Pluspunten

* doorgaans vlotte reacties op aanvragen, ook in het voortraject om van andere auto's de rest-BPM aan te geven.

* ik vond het wel bijzonder dat ik in basis alleen de door Importautos onderbouwde taxatie wilde hebben / nodig had voor mijn BPM-aangifte, maar dat ik dan ook die aangifte per sé door Importautos moest laten aanleveren met de bijbehorende kosten. De aangifte zelf is eenvoudig in te vullen en dat kon ik voor 90% zelf doen. Die laatste 10% was de taxatie voor nodig. Uiteraard was het eindresultaat dat ik nog een ruim BPM-voordeel haalde, dus win-win, maar gevoelsmatig waren de invulkosten BPM-aangifte onnodige kosten voor mij. * op het moment dat ik de koop had gesloten voor mijn nieuwe auto vroeg ik de definitieve berekening aan. Ondanks een vrije dag, die begrijpelijk iedereen moet hebben, kreeg ik uiteindelijk net op tijd de berekening binnen na enkele dagen. Doorgaans kwam een berekening binnen 1 à 2 dagen binnen, nu dus net voordat de auto voor de keuring moest en dan wordt ik in alle drukte die ik er omheen heb een beetje zenuwachtig.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer tevreden. We zijn nog wel benieuwd of de Belastingdienst uiteindelijk de BPM bepaling volgt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

wordt snel telefonisch geholpen en flexibel mee denken met oplossingen

ik had graag aan het begin een plaatje gezien met welke stappen er allemaal doorlopen moeten worden. Dat kreeg ik vrijwel aan het eind toen alles al vrijwel klaar was. En ook die uitleg was niet duidelijk en alles omvattend

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

We hadden sinds onze eerste informatie aanvraag dezelfde importadviseur, zelfs toen nog niets concreet was werden we zeer professioneel geholpen. We werden op correcte wijze op pad geholpen met de import van onze auto, en er werd met ons uitstekend meegedacht. Ook met vragen, onduidelijk voor ons, werden we snel geholpen en van de juiste informatie voorzien.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer heldere communicatie en de wil om oplossingsgericht te denken. Bedankt Mitchell!

Ik ben mijn mening dat de prijs erg hoog in relatie tot de dienstverlening in mijn specifieke geval. Als mijn naam niet in uw dossiers voorkomt dan is het de naam van mijn echtgenote mevr. J.A. (Lustig) Jansen. Het totaal oordeel weegt dit punt dan ook mee en daarom kom ik tot een 8. Groet Henk

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heldere en duidelijke communicatie en info. Zowel op de site als in telefonische kontakt. Ga zo door.

Op de meeste RDW kantoren is niet langer een ambtenaar van de Belastingdienst aanwezig. Vermeld dat ook in de import handleiding.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

op alle onderdelen uitstekend

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het gaf me rust dat ik kon terugvallen op jullie expertise.

- Kennis v.w.b. importeren van auto op LPG kan m.i. beter (welke aansluiting wordt er in het land van herkomst gebruikt, hoe krijg je G3 op het kenteken). - Waarmee krijg je bij de RDW/APK te maken met een auto uit het VK (lichtbeeld koplampen moet aangepast worden, achtermistlamp moet van rechts naar links). - Vermeld dat je bij import de buitenlandse APK kunt overnemen. - Ik vind de verzekering op het eendagskenteken behoorlijk prijzig. - Meer uitleg over de CO2-uitstoot in de BPM-berekening. In de berekening wordt 350 gram gebruikt, terwijl in de autopapieren 234 gram wordt vermeld. Dat schijnt van doen te hebben met de leeftijd van de auto. - Ik ben er niet van overtuigd dat het ophalen van een auto op een eendagskenteken helemaal legaal is...

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima contact Snel schakelen tussen verkoper en klant Goed op de hoogte gehouden qua voortgang

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Correct, deskundig en volgens afspraak werk geleverd. Zou volgende keer weer importauto's inschakelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- telefonische bereikbaarheid - vriendelijk - heldere offerte - scherpe RDW berekening

- Afspraak RDW ook echt op gewenste tijd en plek maken - Snelheid van reactie helder communiceren - in offerte staat dat jullie bij afwijken BPM juridisch ondersteunen. Op de definitieve order stond dat jullie niet aansprakelijk zijn voor berekening. Na overleg werd per email de ondersteuning bevestigd. Stem die 2 teksten op elkaar af.

Betere info op website

Pluspunten

Duidelijke complete en continue info Zakelijk klopt het 100% Vriendelijke behandeling

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles verliep soepel vriendelijk en correct

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle (re) acties! Bij afwezigheid adviseur is ook een collega op de hoogte.

SVP Grotere, zwarte letters in de e-mail. Het is wel erg priegelig...... En waarom mijn VOORnaam???

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Professionele instelling (verstand van zaken) Snelle afhandeling Prettig contact

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede informatie voorziening en komen alle afspraken na.

Juiste documenten toesturen bij machtigingsituatie's

Hoge Bergen 3

4704 RH Roosendaal

Over Importautos.nl BV

Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's