Pluspunten

Zeer prettig personeel

Nee

Pluspunten

Goed. er zijn ook goeie meubelen en nog betere ook soms, Ook heel interessant meubels

(Geen') sorry

Pluspunten

snelle en keurige levering

geen

Pluspunten

Wij zijn goed en tijdig geïnformeerd over de vertraagde levering. Daarnaast werden we in de gelegenheid gebracht om onze bestelling aan te passen door het aanbieden van alternatieven. Ook de levering verliep prima deze werd aangepast naar een voor ons geschikte tijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten tegen scherpe prijzen. Snelle levering?

Geen.

Pluspunten

Product is exact als de afbeelding op internet. Nette afwerking en zeer duidelijke handleiding, montage Niet ingewikkeld.

Tip: zelfs een kleur combinatie kunnen maken aan de hand van bestaande aangegeven kleuren. B.v. Bij meubels in plaats van wit met zwart, wit met bruin.

Pluspunten

Ons dressoir werd netjes binnengezet en ze zijn telefonisch goed bereikbaar

Pluspunten

Snelle afhandeling Prijs

Pluspunten

Duidelijke website

Nog snellere communicatie

Pluspunten

Zeer tevreden en prima service

Pluspunten

Goed bereikbaar

Wat meer duidelijkheid wanneer iets geleverd gaat worden

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

vlotte levering

De onderste glasplaat van de t.v. tafel zakt door; daarover staat geen info op de website; bij navraag kregen we de onbevredigende reactie dat we er dan maar minder op moeten zetten. je bestelt zo'tafel toch om er wat op te zetten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

binnen de afgesproken tijd bezorgt,en netjes afgehandeld. ben heel blij met mijn tafel en ik kan stylmeubels dan ook van harte aanbevelen

Pluspunten

Klantgericht vriendelijk , snelle levering staan altijd open voor vragen en mooie meubels

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Je wordt goed te woord gestaan bij telefonisch contact. - Goede prijs/kwaliteit verhouding

- Kast werd na 4,5 week geleverd ipv na 2-3 weken. - Handleiding was zeer maar tot zeer slecht (afgedrukt op de achterkant van de verpakking en zeer slecht leesbaar)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de levering was netjes volgens de afspraak.

De bezorgdienst vonden wij minder. we hadden aangegeven dat we beide werken en de chauffeur zou ons een half uur voor de tijd bellen. Dat is jammer genoeg niet gebeurd en het pakket is gewoon afgeven waar iemand was, terwijl ik de overbuurvrouw een sleutel had gegeven dat het pakket normaal afgeleverd kon worden. Dit vond ik dus een min punt.

Pluspunten

Snel en duidelijk antwoord naar aanleiding van de order. flexibele medewerkers die bereid zijn om mee te denken voor de aflevering van de order. Kortom een super winkel met super service!!!

Pluspunten

Goede communicatie.

Pluspunten

mooie duidelijke website; prima levering; mooie kast

op dit moment geen. was allemaal prima in orde.

Pluspunten

behoorlijke snelle levering en een prima service

ik zou het niet weten misschien eerst leveren later betalen

Pluspunten

Prima service, tijdig verwittigd van de levering, supervriendelijke mensen die de levering aan huis brachten. TOP!!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling liet lang op zich wachten Prijs-kwaliteit van het product klopt niet. Slechte kwaliteit.

Pluspunten

Zeer goede afspraken om te leveren thuis. Heel vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden klanten.

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.