3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig product, goede prijs

Kortere levertijd zou plezieriger zijn

Pluspunten

- perfecte verpakking van het ROMA TV MEUBEL - what you see is what you get - uitgebreide, duidelijke gebruiksaanwijzing. alle gaten waren voldoende voorgeboord, volg het stappenplan en het komt goed. - het resultaat is nog mooier dan op de foto te zien is - goede prijs-kwaliteitsverhouding - ik heb een foto opgestuurd van het meubel met de tv erop naar de leverancier van de tv. - het plaatsen van de bestelling is telefonisch gedaan en werd onmiddellijk via de mail bevestigd. dit verliep perfect

- de communicatie laat helaas te wensen over - zelf moeten bellen of de bestelling al binnen was - dit bleek al lang het geval te zijn. de gegevens waren wel redelijk snel te vinden. - verzenddatum afgesproken, dit zou telefonisch bevestigd worden, maar dat gebeurde niet. De hele dag tevergeefs zitten wachten. volgende dag gebeld en toen werd er meteen iemand gestuurd om vanuit Rotterdam naar Vlissingen te rijden om het meubel af te leveren. 1000 x excuus!!!!!! uiteindelijk wel alles naar tevredenheid opgelost. Dat verdient dan weer een COMPLIMENT. - Zulke acties kosten het bedrijf onnodig veel geld en zijn ergerlijk voor de klant. JAMMER!!!!!!

Pluspunten

Er was een fout met mijn stoel (Verbogen na een week). Stylemeubels.nl die namen gelijk contact op met de leverancier, en die stuurde op hun beurt gelijk een nieuwe leuning waardoor het probleem is opgelost. Ging heel vlot, en behulpzaam. Goede service! Bedankt.

Pluspunten

Snelle en goede service. Vragen worden snel beantwoord zowel per e-mail als per telefoon.De gemaakte afspraken worden ook https://www.kiyoh.nl/img/raty/28x28/full.pngnagekomen. Eventuele beschadigde items worden snel en probleemloos vervangen. .

Ga zo door !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit van onze tv kast is prima. Prijs kwaliteit is goed.

Lange levertijd. Op een dag dat we de kast zouden krijgen kwam er niks. Was allemaal te verklaren, maar een berichtje hierover was wel netjes geweest.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie website met goede informatie over de producten goed product geleverd goede after sales: snel en doeltreffend service verleend

slordig in mailcommunicatie: opeens Duitse groeten terwijl je denkt iets in Rotterdam te bestellen. mooie kast, maar schroefgaten moeten met plakkertjes worden afgeplakt

Pluspunten

duidelijke en snelle communicatie

geen

Pluspunten

Geen klachten, alles verliep heel goed. Steeds vlug antwoord op mails. Het bestelde artikel was naar wens.

Pluspunten

Kwaliteit

Pluspunten

komen na wat ze beloven.

geen

Pluspunten

super goed geleverd

Pluspunten

Mooie artikelen. goede beschrijving hoe het in elkaar te zetten, Goede afwerking van product. Ben er heel blij mee. Al leuke reactie op gehad.

Pluspunten

Vond precies wat ik zocht. Goed en niet duur.

Pluspunten

Goed verzorgd.

Vragen sneller beantwoorden.

Pluspunten

Betaalbaar en snelle levering

Pluspunten

Levering was keurig op tijd en alles zat netjes verpakt. De kast is prima te maken met behulp van de handleiding en erg mooi.

Pluspunten

Snelle en goede leverimng

Betere gedetailleerde handleding.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De meubels zijn van goede kwaliteit, montage was simpel en de levering in orde. De meubels zijn net zo mooi als op de foto's.

De levering duurde 1-2 weken langer dan vermeld op de site. Ook hebben me ze over de vertraging niet zelf geïnformeerd, maar hoorde ik het pas toen ik zelf had gebeld.

Pluspunten

Mooi product, levertijd was duidelijk en van tevoren gebeld welk tijdstip mij uitkwam

wel lastig in elkaar te zetten

Pluspunten

Geen vervoerskosten, tijdige levering.

Tekening onoverzichtelijk kan beter naar de foto kijken en dan maar raden. Heb te weinig afdekdopjes (of hoe je dit noemt gekregen).

Pluspunten

Vind de kast redelijk prijzig.. je moet hem vervolgens zelf afstellen wat bin deurtjes heel erg moeilijk is en vooram als je dit normaal nooit doet. Wij dachten dat het in elkaar gezet gelecerd werd of dat ze het nog op zouden zetten. P

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim aanbod van mooie meubels, duidelijke website

De chauffeur belde pas om 17.30 voor een afspraak voor de volgende ochtend, dus minder dan 24 van te voren. Een vervolg afspraak liet meer dan een week op zich wachten. Uiteindelijk kwam de chauffeur ook nog meer dan een half uur na het aangegeven tijdvenster, zonder te bellen dat hij wat later was. Dus de communicatie kan beter m.b.t. het bezorgen

Pluspunten

8 punten

2 punten: lange levertijd.

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.