Filters

10

Waanzinng goed

Ik heb kenzo kledingkast besteld met een mooie design. Ben goed geholpen door een vriendelijke dame die mij goed te woord heeft gestaan en ik raad stylemeubels iedereen aan. Snelle service.

 • Aanbevelen? Ja
2

Slecht

Sorry hoor na twee maanden mijn matras te hebben ontvangen en contant betaald Heb ik geen bewijs van ontvangst nog mijn garantie factuur waar kan ik vragen ik heb nu drie keer gebeld nog steeds geen deftig formulier ontvangen sorry zwaar teleurgesteld

 • Aanbevelen? Nee
10

Tegestiberhane95@gmail.com

Tegestiberhane95@gmail.com

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Dit was onze eerste bestelling bij stylemeubels en we zijn er heel te vreden mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie meubels

Mooie site duidelijke fotos komt na wat er gezegd wordt. Klantvriendelijk. Top

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed Kwaliteit

Ben zeer tevreden over de tv meubel Tesla die ik bij stylemeubels heb gekocht. Goed kwaliteit, snel geleverd goed geholpen. Ga zo door stylemeubels!

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede levering naar lange wachttijd

Uitschuifbare eettafel besteld op 18 december. Zou geleverd worden 4 tot 6 weken. Uiteindelijk 2 maanden geduurd. Voor de rest zijn wij uiterst tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
1

Heel slecht.

Na 10 maanden wachten op het ontbrekende stuk van een kastje. Nog steeds niet ontvangen. Wel betaald, en maar half geleverd. Echt droevig.

 • Aanbevelen? Nee
10

Goede prijs kwaliteit & vriendelijke bezorgers

Goede prijs kwaliteit. Onlinebestellingen zijn zoals verwacht. Goede bediening en persoonlijke dienst via telefoon zeker goed geholpen. Diest. Duidelijke website. We hebben een slaapbank besteld en is mooi op tijd geleverd tot aan de eerste drempel we hebben het samen met de bezorger in de gang gezet vriendelijke bezorgers.

 • Aanbevelen? Ja
1

Slechter kan niet!!!!!!!

Witte kast in augustus gekocht. Werd pas in november geleverd desondanks korte leveringstijden. Blijkt dat ze de verkeerde binneplanken gestuurd hebben. Dus kast half in elkaar gezet. Mailen en mailen, uiteindelijk geven ze aan: we sturen nieuwe planken op. Planken zijn vorige week geleverd, raad maar: wederom verkeerde planken. We krijgen buitenplanken ipv binnen planken en dan nog in grijs ipv wit. Hoe slecht kun je zijn als bedrijf!! Excuus gekregen? Nee hoor! Mail wederom gestuurd, geen antwoord. Tijd om juridische stappen te ondernemen tegen deze bijzonder incompetent bedrijf!!

 • Aanbevelen? Nee
10

Heel tevreden over de online bestelde Tv-meubels tesla

Heel tevreden over de online bestelde Tv-meubels tesla ze zijn zeer mooi van kleur in grijs beton! Levering liep een kleine vertraging op maar hier werd duidelijk over gecommuniceerd. De meubels waren ook goed verpakt en netjes geleverd. Heel vriendelijk contact via klantendienst en dienst na verkoop. Voor ons zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
8

Betrouwbaar en houdt zich goed aan alle afspraken.

Stevige Tv meubel Tesla besteld van mooi kwaliteit kluer grijs beton, alles in goede staat ontvangen en volgens afspraak. Ik ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
5

Matig

Heel Lang moeten wachten tot alles uit eindelijk binnen is.

 • Aanbevelen? Nee
1

zeer teleurstellend

de hoekbureau die ik bestelde op 11 september is pas meer dan 2 maand nadien geleverd. De beschrijving hoe die ineen te steken staat bovendien op de buitenkant van de verpakking met als gevolg als men de plakband aftrekt om de verpakking te openen , de tekst/afbeeldingen ook mee verdwijnen

 • Aanbevelen? Nee
4

slechte communicatie

Wij bestelden een tafel met aan weerszijden een uitschuifblad. De tafel kwam wel na een poosje, de uitschuifbladen echter niet. Er was totaal geen communicatie vanuit Stylemeubels. Heb zelf iedere drie weken maar gebeld en gemaild en dan werd ik weliswaar vriendelijk te woord gestaan, het duurde uiteindelijk enkele maanden voordat de uitschuifdelen geleverd werden. En je raad het al. De bladen waren er, maar de bevestigingsmaterialen waren er maar voor één blad. Ik heb geen energie meer om daar weer achter aan te gaan. Mijn man gaat zelf wel iets fabriceren, zodat de bladen passend zijn. De tafel is overigens prima en van goede kwaliteit, maar de communicatie vanuit Stylemeubels is ronduit slecht.

