Pluspunten

Communicatie verliep erg vlot, de berekening was zeer duidelijk en is geaccepteerd door de belastingdienst!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer snelle response op alle vragen Goed advies

Alle officiele instanties geven aan dat een tijdelijk duits export kentekenbewijs nodig is om met de import de auto in Duitsland op de weg te mogen rijden. Er is een EU document aangeleverd dat aan lijkt te geven dat volgens de EU commissie een tijdelijke kenteken afgegeven in 1 land ook geldig is in alle andere landen van de EU, maar het document is van 2007 en de RWD geeft nog steeds aan dat met een eendags kenteken alleen in Nederland gereden kan worden. Ik twijfel dus nog steeds of ik geen problemen zou hebben gehad als ik staande was gehouden in Duitsland.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snel en betrouwbaar

ik heb voor kennis en vakmanschap een 7 gegeven omdat het impotauto's aangeeft dat de BPM berekening op 7 manieren wordt berekend en dat de goedkoopste wordt doorgegeven. Dat zal zeker waar zijn alleen de klant krijgt de andere uitkomsten van de berekeningen niet te zien dan blijft men zich toch afvragen hebben ze de andere berekeningen wel gedaan en wat waren dan de uitkomsten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super vriendelijk geholpen; snelle afhandeling; meedenken; inspelen op wensen klant; perfecte communicatie.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

netjes geholpen en pas betalen als het geregeld is zeer mooi.dat geeft vetrouwenen binnen een uur was het klaar dus bedankt . gr ton

was voor mij onbekent ervoor.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

in 1 keer alle gegevens opvragen, niet in stappen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reaktie op aanvraag en bijna alle vragen. goede overzichtelijke informatie.

Helaas geen reaktie gehad over vraag waarom BPM bedrag uiteindelijk hoger was dan in eerste opgave. was geen breekpunt, maar wel jammer dat deze vraag tot op heden onbeantwoord was, terwijl andere antwoorden en reakties wel zeer vlot waren. deze beoordeling komt in mijn geval iets te vroeg, omdat hele traject nog in afrondende fase zit.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De in gevulde papieren zagen er netje uit

Ik heb eigenlijk weinig positiefs te melden. De afspraken werden niet of niet op tijd na gekomen. Ik moest meerdere keren terug bellen om te kijken wat de status was of dat er uberhaubt iets met mijn aanvraag gedaan werd. Overal geen goede indruk gekregen. Naast deze bovenstaande punten. Kwam de BTW berekening ook nog een 100 euro hoger uit dan de standaard berekening.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Teruggebeld worden door contactpersoon

Mbt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede en snelle afwikkeling. De prijs zeker waard geweest, gezien de BPM besparing. Ik heb echter geen referentie naar andere bedrijven. Het voertuig werd ingevoerd door een Duits garagebedrijf. Ook zij waren zeer te spreken over de samenwerking en de uitkomst van Import auto's. Zij zijn ook bezocht door hen. Zeer tevreden over de service en het meedenken.

Voor mensen die zelf een auto willen invoeren zijn er diverse mogelijkheden. Misschien kunnen jullie het pakket voor zelf invoer hierop aanpassen, gezien de prijs.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk geholpen door Mark, die veel kennis van zaken heeft.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

perfekt geholpen, weet nog niet of bpm aangifte geaccepteerd word, maar ik heb daar alle vertrouwen in

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer goede dienstverlening en snelle reactie

Jammergenoeg ging het met het kenteken/RDW niet helemaal goed waardoor de aflevering een paar dagen later was dan gepland. Maar daar konden jullie niets aan doen....

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

erg goed op alle punten, als de BPM berekening blijkt te kloppen krijgt Mark een 10 !

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle en zeer correcte afhandeling

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Gebeld en binnen een half uur had ik mijn BPM berekening binnen. In een woord super!!!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

kennis van zaken en betrouwbaarheid

nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

* Beleefd en aardig aan de telefoon. * Factuur is naar beneden aangepast omdat de beloofde papieren bij de Duitse verkopende partij niet aanwezig waren.

* Bij de RDW vertelde ze me dat ik in Duitsland niet mag rijden met het eendagskenteken (dat ik ook zelf gratis kan aanvragen). *k kon niet worden verzekerd door Allsecur. Bedrijf wat importants.nl tipte belde niet terug. Zelf geregeld met Unive. Uiteindelijk * € 234,71 excl. BTW is veel geld voor het toesturen van een nummerbord dat alleen in Nederland geldig is en een BPM calculatie die ik zelf ook had kunnen regelen voor €19,95 via: http://www.autotelex.nl/autoimport.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Louter positieve punten, goed uitgelegd, betere prijs gekregen, meedenken met klant, snelheid, etc. Alles dat ik kan verzinnen: louter positief!

geen verbeterpunten, ga zo door.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel en duidelijk afgehandeld. Altijd bereikbaar. Meezoeken naar oplossingen.

Hoge Bergen 3

4704 RH Roosendaal

Over Importautos.nl BV

Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's