Super goeie service

De afwikkeling van het importproces ging echt snel, super blij dat ik eerder dan afgesprokenen de auto kon rijden!! En ook de berekening van de BMP bedrag hebben ze echt verstand van zaken

• Toezeggingen nagekomen?

Prettige samenwerking en efficiente communicatie. Bij een volgende importauto zal ik zeker importauto betrekken.

• Toezeggingen nagekomen?

Alles goed en snel geregeld

De communicatie was goed en snel. Na ophalen bleek er onderweg een hitteschild onder de auto los te hangen wat waarschijnlijk bij het transport is gebeurd. achteraf had ik het kunnen zien op eerder gestuurde foto van importautos.nl Het wordt nu bij de apk gerepareerd. De apk had eerder geregeld kunnen worden , desnoods bij een garage in de nabijheid. Nu 3 dagen na ophalen al brief RDW binnen met waarschuwing niet meer te rijden !!

• Toezeggingen nagekomen?

na drie keer zaken gedaan te hebben, altijd word alles stipt en correct afgehandeld

alle afspraken worden altijd correct nagekomen. heldere communicatie. en verstand van zaken.

Snel, vriendelijk en efficiënt

Heldere afspraken. Alles in één hand. Goede service instelling. Binnen 10 dagen alles afgerond.

• Toezeggingen nagekomen?

Doen wat ze beloven, communiceren snel en duidelijk

Goede ervaring met dit bedrijf. Ze reageren snel en duidelijk, ook als er nog geen opdracht ligt. Later tijdens het importeren van de auto ook elke keer snel op de hoogte gebracht als er weer een stap was afgerond. Al met al erg tevreden.

Geweldige Service, Topbedrijf!!

Klantgericht bedrijf met verstand van zaken en prettige manier van omgang. Wat mij betreft een echte topper.

Geweldige service

Bpm aangifte was zeer snel en vakkundig geregeld voor onze stichting wensambulance utrecht. En viel ook nog eens stukken goedkoper uit dan via een online BPM calculator. Ontzettend bedankt!

• Toezeggingen nagekomen?

Perfect geholpen door ervaren bedrijf wat meedenkt en pro-actief is!

Auto met die het zelf pakket vanuit Duitsland opgehaald. Alles klopte en was op tijd!

Goed geholpen

Goed geholpen door Importautos. Proces ging heel vlot.

Prima geregeld

Prima geregeld

• Toezeggingen nagekomen?

heel prettig en goed geholpen

Importauto´s Roosendaal heeft ons heel goed geadviseerd en gecommuniceerd met de verkopende partij in Duitsland.

• Toezeggingen nagekomen?

Top bedrijf met goede communicatie

Good Service

They took care of everything proactively from the beginning. After you choose a car and have your money ready, you don't need to think about the rest. For me the final cost was even lower than the quote I was offered in the beginning. Very friendly and informative, 5 star service.

• Toezeggingen nagekomen?

Goed geholpen. Valt niets op 5 sterren af te dingen.

Goed geholpen. Valt niets op 5 sterren af te dingen.

• Toezeggingen nagekomen?

Een bedrijf met veel ervaring en super klantvriendelijk personeel ook bij veel vragen van klant.

Ik heb reeds div malen via importautos auto en camper de complete import en aankoop afhandeling laten doen en is altijd perfect gebeurd en naar volledige tevredenheid van mij . Ook bij veel vragen mijnerzijds werd er altijd snel een reactie terug gestuurd tevens transport/alarm/poetsen etc werd geregeld tegen klantvriendelijke prijzen. Kortom een aanrader.

• Toezeggingen nagekomen?

Importautos.nl is kundig, transparant, betrouwbaar en prettig.

Voor mij was het de eerste keer dat ik een sportwagen in Duitsland kocht. Importautos.nl heeft deze opgehaald (een individueel gesloten transport) en al het papierwerk (RDW, BPM) verzorgd. Van het begin tot het eind werd ik goed geïnformeerd en op een prettige wijze. Het hele proces is vlekkeloos verlopen.

duidelijk en goede informatie

Ik heb inmidels mijn 2 de auto via importauto s geimporteerd n ben zeer tevreden. op mijn vragen werd snel en duidelijk antwoord op gegeven

Zij regelen het geneuzel

Helemaal geweldig, en de volgende keer schakel ik ze eerder in. Ik had de auto al gekocht en dat creëerde de verwachting bij de verkoper dat ik binnen enkele dagen de auto kwam ophalen. Maar die verwachting moest ik bijstellen nadat ik door Importauto's was geïnformeerd over het proces. En dat bijstellen liep stroef door een nukkige houding van de verkoper.

• Toezeggingen nagekomen?

Helder, duidelijk en zeer betaalbaar!

8 jaar geleden ook een nieuwe camper geïmporteerd vanuit Duitsland. Nu weer een nieuwe camper in Duitsland gekocht en met de deskundige hulp en leiding van Importautos.nl geïmporteerd, ze regelen alles BPM en BTW en de begeleiding! Zeer tevreden!

Zeer netjes geholpen!

Vanaf het begin keurig begeleid. Alles is duidelijk uitgelegd en vragen worden zeer snel en netjes beantwoord!

alles top

Super service, het heefst slechts 7 werkdagen geduurd van een verzoek tot indienen tot het ontvangen van een NL kenteken. In de toekomst opnieuw!

Perfect geregeld!

Attente en servicegerichte medewerkers die er alles aan doen om het proces perfect te laten verlopen!

Communicatie was TOP

Vanaf het eerste contact goede opvolging met correcte terugkoppeling

Buitengewoon goede service

Importauto's heeft me meer dan uitstekend geholpen bij het importeren van een auto uit Duitsland. Vriendelijk, professioneel en heel betrokken. Er gaan natuurlijk altijd wel iets niet volgens plan in zo'n proces maar Import auto's heeft zich erin vastgebeten en alles zeer netjes opgelost. Bedankt team Importauto's, vijf sterren meer dan verdiend. Dick

Hoge Bergen 3

4704 RH Roosendaal

Over Importautos.nl BV

Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's