Pluspunten
Netjes en accuraat geholpen
Pluspunten
Goede en voordelige berekening. Snelle afhandeling.
Pluspunten
Gewoon............uitstekend.
Pluspunten
responstijd klantgerichtheid
VerbeterpuntenBPM aanpassingen met betrekking tot kleine schade meenemen.
Over het meenemen van schades in een claim voor verlaagde BPM bestaan veel misverstanden. Normale gebruiksschades worden niet geaccepteerd in een claim voor verlaagde BPM door de belastingdienst. Voor echte schades telt dat +/- 20% van het schadebedrag vaak in mindering geclaimd kan worden op de te betalen BPM. Omdat een BPM-aangifte voor een schade auto veel uitgebreider onderbouwd moet worden zijn de kosten hiervan ook hoger. Het omslagpunt ligt meestal bij +/- € 2.500,= schade.
Duurde erg lang voordat contact werd opgenomen. Heb eerst mobiel nummer moeten achterhalen en twee maal moeten bellen, voordat er gereageerd werd. Had toen al DRIE maal via stie bericht gestuurd ! Was ik niet gewend !
Dit mag uiteraard niet voorkomen. Onze welgemeende excuses hiervoor. Uw aanvraag is via een site waar wij mee samenwerken bij ons binnen gekomen. Intern onderzoekje heeft geleerd dat de aanvragen via deze andere website niet altijd even vlot bij ons binnen kwamen. We hebben de procedure inmiddels aangepast. Bedankt voor uw melding
Pluspunten
Duidelijke adviezen en tips. Nummerborden snel in huis, rapport, etc Alles keurig en snel.
Het gemiddelde van 4 x een 7 lijkt mij een 7 i.p.v. een 6.
Pluspunten
Super afhandeling
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken
Pluspunten
Ik heb zeker 1500,- euro kunnen besparen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Meerdere malen contact gehad met Dhr Patrick, hij wist precies over wel voertuig ik wilde importeren.
Pluspunten
Alles prima verlopen, nog sneller dan verwacht!
Pluspunten
na een telefoontje werd mijn probleem via de mail met het bpm aangifte punt direct recht getrokken.
Verbeterpuntenzorgvuldigheid, in mijn geval was er handgeschakeld i.p.v. automaat ingevuld. dit gaf toch enige vertraging bij de belastingdienst omdat dit niet werd geaccepteerd.
Pluspunten
mail werd altijd snel op gereageerd bellen ging ook goed bpm scheelde een stuk in vergelijking bij de belastingdienst
Pluspunten
snel alles geregeld vriendelijke en correcte begeleiding
Verbeterpunteninvoer handleiding veel geld voor wat het inhoud
We gaan uw opmerking meenemen in ons eerst volgende werkoverleg. Bedankt voor uw reactie.
Pluspunten
Aantal zaken vergeten mee te nemen in de eerste bpm berekening, gebeld en binnen 1 uur een aangepaste berekening ontvangen.
Hoge Bergen 3
4704 RH Roosendaal
Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's