Pluspunten
Snel, accuraat, verstand van zaken.
VerbeterpuntenDe garantieprijs voor de voordeligste taxatie te hoog ? Iets minder gehaast aan de telefoon.
Pluspunten
Prima werk geleverd!
Pluspunten
prima communicatie; snel en compleet erg beleefd aan de telefoon weten precies waar ze het over hebben en geven derhalve een goed advies.
Pluspunten
Alles top geregeld, scheelt een hoop uitzoekwerk en het importeren wordt zo wel heel makkelijk gemaakt. En de kosten voor deze hulp vallen in het niet met de besparing die het in de BPM berekening weer heeft opgeleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel, deskundig en duidelijk advies. Prima service, TOP!
VerbeterpuntenGEEN. BPM besparing van €612,-
Pluspunten
Goede begeleiding en informatie voor en tijdens het importeren
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Accurate afhandeling. Weet niet zeker of het Mark was.
VerbeterpuntenKosten ad 75 euro aan de hoge kant. Bij conculega's wordt een tarief van 25 euro gehanteerd. Daardoor ben ik voorzichtig met aanbevelen aan anderen. Neemt niet weg dat ik netjes geholpen ben.
Beste heer Hofland, Bedankt voor uw reactie. Ik weet dat er andere bedrijven zijn die tegen een lager bedrag een BPM-aangifte leveren. Voor zover ik weet zijn dit echter alleen maar on-line sites waar u zelf veel data moet invoeren en dan maar af moet wachten welke BPM er uit de bus rolt. Ook moet u hier vaak vooraf betalen. Bij ons altijd achteraf. Het is per definitie onmogelijk om bij een dergelijke werkwijze alle BPM mogelijkheden goed uit te nutten. In ons tarief doen wij het invoerwerk ook voor u en zit ook altijd het onderzoek en de doorberekening naar alle 6 mogelijkheden inbegrepen. U betaald dus eigenlijk een deel voor de onderzoekservice en een deel voor de aangifte. Fijn dat u zich netjes geholpen voelt. m. vr. gr. JB Hop
Pluspunten
ideaal voor de onervaren particulier voor hulp bij invoer en belastingen zoals bpm
Verbeterpuntentop
Pluspunten
Great Company to work with. They helped me to import Nissan Qashqai from Belgium and I must say it went very smooth and easy.
Pluspunten
Na wat verwarring over de hoogte van de bpm tussen importautos en de belastingdienst, loste Bap Hop dit professioneel op. Ik betaalde uiteindelijk een hele lage BPM . Ik ben dus erg tevreden! Bedankt
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten voor dit bedrijf.
Pluspunten
Super service. Snel telefonisch geholpen met alle vragen! Top!
Pluspunten
Full Service
laat bij inbouw dure alarminstallatie de installateur even bellen voor uitleg
Pluspunten
Alles goed en snel geregeld.
VerbeterpuntenSlechte info over BPM betaling, werd gemeld dat het binnen 1 jaar voldaan moest worden, maar niet dat je pas het kenteken krijgt wanneer het volledige bedrag voldaan is. Weinig info ontvangen over de staat van de auto.
Pluspunten
netje geholpen
Verbeterpuntenhouden zo!
Pluspunten
Goede service, snelle reactie, concurrerende offerte
Pluspunten
Prima geholpen, prettig dat er 1 contactpersoon was, die overal snel en deskundig een antwoord op had. Kostentechnisch ook heel gunstig, zowel berekening BPM als ook de verdere kosten voor alles ("doe het zelf pakket") Import was zo absoluut niet zo moeilijk als verwacht!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Veel hulp ontvangen bij het self service pakket.
VerbeterpuntenAlles was prima.
Hoge Bergen 3
4704 RH Roosendaal
Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's