Pluspunten

goed bereikbaar snelle nette afhandeling

Pluspunten

Goed advies en goede doorverwijzing naar de juiste advocaat.

Pluspunten

Ze hebben de tijd voor me genomen en goede tips gegeven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel terugbellen en in gang zetten doorverwijzing naar advocaat.

Onduidelijk hoe juridisch geschoold de telefonist is. Werden bij nader inzien overbodige vragen gesteld over inkomen die vervolgens onjuist en in mijn nadeel werden doorgegeven aan advocatenkantoor. Uitnodiging om beoordeling te schrijven niet erg professioneel: "Bent u tevreden over de dienstverlening door de intakebalie, dan willen wij u vragen een beoordeling te schrijven over ons." ..... En als je niet tevreden bent dus niet?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle handeling

Pluspunten

Snelle reactie.

Pluspunten

's Morgens gebeld. En dezelfde middag werd er contact met ons opgenomen door een beschikbare advocaat en we konden een uur later al terecht.

Pluspunten

telefonisch goed en behulpzaam te woord gestaan. Advocaat belde tijdig en heeft mij goed bij gestaan. Eerst vrijblijvend gesprek van half uur, daarna afspraak ivm verhoor en tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerste indruk: Fijn ontvangst. Duidelijk wat je eventueel te wachten staat Helder in de communicatie.

kan daar nog geen oordeel over geven aangezien ik verder geen ervaring heb.

Pluspunten

Direct vlot en goed geholpen

Pluspunten

Snel en duidelijk geholpen. Geen ''kat in de zak'' met het vrijblijvende beoordelingsgesprek. En tot slot zeer klantvriendelijk.

'T meer te verdiepen in desbetreffende 'zaak', door wijze van bijvoorbeeld een persoonlijk gesprek aan te gaan waarbij je elkaar in de ogen kunt kijken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Niet. Ik heb gebeld om tot een intake afspraak te komen met een advocaat die gespecialiseerd is in strafrecht-zeden. Ik zou teruggebeld worden, en nu een week later ben ik nog steeds niet terug gebeld.

Wellicht nieuwe klanten wat sneller helpen?

Pluspunten

Voldoende

Pluspunten

Supersnel

Pluspunten

Duidelijke website, snelle service, zeer cliëntgericht en uitstekende advocaten.

Bij aanvragen intake gesprek moet je je emailadres invullen , op zich geen probleem echter de bevestiging van je aanvraag wordt automatisch verwerkt. Je krijgt dan een bevestigingsmail echter hier staat ook meteen alles in wat je hebt ingevuld inclusief de reden waarom je een advocaat nodig hebt. Bij het foutief invullen van het emailadres zou theoretisch gezien iemand anders die gegevens kunnen ontvangen. Dit is iets wat ik als bedrijf zou wijzigen.

Pluspunten

Prettig en vlot geholpen aan de telefoon. Op het terugbelverzoek werd goed ingegaan.

Pluspunten

Duidelijke voorlichting.

Pluspunten

Zeer prettig contact met Dhr.Sneep. Zowel tijdens eerste telefonisch contact, als tijdens aanwezigheid verhoor! Strijdvaardige man, die duidelijk opkomt voor de belangen van zijn cliënt...

Pluspunten

Goed advies

Pluspunten

wisten me meteen te vertellen dat ik in aanmerking kwam voor een vergoeding ( bijstands recht )

ik zou gebelt worden op een maandag voor het eerste vrijblijvende gesprek en hoewel ik uit eindelijk geen juridische bescherming meer nodig had was het wel mooi geweest als ik toch gebeld zou zijn

Pluspunten

Goede adviezen

Pluspunten

Netjes en correct geholpen en daarmee ook gerustgesteld.

Papendorpseweg 95

3528BJ Utrecht