Pluspunten
leveren goed werk en service en communiceren helder. Afspraken worden nagekomen.
Pluspunten
Dat ze meedenken voor een oplossing
Verbeterpuntenbpm aangifte iets beter, kreeg van de belasting een medeleling dat er een te hoog bedrag op stond , deze hebben zij verlaagt voor me. Dit had van importautos moeten komen
Pluspunten
Vriendelijk, ter zake kundig, doen wat ze beloven. Gewoon top en z’n geld waard.
VerbeterpuntenWeinig
Pluspunten
Mijn contact was Mike Soerewijn: Prima communicatie. Zeer prompte reacties. Goed meedenken. Ook goede extra service als dingen anders lopen dan verwacht. Alles tip top voor elkaar.
VerbeterpuntenIk kan werkelijk geen verbeterpunten bedenken.
Pluspunten
grandioos bedrijf top geregeld bij dit bedrijf ,alles komen ze perfect na, en ook snel alles de zelfde dag geregeld
Verbeterpuntenik zou het niet weten
Pluspunten
Afspraken zijn keurig en stipt nagekomen. Dit was mijn eerste keer dat ik een auto heb geïmporteerd. Importautos.nl heeft mij hierbij vakkundig begeleid.
Pluspunten
Super duidelijk wat te doen
VerbeterpuntenSituatie spoedbetaling bpm gewijzigd tov handleiding
Pluspunten
Goed beschikbaar personeel
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
1 aanspreekpunt
Pluspunten
communicatie loopt snel.
Verbeterpuntenhet import proces vanuit Duitsland was op 1 puntje anders dan vooraf in jullie checklist aangegeven. Belangrijk dat jullie op hoogte zijn/ blijven van alle updates
Pluspunten
Zeer vriendelijk te woord gestaan en op alle en vele vragen zeer duidelijk en snel antwoord ontvangen. Ik heb hier vanaf het eerste gesprek een zeer goed en vertrouwd gevoel gehad en dat had ik zeker niet bij alle bedrijven waar ik contact gelegd heb. Ik kan dus met gerust hart een aanbeveling doen mocht u nog twijfel hebben.
VerbeterpuntenMet de ervaring die ik heb gehad kan ik er op dit moment geen bedenken.
Pluspunten
Aktieve begeleiding in het proces
Pluspunten
Behulpzaam, betrouwbaar, snel met constructief advies en correcte medewerkers.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mickey en Ferry komen klantgericht over, serieus en proffesioneel alsof ze echt willen helpen. Na een klacht per email (eigenlijk over de belastingdienst) werd ik gebeld en kreeg erg goede uitleg.
VerbeterpuntenDe meid die de telefoon als eerste opneemt is erg ongeintereseerd en geeft je de indruk dat je tot last bent. Weinig arbeidsvreugde aan te merken. Ik moest een aantal keer terug bellen, en daar was ze eigenlijk niet van gediend. Dit een tegenstelling tot de jongens die ik erna kreeg te spreken.
Pluspunten
Scherpe service, heeft me duizenden euro's bespaard in de BPM berekening.
Pluspunten
efficient en correct en klantvriendelijk. Betaling pas na de info moeten doen
Hoge Bergen 3
4704 RH Roosendaal
Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's