Pluspunten
Vriendelijke benadering, prettig achteraf betalen, had en heb een goed gevoel bij het bedrijf. Niet snel geld binnen harken en weinig betekenen.
VerbeterpuntenKunnen voor italie niet aanbieden wat ze claimen op hun website/advertenties. Blijft erg vaag met producten,diensten, wat er mogelijk is. Maar dat zal met mijn italie te maken hebben. Zeggen het graag te willen weten en kunnen voor italie, maar mij nooit meer benadert nadat ik het zelf heb geregeld.
Pluspunten
Prima en snelle vakkundige dienstverlening
Pluspunten
Ik ben heeeeeel tevreden. Super service, snel en vakkundig
Pluspunten
Ik ben door Thomas Wieldraaier super geholpen , ik vind het heel mooi dat je 1 contact persoon hebt en daar ook op terug kunt vallen. De BPM aangifte klopte precies wat Thomas heeft uitgerekend . zodra wij weer iets uit het buitenland willen importeren zullen we zeker weer gebruik maken van Importautos.nl
ik moest minder bpm betalen al jullie hadden berekend. Op zich prima, maar toch vreemd. U bent vast benieuwd naar de reden?
Pluspunten
ik zal deze bedrijf zeker gunstig adviseren aan wie een oplossing zoek voor het importeren van zijn auto
Pluspunten
Alles zeer korrekt
Pluspunten
Duidelijke uitleg over de importproblematiek en haar mogelijkheden. Zeer hulpvaardig bij de opgave en determinatie van accessoires/extra's lijst indien dit overzicht bij de koper ontbreekt.
Pluspunten
Klantvriendelijk; Men steekt veel tijd in klanten ook voordat je nog maar een product hebt afgenomen Zeer punctueel in nakomen van afspraken Mudulair systeem: geen neiging om klant meer te verkopen dan hij wil afnemen/ nodig heeft
VerbeterpuntenMeer bekendheid onder Nederlanders want ik denk dat ik 15-20% bespaard heb op de aanschaf van een Mercedes E klasse
Beste heer Hermans, Bedankt voor het geven van uw reactie, fijn dat alles volgens planning en naar uw tevredenheid verlopen is. Daar mond op mond reclame de beste is vraag ik graag uw medewerking voor het vergroten van onze naamsbekendheid. Nogmaals dank uw klandizie. Bap Hop
Pluspunten
zeer duidelijke en frequente comunicatie de inforatie-voorziening is volledig en er zijn geen verrassingen
Verbeterpuntende medewekrers van e haal- en breng-service lijken wat jong en onervaren
Beste heer de Jong, Bedankt voor het geven van uw feedback. Fijn dat u zo tevreden bent over onze diensten. In uw geval was dit voor deze chauffeur inderdaad pas zijn 3e rit, wellicht dat hij daarom nog wat zenuwachtig was. Met vriendelijke groet, JB Hop
Pluspunten
Tja
VerbeterpuntenTerug bellen
Telefonische bereikbaarheid was misschien momentopname maar wel slecht. Doorverbinden duurde minuten en uiteindelijk de lijn dood.
Beste heer/mevrouw Kunst, Bedankt voor het geven van uw oordeel over ons bedrijf. Onze excuses dat het met de telefoonverbinding mis is gegaan. Ik kan de oorzaak nu niet meer achterhalen maar uiteraard wel vervelend. Fijn dat u ons "overall" met een 9 waardeert. Met vriendelijke groet, Bap Hop
Er wordt een pakket A aangeboden voor 284,00 euro. Dit heb ik gekozen en wordt in gang gezet. Aan het eind krijg ik dan de rekening die 519,00 euro bedraagt. Wat wordt hier dan extra gedaan ?
Beste heer Oosterbroek, Bedankt voor het insturen van uw ervaring met ons bedrijf. Ik heb u al per telefoon gesproken naar aanleiding van uw opmerking inzake de factuur. Het is natuurlijk vervelend als er een misverstand over de tarieven ontstaat, dat kan niet de bedoeling zijn. In onze offerte/kostenraming naar aanleiding waarvan u ons de importopdracht gegeven heeft stonden de extra kosten wel al mee gemeld, het feit ze u niet opgevallen waren betekent dat wij kritisch gaan kijken of wij de totale kosten duidelijker kunnen communiceren. In uw geval waren de extra kosten het gevolg van een extra BPM-taxatierapport waardoor u ongeveer € 1000,= minder BPM heeft afgerekend met de fiscus. Met vriendelijke groet, Bap Hop
Pluspunten
Flexibel
Pluspunten
Accurate afhandeling, goed geregeld door Mitchell
VerbeterpuntenAuto had alleen Alarmklasse 1, Tip over het erin zetten van ALKlasse 3 had ik graag willen hebben, kwam er via de verzekering achter.
Hoge Bergen 3
4704 RH Roosendaal
Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's