 • Aanbevelen? Nee
10

Satisfied delivery

We ordered a Vitrinekast Sky and is very beautiful display cabinet the color beton is very nice i love it. the materiaal is verry good and easy to assemble. The delivery guys are good guys the comminication was good at the delivery day

 • Aanbevelen? Ja
10

Tevreden en goed geleverd product

We hebben vorige maand een kledingkast Kenzo gekocht. De prijs van deze kast was bij Stylemeubels wat lager dan dezelfde kast bij andere webwinkels en het kwaliteit is zeer goed. De communicatie over de levering was duidelijk. De kast werd ook precies binnen de afgesproken levertijd geleverd. De kast zelf is een zeer goed en makkelijk te monteren met stevige deuren. De gebruiksaanwijzing is goed te volgen. Kortom, we zijn zeer blij over Stylemeubels.nl over hun service en communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevreden met onze bestellingen

we zijn tevreden met onze bestellingen en het kwaliteit van onze producten is zeer goed. Het werd goed gecommuniceerd voor de levering werd netjes op tijd gebeld bij de bezorgingsdag.

 • Aanbevelen? Ja
10

keurig afgehandeld Top

Stylemeubels ben jullie toch dankbaar jullie zijn goed te bereiken en leggen de situatie netjes uit de andere kunnen wel voorbeeld nemen. ik heb kort geleden dressoir besteld is in de tijd binnen gekomen ik kan wel begrijpen dat het wat lastig gaat met de corona maar jullie geven ook netjes uitleg van de situatie wat ik toch het belangrijkste vind.

 • Aanbevelen? Ja
4

Kast haast niet te openen en te sluiten.

Heb de dubbele schoenenkast geleverd gekregen. Na in elkaar zetten blijkt dat de deur met spiegel veel te zwaar te is. Deze deur is zo zwaar, dat hij onmogelijk te openen is. De scharnieren zijn veel te licht om de deur normaal te openen. Hetgeen leidt tot krassen op de bodemplaat. Ben eigenlijk helemaal niet zo blij met die kast.

 • Aanbevelen? Nee
8

Ziet er goed endegelijk uit.

Bijna alles wat je van je van een computerbureau verwacht is er. De enige opmerkins dat het te laag is. Moet de stoel op z'n laagst zetten om met mijn knieen onder het toetsenbordblad te kunnen schuiven. Heb al hogere pootjes gekocht om dat euvel te verhelpen.

 • Aanbevelen? Ja
6

Te drukke klantenservice voor klanten

Nadat ik 4 mails ontvangen heb of ik TOCH nog even stylemeubels.nl wil beoordelen, hierbij alsnog mijn ervaring. In oktober heb ik iets gekocht bij ze, dat werd half-eind november geleverd. Bij het in elkaar zetten (a la Ikea), bleek er een belangrijk onderdeel beschadigd te zijn. Direct gemaild met foto's etc. Geen antwoord van de klantenservice. Week later gebeld: of ik de foto's nog een keertje wilde doorsturen, nu met een bepaalde code erbij. Prima, gelijk gedaan. Drie weken later weer gebeld om te vragen wanneer het onderdeel aankomt, omdat het half-afgebouwde tv-meubel nog midden in de woonkamer staat. Klantenservice vertelt mij letterlijk het volgende: "Ja, uw mail is nog niet gelezen of doorgestuurd naar de fabrikant in Italie, we hebben het zooooooo druk. Ja, zij gaan ook 2 weken dicht in Italie, want ja, ze werken daar niet zo hard als in Nederland. Nee, het wordt niet voor eind januari dat dit geleverd wordt" ... Dus.... Conclusie: als alles goed gaat, wordt alles goed afgeleverd, en hoor je niks van ze, maar zodra er iets fout gaat, moet je meerdere keren bellen, en wachten, maar ondertussen willen ze wel dat je een beoordeling achter laat op deze website. Prima, bij deze

 • Aanbevelen? Nee
1

Slechte service!

Eerste moesten we maanden wachten voor bestelde tafel, toen de tafel kwam, waren we niet zo blij met de kwaliteit en wouden we die retourneren, (zelfs niet alle dozen hadden we open gedaan ). Na verschillende keren telefoneren en mailen, hebben ze toch gereageerd, we moesten nog twee maanden wachten voor het opgehaald werd, en 45€ moeten betalen voor retour).

 • Aanbevelen? Nee
8

Prima kwaliteit prijs verhouding

Mooi tv meubel, kwam alleen beschadigd aan. Voorblad en handvat zijn beschadigd. Goede service dat er een nieuw blad wordt geleverd, alleen is dat er nog niet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle correcte levering

Makkelijke site, goedkoop en snelle levering

 • Aanbevelen? Ja

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd