Pluspunten
invullen bpm formulier en berekening bpm perfect
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Alles verlopen zoals je dat graag zou willen. Directe terugkoppeling. Bij onduidelijkheden nemen zij de verantwoordelijkheid en de kosten op zich.
VerbeterpuntenBij het ophalen wellicht korte uitleg en verzorgen van nederlandstalige handleiding bij de auto.
Pluspunten
Alles duidelijk en snel geregeld. Goed bereikbaar voor elke grote of kleine vraag.
Bpm Was uiteindelijk iets hoger liever andersom gezien
Pluspunten
Zeer vriendelijk, denken mee om de kosten van de herstellingen laag te houden. Herstellingen/facuratie volgens de afspraak.
VerbeterpuntenMisschien iets meer technisch personeel om de doorlooptijden van de herstellingen beperkter te houden.
Pluspunten
Verstand van bemiddeling m.b.v. import en de afgesproken zaken perfect nagekomen. Denkt meer dan gevraagd met de klant mee.
Pluspunten
Houden je op de hoogte bij belangrijke veranderingen. Zakelijke houding. Uitstekende service. Klantvriendelijk.
VerbeterpuntenAls klant meer inzicht krijgen op de voortgang binnen hetproces zou een verbeterpunt zijn. Als klant zijnde wacht je op je nieuwe auto, waardoor elke dag dat je niks hoort er 1 teveel is. Een app zoals die van Postbedrijven die weergeeft in welk stadium het 'pakketje' zich op dat moment vind en wat de volgende stap is zou hierin meer inzicht kunnen geven in wat er op de achtergrond gebeurd.
Pluspunten
we zijn erg goed geholpen.
Pluspunten
Alles zeer correct
VerbeterpuntenDuidelijkheid over kosten
Pluspunten
Prima en snel geregeld
Pluspunten
Snel , vakundig en betrouwbaar
VerbeterpuntenPrima geregeld nu
Pluspunten
Professioneel en betrouwbaar
Verbeterpuntengeen goede service
Pluspunten
ik maak nu de derde keer gebruik van de diensten en dat is niet voor niets. Alles wordt correct en op tijd aangeleverd voor een heel redelijk tarief. En je kan een verzekering tot aan de deur in Nederland kopen!
Pluspunten
Voor de 5de keer van de import begeleiding gebruik gemaakt. Vakkundig, ter zake kundig en geen verrassingen achteraf.
Pluspunten
Zeer vriendelijk, vakkundig en accuraat.
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel, ook naar de kinderen en hond toe, we werden allemaal van iets lekkers voorzien.
Pluspunten
direct en kundig korte lijnnen
Pluspunten
BPM berekening kwam overeen zoals voorgesteld. Papierwerk was in orde en tijdelijke nummerplaten waren op tijd. Prima geregeld allemaal.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Niets is te veel en het wordt allemaal voor je geregeld. Derde keer dat wij gebruik hebben gemaakt van de service en drie maal was het top geregeld!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Erg tevreden. Vakbekwame en klantvriendelijke service die pas achteraf betaald dient te worden.
Pluspunten
Je wordt zeer goed geholpen en hebben veel geduld. Veel informatie gevraagd over diverse auto's voor ik een goede keuze kon maken. Zijn pro- actief en makkelijk bereikbaar ook in vakantieperiode. Zijn geld dubbel en dwars waard.
VerbeterpuntenBetere terugkoppeling wat er exact met verkooppartij is afgesproken. Hier moest ik om vragen. alles was wel goede geregeld
Hoge Bergen 3
4704 RH Roosendaal
Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's