Pluspunten

- Goede telefonische service en begeleiding - Uitstekende voorbereiding tav. aanmelden bij RDW - Zeer goede BPM voorbereiding (kosten inschatting)

Het plannen van de af te leveren Kentekenplaten kan beter. Dit voorkomt dat men één hele dag voor niets zit te wachten (van 9 tot 5 uur) terwijl de aflevering pas om 18.30 uur plaatsvindt. Gezien de uitstekende service bij de overige activiteiten moet dit beslist beter kunnen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wordt veel moeite gedaan.

papieren werden niet meegegeven met de auto waardoor er weer extra vertraging ontstond. Vind wel dat een gespecialiseerd importbedrijf hier op mag letten/dit mag weten.Het proces duurt dan allemaal wel langer dan ik had verwacht. Ook is het vreemd dat je een relatief grote som geld overmaakt naar een bedrijf in het buitenland zonder dat je de garantie hebt dat je de auto ook krijgt. Geld in escrow storten zou heel normaal zijn want dan hebben beide partijen de garantie dat zij krijgen wat ze elkaar beloven.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Toen Daan ziek was, nam niemand zijn e-mail over en dus viel mijn bericht tussen wal en schip. hierdoor heeft het gehele traject langer geduurd dan nodig.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede hulp!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het vertrouwen om de papieren in orde te maken, onderwijl men je niet kent. alles via internet, geweldig.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Overleg en advies

• Kennis & Vakmanschap

Opmerking van de BPM belasting man, formulieren waren erg summier ingevuld, slechts dat deel dat direct betrekking had was ingevuld, de andere ja/nee vragen niet ... het maakte deze heer niet blij en veroorzaakte wat geneuzel.....Misschien had ik dat zelf moeten doen maar daar had ik niets over gelezen in de instructies ..., verder dank voor de assistentie !

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geen poespas, directe service en vakkundige mensen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Helemaal in orde.Alles snel geregeld

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snel lagere bpm waarde dan ik zelf kon berekenen

-belastingdienst was er niet blij mee en dreigde met naheffing -doordat importautos mijn mailadres foutief had ingevuld duurde het allemaal fors langer voordat ik per post bericht kreeg m.b.t. het te betalen bpm bedrag

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Terwijl ik zelf aanwezig was aldaar op het bedrijf in Roosendaal werd ik vrijwel onmiddellijk geholpen en kreeg ik direct duidelijkheid dat er nog veel meer te verdienen was dan ik op alle BPM calculators op internet te zien kreeg.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle reacie en afhandeling

Pluspunten

voor mij was het prettig om zowel per mail als per telefoon met jullie te communiceren, de aangifte werdt dan ook direkt door de douane geaccepteerd

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle response op de aanvraag en in 2e instantie een scherpe aanbieding

Liever in een keer het beste voorstel

de verzekering van zo n groene kaart is veel te duur.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vanaf het eerste belletje perfect geholpen, ze weten waar ze over praten, en goed geregeld met de BPM

Hoge Bergen 3

4704 RH Roosendaal

Over Importautos.nl BV

Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's