Pluspunten
Geleverd op afgesproken datum
VerbeterpuntenSlordig werk bij technische aanpassing auto
Beste heer Bakker,Bedankt voor het geven van uw respons. Uw importadviseur Ferry Jongenelen heeft inmiddels contact met u gehad inzake uw opmerking over slordig werk van onze werkplaats. Dit is uiteraard niet de bedoeling, onze excuses hiervoor. Wij gebruiken uw opmerking om hier een strengere eindcontrole op uit te voeren. U heeft daar niet veel meer aan, maar zo heeft uw opmerking wel degelijke een positieve bijdrage op ons bedrijf voor toekomstige klanten. Met vriendelijke groet,Bap Hop
Pluspunten
Eenmaal aan de slag, gaat alles heel vlot. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.
VerbeterpuntenHet rapport voor de BPM is toch een extra kost die apart wordt gerekend terwijl ik zou verwachten dat die bij de prijs inbegrepen moet zijn. Kosten waren in mijn geval niet 600 euro maar bijna 900 met het rapport erbij. Had geen keuze en heb het wel zo gedaan, maar voelde niet goed toen ik het de eerste keer hoorde. De prijzen op de website zouden inclusief het rapport moeten zijn.
Beste heer van Waard,Bedankt voor het geven van uw feedback over onze dienstverlening, zo kunnen we continue scherp blijven op de kwaliteit die we graag willen leveren. 4 dagen voor het plaatsen van uw importopdracht heeft u van ons een gespecificeerde offerte ontvangen waarin deze extra kosten keurig vermeld stonden. We berekenen dus niet achteraf, onaangekondigd ineen extra kosten door. Niet iedere auto komt in aanmerking voor de dergelijke extra rapportage waarmee extra BPM bespaard kan worden. De keuze van een importpakket staat dus los van deze extra rapportage. We gaan kijken of we dit in onze offertes duidelijker kunnen aangeven zodat hier geen misverstanden over kunnen ontstaan.Met vriendelijke groet,Bap Hop
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenNa eerste afspraak een tweede gemaakt omdat er niemand op de eerste reageerde
Beste heer Kanters,Hier is inderdaad iets goed misgegaan, Goed dat u het ons laat weten, zo kunnen we er aan werken dit in de toekomst te voorkomen.Één telefoontje of mailtje moet voldoende zijn om geholpen te worden. Onze excuses.Bap Hop
Pluspunten
Sterk communicatief & oplossingsgericht
Pluspunten
service
Pluspunten
Snelle reactie op e-mails Duidelijke documenten Snelle en vakkundige afhandeling
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid is goed, maar kan soms wat langer duren.
Beste heer Boogaard, Bedankt voor uw repy. Het is de laatste weken inderdaad erg druk geweest met telefonische aanvragen. Hierdoor hebben soms een langere wachttijd dan wenselijk gehad. Fijn dat u inhoudelijk zeer tevreden over ons bent. Met vriendelijke groet, Bap Hop
Pluspunten
Super geholpen en alles precies op tijd aangeleverd, zoals beloofd en afgesproken. Top.
Pluspunten
Betrouwbaar en informatief
VerbeterpuntenMisschien beter luisteren, ik had aangegeven (vorige keer) dat ik klant van vwe ben en heb geen korting gekregen, is door Thomas (gedeeltelijk) rechtgezet.
Ls, Ik heb het even nagekeken maar u heeft de volledige VWE korting achteraf middels een creditnota wel degelijk ontvangen. Ik snap dan ook niet goed waarom u denkt dat u maar een deel van de korting gekregen heeft. Wellicht berust uw opmerking op een misverstand. Met vriendelijke groet, Bap Hop
Pluspunten
Bijzonder plezierige en kundige kontakten.
Pluspunten
Ik ben zeer snel en vakkundig behandeld. alles is meteen in werking gezet, werkelijk fantastisch. Ik zal dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. klantvriedelijk, duidelijk, komen afspraken na, in een woord geweldig
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De tijd nemen voor vragen Duidelijke uitleg Verstand van zaken
VerbeterpuntenAanbieden van verzekering indien een verzekeraar nit wil verzekeren met voorlopige dekking op chassisnummer zoals Ditzo. Jullie kunnen een groene kaart zo regelen maar dat was mij niet duidelijk. Mbt kentekenplaten wisselen, wanneer is daarvoor het moment. Bij ophalen automof als je NL in rijdt. Nu weet ik het maar op de dag zelf niet en kon ik er in de papieren niets oer vinden. Misschien logisch maar voor mij was het dat niet.
Beste heer Swart, Bedankt voor uw tip m.b.t. de verzekeringsmogelijkheid. Uw opmerking over wanneer u nummerborden moet wisselen snap ik niet goed, Met onze tijdelijke nummerborden hoeft u nl. tussentijds helemaal geen nummerborden te wisselen. Vanaf vertrek bij de verkoper tot aan thuiskomst kunt u die op de auto houden. Ik zal u deze week bellen om een en ander uit te leggen en te bekijken waar dit misverstand ontstaan is. Met vriendelijke groet, Bap Hop
Pluspunten
prima goed geholpen!
Verbeterpuntengeen aanmerkingen
tot op de dag van vandaag nog steeds geen kenteken op mijn naam binnen ?????? een zekere hr Kiers in Emmen (kantoor) heeft mij al 2x gebeld dat alles in orde is en ik het kenteken met een paar dagen binnen heb.
Beste J. van Es, Het is uiteraard altijd vervelend als er ergens in het proces iets mis gaat. In uw geval lijkt het erop dat de verwerking bij de Belastingdienst van de door ons geleverde BPM-aangifte met onderbouwing mis is gegaan. Helaas hebben ook wij geen mogelijkheden om hier een extra controle of drukmiddel op te zetten. Voor missers van de RDW of de belastingdienst kunt u naar mijn mening niet ons een verwijt maken. Met vriendelijke groet, JB Hop
Pluspunten
Goed, persoonlijk contact. Bij vragen werd ik ook netjes doorverwezen naar diegene die de aanvraag in eerste instantie in behandeling had (Mitchell)
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenDe hulp die ik vroeg, was: meekijken of de juiste documenten bij de auto waren, en een BPM aanvraag invullen. Mitchell was op het afgesproken tijdstip toen ik belde niet aanwezig, Bap heeft de foto's met documenten bekeken en mij teruggekoppeld dat de documenten compleet waren. Bij de werkelijke import bij de RDW bleek dat, in tegenstelling tot de goedkeuring van Bap, de documenten niet compleet waren. Ik ben opnieuw naar de vorige eigenaar in België gereden om het ontbrekende document op te halen. Aanvulling: Importauto's erkent het bovenstaande. Zij hebben als geste hun faktuur gecrediteerd.
Pluspunten
Werd alleen maar "meegedacht"
Pluspunten
Goed advies, goede berekening, vriendelijk.
Verbeterpuntenietsje sneller mails beantwoorden.
Hoge Bergen 3
4704 RH Roosendaal
Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's