Dit was de tweede keer dat ik samen met "Importautos" een auto heb geïmporteerd. Deze keer was er eerst voor een andere auto de tijdelijke nummerborden gestuurd en later bleek bij de RDW-keuring ook voor diezelfde andere auto een afspraak te zijn gemaakt. Kortom, ik miste wat scherpte bij deze laatste auto.
Pluspunten
alles perfect geregeld bedankt Frits Schut
Pluspunten
Bij elke stap in het proces werd ik middels email op de hoogte gehouden. Zelfs met foto's van de auto als deze van locatie veranderde. Prima service en een hoop gedoe uit handen genomen. Dank!
Pluspunten
Duidelijke uitleg,snelle werkwijze,totaal ontzorgen ,je moet echt niets meer doen.Besparing doordat het bedrijf zo gunstig mogelijk de berekening maakt voor je auto.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Prima dienstverlening. Producten zijn passend vooral doordat losse producten worden aangeboden.
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid kan wat beter.
Pluspunten
BPM berekening opgevraagd. Snel een direct en duidelijk antwoord......Deze site is absoluut een topper!!!!!! hier kan geen enkele andere calculator op google aan tippen.
Pluspunten
Snel en goed.
Pluspunten
Binnen 24 uur reactie
Pluspunten
Bereid om te helpen als je er niet uitkomt, erg fijn.
Pluspunten
I.p.v € 9500 moest ik na de berekening € 7500 betalen. Maar de service is niet goedkoop.
Pluspunten
Klantgericht, betrouwbaar, deskundig.
Pluspunten
goede afspraken en actuele informatie over importtraject, betrouwbaar en correcte afhandeling.
Verbeterpuntengeen
50 euro erg hoog voor de bpm aangifte
Pluspunten
snel antwoord en goede afhandeling
Pluspunten
Prima en snel verlopen
Pluspunten
jullie hebben me snel en goed geholpen en door de onzekerheid van het importeren van een auto geholpen. het was voor mij de eerste keer dat ik een auto importeerde. Dus hiervoor mijn grote dank
Pluspunten
De medewerkers zijn goed bereikbaar en prettig in gesprek. De afspraken werden goed nagekomen. De BPM-calculatie klopte exact.
VerbeterpuntenZou ik zo 1,2,3 niet weten.
Hoge Bergen 3
4704 RH Roosendaal
Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's