Pluspunten
Ik ben uitermate kundig en sympathiek geholpen door Jelle. Hij communiceerde zeer netjes en was ook erg kordaat. Dank daarvoor.
Pluspunten
Communicatie was top, goed en duidelijk geholpen. Ze dachten goed mee, erg tevreden. Ook toen ik de auto zelf niet kon halen kwamen ze met goede alternatieven.
VerbeterpuntenIk had eerst een andere adviseur, maar die had het bedrijf verlaten. Ik kreeg toen geen reactie, maar nadat ik gebeld had werd het gelijk goed opgepakt.
Pluspunten
Zeer kundig advies over en berekening van BPM aangifte.
VerbeterpuntenDaar heb ik geen mening over
Pluspunten
Snel duidelijk antwoord op vragen. Snelle afhandeling van besteld pakket.
VerbeterpuntenWebsite geeft aan binnen 24 uur na aanvraag een BPM aangifte in je mailbox te sturen. Echter, regelmatig duurde dit een werkdag langer. Dit zou nog wat sneller mogen.
Pluspunten
zie beoordeling
Pluspunten
Tot het stadium waarmee ze me hebben geholpen ben ik uitermate tevreden, mocht het er van komen dat er eventueel naheffingen komen, ben ik er ook van overtuigd dat zij dit in goede banen leiden
VerbeterpuntenTot nu toe niet
Pluspunten
Goede uitleg en afronding!
Pluspunten
Je krijgt onmiddellijk reactie per mail, ook telefonisch zeer vriendelijk en behulpzaam. Het is duidelijk dat ze kennis van zaken hebben. Zeer aangenaam bedrijf om mee in contact te komen.
Pluspunten
Voor alle vragen altijd bereikbaar. Zeer vriendelijk en met veel geduld
VerbeterpuntenEven de doe-het-zelf handleiding updaten. Spoedbetaling bestaat niet meer
Pluspunten
Goed werk
Pluspunten
Snel, helder, duidelijk
VerbeterpuntenImportadviseur Mike staat niet in het selectievenster in deze tool (!)
Pluspunten
Snel reactie ,goede koersberekening .
Verbeterpuntentransport verzekering aanbieden .
Pluspunten
Heldere, vlotte en juiste communicatie.
Pluspunten
Goed bereikbaar, weten veel en reageren snel bij vragen.
VerbeterpuntenAftersales. Na het importeren helaas niets meer vernomen of alles goed was gegaan.
Pluspunten
Zeer tevreden over de algehele afhandeling. Geen verassingen achteraf na ophalen auto in Duitsland. Alles klopte. De dealer in Duitsland gaf me nog een compliment over contacten welke hij had met Importautos. Als ik ooit weer een auto in Duitsland zou kopen kom ik weer bij jullie terug voor de afhandeling.
VerbeterpuntenKan er nu geen bedenken.
Hoge Bergen 3
4704 RH Roosendaal
Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's