Beste heer v.d. Weide, Bedankt voor uw positieve feedback en de gedeeltelijk herziene beoordeling. De opmerking over het uitbreiden van onze info leaflet nemen we zeker ter hand en waar van toepassing gaan we die aanpassen. Fijn dat u na controle van uw agenda geconstateerd heeft dat we wel binnen de toegezegde 15 dagen doorloopt geleverd hebben. ( dit n.a.v. uw opmerking hierover in uw oorspronkelijke beoordeling. Bap Hop
Originele beoordeling
Importautos.nl is ruim 17 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 3 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal / Goes * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland