Pluspunten
- Goede telefonische service en begeleiding - Uitstekende voorbereiding tav. aanmelden bij RDW - Zeer goede BPM voorbereiding (kosten inschatting)
VerbeterpuntenHet plannen van de af te leveren Kentekenplaten kan beter. Dit voorkomt dat men één hele dag voor niets zit te wachten (van 9 tot 5 uur) terwijl de aflevering pas om 18.30 uur plaatsvindt. Gezien de uitstekende service bij de overige activiteiten moet dit beslist beter kunnen.
Pluspunten
Wordt veel moeite gedaan.
Verbeterpuntenpapieren werden niet meegegeven met de auto waardoor er weer extra vertraging ontstond. Vind wel dat een gespecialiseerd importbedrijf hier op mag letten/dit mag weten.Het proces duurt dan allemaal wel langer dan ik had verwacht. Ook is het vreemd dat je een relatief grote som geld overmaakt naar een bedrijf in het buitenland zonder dat je de garantie hebt dat je de auto ook krijgt. Geld in escrow storten zou heel normaal zijn want dan hebben beide partijen de garantie dat zij krijgen wat ze elkaar beloven.
Beste heer de Langen, Bedankt voor het aangeven van uw ervaring met ons bedrijf. Helaas hebben wij in uw geval te maken gehad met een niet mee werkende auto verkoper. Ondanks zijn bevestiging per mail alle documenten aan onze vrachtautochauffeur mee te geven heeft hij dat niet gedaan. Onze chauffeur heeft hem hier wel toe verzocht, maar kreeg geen medewerking. Hierdoor is inderdaad een onvoorziene vertraging opgestreden. Een escrow service inzake betaling gaan we onderzoeken. Bap Hop
geen
Toen Daan ziek was, nam niemand zijn e-mail over en dus viel mijn bericht tussen wal en schip. hierdoor heeft het gehele traject langer geduurd dan nodig.
Pluspunten
Goede hulp!
Pluspunten
Het vertrouwen om de papieren in orde te maken, onderwijl men je niet kent. alles via internet, geweldig.
Pluspunten
Overleg en advies
Opmerking van de BPM belasting man, formulieren waren erg summier ingevuld, slechts dat deel dat direct betrekking had was ingevuld, de andere ja/nee vragen niet ... het maakte deze heer niet blij en veroorzaakte wat geneuzel.....Misschien had ik dat zelf moeten doen maar daar had ik niets over gelezen in de instructies ..., verder dank voor de assistentie !
Beste heer Noest, Bedankt voor het geven van uw ervaring met ons bedrijf. Ik heb de BPM-aangifte en het taxatierapport, naar aanleiding van de opmerking van de BPM beambte, nog eens kritisch doorgenomen. Naar mijn overtuiging is alles correct ingevuld waar dat moet, u hoeft daar zelf niets maar aan toe te voegen of bij in te vullen. Daar de beambte de aangifte heeft ingenomen bewijst dat deze wel in orde was. Anders was u weg gestuurd. Misschien gaf de verlaagde BPM de irritatie.
Pluspunten
Geen poespas, directe service en vakkundige mensen
Pluspunten
Helemaal in orde.Alles snel geregeld
Pluspunten
snel lagere bpm waarde dan ik zelf kon berekenen
Verbeterpunten-belastingdienst was er niet blij mee en dreigde met naheffing -doordat importautos mijn mailadres foutief had ingevuld duurde het allemaal fors langer voordat ik per post bericht kreeg m.b.t. het te betalen bpm bedrag
Beste heer Waltmans, Helaas is de belastingdienst soms een beetje kinderachtig als er een aangifte gepresenteerd wordt die op het scherpst van de snede is. Maar voor een naheffing hoeft u niet bang te zijn want wij houden ons uiteraard aan de wet- en regelgeving. Het maken van een typefout is slordig en mag niet voorkomen, onze welgemeende excuses hiervoor. JB Hop directeur
Pluspunten
Terwijl ik zelf aanwezig was aldaar op het bedrijf in Roosendaal werd ik vrijwel onmiddellijk geholpen en kreeg ik direct duidelijkheid dat er nog veel meer te verdienen was dan ik op alle BPM calculators op internet te zien kreeg.
Pluspunten
snelle reacie en afhandeling
Pluspunten
voor mij was het prettig om zowel per mail als per telefoon met jullie te communiceren, de aangifte werdt dan ook direkt door de douane geaccepteerd
Pluspunten
Snelle response op de aanvraag en in 2e instantie een scherpe aanbieding
VerbeterpuntenLiever in een keer het beste voorstel
de verzekering van zo n groene kaart is veel te duur.
Pluspunten
Vanaf het eerste belletje perfect geholpen, ze weten waar ze over praten, en goed geregeld met de BPM
Hoge Bergen 3
4704 RH Roosendaal
Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's