Pluspunten
BPM besparing van €1100,-
Pluspunten
Ze doen wat je vraagt en niks lijkt teveel. Snelle service.
Pluspunten
Snelle reactie op alle vragen Efficiente bpm calculatie die erg meeviel
VerbeterpuntenEen wat betere logistieke afhandeling. Ik zou een all in prijs voor halen en afleveren aanbieden met ambulance
Pluspunten
Vlotte afwikkeling en verstand van zaken. Volgende keer zeker weer terug naar dit bedrijf.
VerbeterpuntenKantoor gedateerd. Een update hiervan zou niet misstaan. Verder perfect.
Pluspunten
Zeer duidelijke en goede communicatie
Pluspunten
Snel geholpen, kloppende calculatie.
Verbeterpunten2x over wel achter de aangifte aan moeten bellen voor ie gemaild werd.
Pluspunten
Afspraak na gekomen
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Als werknemer voor een Duitse firma met een bestelwagen uit Duitsland, heeft Importautos ons geholpen deze legaal op Nederlands kenteken te stellen. Prima geholpen!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Bereikbaarheid. Etc.
VerbeterpuntenNiet helemaal up to date wat betreft regels In België.gaf geen probleem.
Pluspunten
Nette auto zij het met 1 week vertraging afgeleverd d.i.m. een mankement, prima support van Thomas!
VerbeterpuntenCommuniceer/bespreek met de klant vooraf op een simpele manier de fases die in het hele import proces worden doorlopen met daarbij het aantal benodigde dagen. Verder was aan het begin afgesproken dat de auto thuis gratis afgeleverd zou worden. Achteraf kreeg ik een factuur hiervoor; dat kan beter.
Pluspunten
Ik ben goed geïnformeerd, snel geholpen en heb geen problemen ondervonden bij de BPM aangifte tot nu toe
Wie was uw importadviseur? Ik heb zelf geimporteerd, kan echter deze selectie niet aangeven. heb derhalve de eerste de beste genomen welke in de lijst voorkomt.
Pluspunten
Afspraken nakomen
Pluspunten
professionele, snelle afhandeling, veel mogelijkheden qua importpakketten
Hoge Bergen 3
4704 RH Roosendaal
Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's