beloftes na

eens je betaald hebt sturen ze je van de muur naar het kastje ,, de persoon niet bereikbaar dan is hij ziek dan heeft hij verlof en je dossier blijft liggen ,,, dan verkeerde documenten bij verkeerde auto ,, terug keuren ,, waardoor ik mijn bpm kwijt was omdat het langer dan 3 maand heeft geduurd ,, uiteindelijk 4 maand bezig geweest en de belofte was 3 WEKEN

Goed geregeld, Goed contact

Ik heb een Subaru Outback geïmporteerd uit Letland. Import Auto's heeft alles voor me geregeld vanaf de koop, de onderhandelingen en het transport naar NL alles ging goed en er werd duidelijk gecommuniceerd. Enige min puntje is de hoge prijs voor de APK, waarbij de remblokken achterzijde, ruitenwissers voor en een stuurkogel hoesje vervangen moest worden, bij mijn eigen garage was ik 350 euro goedkoper uit. Voor de rest een goed bedrijf met leuke enthousiaste werknemers

Perfecte service en advies

Ze hebben mij van begin tot eind goed begeleid

Vlotte mensen.

Prima service, Quincy is top!

Incredible service

Incredible service

Super!!

Wij hebben onze camper, met behulp van AutoImport, geïmporteerd uit Duitsland. Wat een super vriendelijke en behulpzame medewerkers. Wij hebben hoofdzakelijk met Sven, Levi en Rik te maken gehad. Maar als zij niet bereikbaar waren, werden we gelijk verder geholpen of gelijk teruggebeld door een vriendelijke collega. Door jullie hulp en advies, genieten wij nu van onze camper!! Dank jullie wel!!

• Toezeggingen nagekomen?

Professionele dienstverlening, goede communicatie.

Super geregeld!

• Toezeggingen nagekomen?

Uitstekende service en kundige mensen!

Ik kan er niet meer van maken dan uitstekend en prima. Voor een volgende import auto gebruik ik dit bedrijf zeker opnieuw.

Super geregeld

Afspraken nagekomen

Hoge Bergen 3

4704 RH Roosendaal

Over Importautos.nl BV

Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's