Pluspunten
Snel en gelijk alles wat je nodig hebt. Bij contact per mail ook snel antwoord.
VerbeterpuntenN.v.p.
Pluspunten
Chauffeur was heel vriendelijk en behulpzaam. Van de klant in Italie heb ik de volgende informatie ontvangen: the truck driver has been very kind and patient with us.
Verbeterpuntenbetere communicatie
Beste heer de Reijer, Uw reactie lezend kan dit niet de beoordeling van ons bedrijf zijn. Wij hebben geen transport voor u verzorgd. Zojuist hier per telefoon over gesproken en dit bleek inderdaad het geval te zijn. De 3 behoort ons dus gelukkig niet toe. Met vriendelijke groet, Bap Hop
Pluspunten
Geen algeheel goed
VerbeterpuntenNiet te vroeg de betalingsherinnering sturen.
Pluspunten
Zeer bekwaam en netjes geholpen. Tot de laatste eurocent klopte hun voorspelling van de overigens erg gunstige RBPM. Snel en addequate lieden. Top geholpen volgende doe ik weer hier.
Pluspunten
Snelle reactie, positief en enthousiast
VerbeterpuntenIk heb rdw zelf gedaan maar begreep niet wat de bedoeling was met de BPM. Goed stappenplan zou mooi zijn.
Pluspunten
was de eerste keer om een auto in te voeren en mbv importautos.nl BV is dit zeer goed verlopen allemaal.
Pluspunten
Flexible opstelling en snelheid
Pluspunten
Vlotte reactie - Gunstigere berekening als zelf berekend - Kennis van zaken
VerbeterpuntenEigenlijk geen
Pluspunten
Zeer snelle reactie en een zeer goede BPM aangifte. Besparing meer dan € 2000,-. Zelfs een controle op locatie door de Belastingdienst kon geen roet in het eten gooien. Goed werk!
Pluspunten
Na door mij verstrekte info kon er vrijwel direct een BPM bedrag genoemd worden. Dit bleek later tevens het definitieve bedrag.
Pluspunten
Primaoel en snelle service
VerbeterpuntenOnduidelijkheid over de factuur. Ik bedoel hiermee mij was niet bekend wanneer ik nu precies moest betalen. Later kreeg ik een factuur waarop herinnering stond.
Pluspunten
Deskundig, betrouwbaar, vriendelijk, afspraken nakomen
VerbeterpuntenEerste offerte is vaak niet de beste, Levering van kentekenplaten kun je niet hele dag voor thuisblijven, dus graag tijdstip aangeven. Verder werd er gezegd dat met UPC zou worden bezorgd, dit werd DHL, en de bezorger gaf mij desgevraagd aan dat het pakje stond ingeroosterd voor 's-ochtends. Had ik de pakjescode gehad, dan had ik dit kunnen zien op hun website.Nu heb ik een hele dag een oppas moeten regelen.
Hoge Bergen 3
4704 RH Roosendaal
Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's