Pluspunten
Correft
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Zeer behulpzaam. Goede uitleg. Ook al weten ze niet zeker of je klant bij ze wordt, maken ze toch al vast een berekening voor je.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Nette berekening via de mail ideaal!
VerbeterpuntenIk kreeg mails die van en voor andere mensen waren. De rekening die ik achteraf ontving was me vooraf niet duidelijk gemaakt advertentie via autoweek site doet overkomen dat het gratis is! Duurde best lang.
Pluspunten
Vlotte afwerking
Pluspunten
Kennen het meest gunstige BPM regime Denken mee met wensen/situatieklant Geduldig als je niet direct voor een bepaalde auto kiest Komen je van de trein ophalen ivm bereikbaarheid kantoor met het OV. Niet opdringering. Maken duidelijke afspraken En bieden ook aftersales hulp aan
VerbeterpuntenBeloven sommige zaken uit te zoeken, maar komen niet op terug (geen hoofdzaken, dus niet al te erg)
Pluspunten
- Duidelijke en snelle communicatie - Kennis van zaken - Goede prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenKlein punt: het zou goed zijn als Importautos gelijk bij ontvangst de diverse papieren van de klant die nodig zijn in het hele proces checkt. Dit zorgt ervoor dat als er zaken ontbreken of niet correct zijn, dat dat niet pas aan het licht komt als ze ingeleverd moeten worden. Klein puntje, voor de rest is alles heel soepel verlopen
Pluspunten
Goede communicatie.!
Pluspunten
Keurig te woord gestaan. Allemaal goed voor mekaar ! Bedankt
Pluspunten
Alles ok,vooral de makkelijke telefonische bereikbaarheid vond ik fijn.
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Adviseur gaf een vertrouwde indruk. Alles was tot in het detail omschreven in de handleiding. BPM berekening was op € 7,- na precies. Had een veilig gevoel bij het invoeren van de auto conform pakket A. Alles is prima verlopen.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen. Ben dik tevreden.
Pluspunten
Prettige afwikkeling van totaal gebeuren alles snel en goed geregeld
Pluspunten
Duidelijk en vlotte afhandeling.
Pluspunten
snel en rechtstreeks contact goed service niveau
VerbeterpuntenLaatste terugbelbelofte is niet nagekomen (niet door Thomas maar een collega (naam niet onthouden). Ik heb lang op het betaalbericht bpm gewacht (geen verwijt aan jullie) en vraag me af of dit proces sneller had verlopen als ik niet naar RDW Venlo maar naar Arnhem was gegaan omdat daar iemand van de belastingdienst zit. Als dat zo is, had ik dat graag geweten.
Beste heer Cuijpers, Bedankt voor uw feedback. Jammer dat u inderdaad langer dan gebruikelijk op uw BPM Betaalbericht heeft moeten wachten. Als u naar het loket in Arnhem was gegaan had dat geen snellere afwikkeling gehad, de Backoffice BPM is voor beide loketten achter de schermen dezelfde. De BPM medewerkers in het loket Arnhem dienen niet meer dan een als een levende brievenbus. Bedankt voor uw klandizie. Met vriendelijke groet, Bap Hop directeur
Pluspunten
Alles wordt duidelijk en overzichtelijk afgewerkt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
.Deze mensen hebben verstand van Import. Ik had gekozen voor het “doe het zelf pakket” en dit is mij prima bevallen. Het begon met de laagste BPM indicatie en garantie op de calculatie. Zelfs tijdens het ophalen kan je deze mensen om advies vragen. Mijn vorige auto was de laatste die ik in Nederland heb gekocht. Ben ook al aan het kijken voor een motor om in te voeren.
VerbeterpuntenGeen punten die ik kan noemen
Pluspunten
Snelle ractie, kennis van zaken.
Pluspunten
Duidelijkheid.
Pluspunten
Ik ben bijna alle werknemers aan de de lijn gehad en ze waren allemaal super VRIENDELIJK!!!
Pluspunten
Snelle afhandeling van eigenlijk alle zaken van informatie-aanvraag / offerte tot en met de import en tenaamstelling kenteken. Pro actieve medewerkers!
Hoge Bergen 3
4704 RH Roosendaal
Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's