Pluspunten
netje geholpen
Verbeterpuntenhouden zo!
Pluspunten
Goede service, snelle reactie, concurrerende offerte
Pluspunten
Prima geholpen, prettig dat er 1 contactpersoon was, die overal snel en deskundig een antwoord op had. Kostentechnisch ook heel gunstig, zowel berekening BPM als ook de verdere kosten voor alles ("doe het zelf pakket") Import was zo absoluut niet zo moeilijk als verwacht!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Veel hulp ontvangen bij het self service pakket.
VerbeterpuntenAlles was prima.
Pluspunten
- Vast contactpersoon - Snel en correct geholpen
Pluspunten
Netjes en snel opgelost
VerbeterpuntenIk vind de prijs voor het idee wat klanten hebben aan de Hooge kant misschien beetje weinig inzicht wat jullie nou precies allemaal doen
Pluspunten
Met raad en daad paraat. Vaste aanspreek partner zodat je het verhaal niet telkens weer hoeft te doen. Altijd aanspreekbaar.
Pluspunten
Bap was altijd bereikbaar, heeft mij "realtime" geholpen met een bpm berekening en papieren toen ik bij de dealer was. Vlekkeloze afhandeling!
Pluspunten
- Hele goede, snelle en duidelijke communicatie - Persoonlijke benadering (Jelle), werkt erg goed - 5 jaar geleden al een auto via Importautos.nl geimporteerd. Sindsdien bij veel mensen jullie aanbevolen. Door de recente dienstverlening wederom super bevestiging gekregen van jullie goede werk. Bedankt dus!
Pluspunten
Maakt goede reputatie volkomen waar.
Pluspunten
zeer klantvriendelijk en kennis van zaken
Pluspunten
Lekker vlot en gewoon normaal Pragmatische aanpak en snel
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan!! Meerdere adviseurs.
Pluspunten
snel, komt afspraken goed na
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Vlotte en correcte afhandeling van de papieren nodig voor BPM aangifte. Doordat het bedrijf op de hoogte is van verschillende manieren van BPM berekenen kwam het voor mij 500,- euro lager BPM bedrag uit, dit is inclusief de onkosten voor Importauto....
Pluspunten
goede communicatie en hulp bieden bij import van mijn auto, duidelijke uitleg en geen onnodige verwachtingen
Hoge Bergen 3
4704 RH Roosendaal
Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's