1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Eerste communicatie was goed, maar daarna niets meer gehoord, dus ben ik nog niets wijzer geworden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel contact met de advocaat en goede aanpak tegen een vaste prijs .

Geen verbeterpunten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aardige vrouw

Zorgen dat ik word gebeld

Pluspunten

klant gericht

over het algemeen heb ik weinig te zeggen .omdat mijn zaak net is begonnen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Een verademing! Alles gebeurt zoals het is beloofd. Na een intake bij een vriendelijke doch deskundige dame bij de intakebalie dezelfde dag nog teruggebeld door een advocaat die mij wat verschillende mogelijkheden schetste. Eind van de week afspraak op kantoor gemaakt voor uitgebreider gesprek, en ik heb met een gerust hart mijn zaak neergelegd.

Eigenlijk niets, ik ben erg tevreden. Een goede advocaat dicht bij mij in de buurt, duidelijkheid over prijzen en andere afspraken en de advocaat is goed bereikbaar. Ik had een heel ander beeld bij de advocatuur moet ik zeggen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vanwege een reorganisatie was mijn inkomen aanzienlijk gedaald. De partneralimentatie die ik maandelijks betaal stond hierdoor niet meer in verhouding. Mijn ex werkte in eerste instantie helaas niet mee. De intakebalie heeft mij geholpen de juiste advocaat te selecteren. Zij heeft mij snel en effectief geholpen. De alimentatie is nu aangepast.

Ik weet inmiddels dat het aanpassen van de alimentatieplicht in het convenant lastig kan zijn als je ex niet meewerkt. Het is de kunst om dan een advocaat te kiezen die ervaring heeft met dit soort wijzigingen. Bel de intakebalie, zij hebben mij goed geholpen. Ik kreeg inderdaad een prima advocaat met veel kennis en ervaring.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle reactie en zeer hulpvaardig bij het oplossen van mijn kwestie.

Pluspunten

Handig dat je ook buiten werktijden kan bellen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Professionele intake Snel contact met kundige advocaat Goede bereikbaarheid van intakebalie en advocaat

Papendorpseweg 95

3528BJ Utrecht