Beste André, Bedankt voor het beoordelen van onze diensten. Het missen van het advies om de APK uit te laten voeren tijdens de wachtdagen op het NL kenteken is inderdaad een misser van ons geweest, dit advies zit wel standaard in ons protokol maar is in uw geval vergeten. Onze excuses hiervoor. Als ik het goed zie in het dossier heeft u zelf het ophalen van de auto laten verzorgen. De opmerking over de losse bodemplaat in de beoordeling over onze diensten kan dan ik dan ook niet goed plaatsen. Fijn dat het NL kenteken en de APK inmiddels geregeld zijn. Bap Hop directeur
Importautos.nl is ruim 17 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 3 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal / Goes * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland