Pluspunten

Goede communicatie met klantenservice. Blij met mijn wasmachine kast

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Je kunt geen beschadigde producten doorsturen. Als je ziet dat de verpakking beschadigd is, dan hoor je als bedrijf te checken of het product beschadigd is en niet foto's maken van de verpakking en gewoon maar doorsturen. En dan verwachten dat de klant actie moet ondernemen en dan ook nog eens 2x de kast in elkaar gaat zetten. Echt zo'n belachelijke slechte service en bedrijf.

Pluspunten

Producten van zeer goede kwaliteit.

Niettegenstaande we op voorhand wisten dat we ongeveer drie tot vier weken moesten wachten is dit toch lang zonder communicatie. Dit gaat puur om "peace of mind", maar misschien zitten er wel meer mensen zo in elkaar :-)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keuze

Transport moet voorzichtiger zijn...2 hoeken beschadig! !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ze hebben precies het meubel wat wij zochten.

Lange levertermijn met geen mogelijkheid om een geschikt uur en levertijd af te spreken.

Pluspunten

heel vriendelijk op tijd geleverd ze bellen om te laten weten waar ze zijn en om hoe laat ze leveren ! top service heb mijn meubels nog niet bekijken want ben aant verhuisen ik hoop gewoon dat ze mooi zijn ! bedankt style meubels

4 stars: good service, well treated

Positive

free delivery

Suggestions

- delivery slightly later than told (1 hour) - Table was difficult to assemble - also the table drawer doesn't open smoothly and close fully when assembled according to the instructions. We had to leave some screws out of the rails which helped - but now we cannot pull the drawer out too much or it will fall out.

Pluspunten

Goede comunicatie!Ik werd tijdig verwittigd over tijdstip levering.Op vraag gebeurde dit ook 30 min voor de levering. Heel correcte en vriendelijke medewerkers. pakket was goed verpakt.

Ik mis kleine onderdeeltjes die niet in verpakking zaten m n kleine plastiekjes om de gaatjes te verbergen. Materiaal is goed gezien de lage prijs. De levering was een uur later maar gezien het spitsuur aanvaardbaar.

Pluspunten

Snelle service. informatief

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijkheid.

snellere levering, was maar 1 bezorger! ipv 2 bezorgers voor zo,n groot meubelstuk,gelukkig dat ik er was en meegeholpen heeft om naar boven te sjouwen!

Pluspunten

snel en goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie site

Informeer klanten zelf over vertraagde levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Website ziet er goed uit en is heel praktisch.

Afhandeling order/levering, kwaliteit product. Ik heb 2 kasten besteld en na zelf een aantal keren gebeld te hebben voor een leveringsafspraak, werd er 1 kast geleverd. De 2e kast werd vergeten in het magazijn. Uiteindelijk goed gekomen, echter dan weer wachten op een leveringsafspraak. Het assortiment is niet van het goedkoopste, daarbij zou ik een betere kwaliteit verwachten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs kwaliteit verhouding prima. levering en communicatie prima

Pluspunten

goed product levering.attent om de klant nog even te bellen dat zijn bestelling de volgende dag bezorgd wordt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Het doorgeven van de datum aflevertijd. Niet echt flexibel.

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteit verhouding Schitterend product Directe reactie op vragen of opmerkingen

Doorgeven levertijd Koeriersfout direct doorgeven

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.